Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

Nu tiesiog zaviuosi mamytemis wub.gif
man niekaip neateina ta kaledu karstlige, jokios kaledines nuotaikos... nesinori nei po parduotuves slampineti nei siaip kuo nors sventisku uzsiimtu... unsure.gif tad manau reikia ir man nuo namu puosimo pradeti, gal ta nuotaika uzsikresiu blush2.gif
dekui uz patarimus, jau siandien kibsiu i darba ir bandysiu tas eglutes is siulu ir vatos lapeliu padaryti...... smile.gif
Atsakyti
laukiam laukiam foto bigsmile.gif
Atsakyti
prisižiūrėjau grožybių, pradėjau gamint, net klijų pistoletą nusipirkau, na, bet nebėga man tie klijai verysad.gif , ką ne taip darau gal kas patars? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2006 12 08, 13:37)
prisižiūrėjau grožybių, pradėjau gamint, net klijų pistoletą nusipirkau, na, bet nebėga man tie klijai verysad.gif , ką ne taip darau gal kas patars? unsure.gif

gal pamiršai įkišt laidą į rozetę biggrin.gif biggrin.gif ? Arba įdėt pačių klijų? biggrin.gif , jei viską padarei gerai ir įkaitus nebėga, tai sugedęs yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 12 08, 14:24)
gal pamiršai įkišt laidą į rozetę  biggrin.gif  biggrin.gif ? Arba įdėt pačių klijų?  biggrin.gif , jei viską padarei gerai ir įkaitus nebėga, tai sugedęs yra  4u.gif

įstūmiau tą klijų lazdelę, įjungiau į rozetę, laukiau ~15 min, pradėjo dūmai eit ir smirdėt, nusprendžiau, kad įkaito biggrin.gif , bet nebėga i vysks cool.gif
tai nešt atgal į parduotuvę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2006 12 08, 14:58)
įstūmiau tą klijų lazdelę, įjungiau į rozetę, laukiau ~15 min, pradėjo dūmai eit ir smirdėt, nusprendžiau, kad įkaito biggrin.gif , bet nebėga i vysks cool.gif
tai nešt atgal į parduotuvę? g.gif

tai gal sudeginai lotuliukas.gif ? šiaip įkaista tikrai greit unsure.gif , gali bandyt ir nunešt, gi per galvą neduos, o jei geras, tai parodys, kaip naudotis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2006 11 23, 22:08)
Cia gal ne i tema bet labai norejau pasigirti eglute blush2.gif
user posted image

Super wub.gif
Atsakyti
Tai kurgi tos mamytes su nuotraukomis??? blink.gif

Laukiam laukiam ax.gif po to nespesim pacios pasipuosti - Kaledos ateis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2005 12 06, 10:48)

Auges, čia siūlai  mirksiukas.gif
O ten balta vaza tai tiesiog vaza apaugusi druskom  rolleyes.gif

Norejau paklausti kaip vaza apauginti druska? blush2.gif
Atsakyti
AS DAR KARTA IKELSIU TA PACIA DARYTA EGLUTE 4u.gif

kaledine eglute

Atsakyti
QUOTE(maziux2 @ 2006 12 10, 20:32)
AS DAR KARTA IKELSIU TA PACIA DARYTA EGLUTE 4u.gif

kaledine eglute

oi, kokia faina wub.gif
as kaip tik daug kriaukliu turiu, galeciau pasidaryti, tik is kur tokia grazia formele paimti? g.gif Ji stikline? unsure.gif
Atsakyti
ji yra plastmasine biggrin.gif as kazkada pirkau savo vaoikams su kal;edoms saldainiu. ir pamaciau, kadf tie saldainioai i tokia formele ideti...taj nusprendzxiaw as ja nusipirkti vacation1.gif birthday.gif pioneers.gif santa2.gif
Papildyta:
ir labaj paprasta tokia padryti 4u.gif
Atsakyti