Nu tiesiog zaviuosi mamytemis
man niekaip neateina ta kaledu karstlige, jokios kaledines nuotaikos... nesinori nei po parduotuves slampineti nei siaip kuo nors sventisku uzsiimtu... tad manau reikia ir man nuo namu puosimo pradeti, gal ta nuotaika uzsikresiu
dekui uz patarimus, jau siandien kibsiu i darba ir bandysiu tas eglutes is siulu ir vatos lapeliu padaryti......
prisižiūrėjau grožybių, pradėjau gamint, net klijų pistoletą nusipirkau, na, bet nebėga man tie klijai , ką ne taip darau gal kas patars?
QUOTE(yuki @ 2006 12 08, 13:37)
prisižiūrėjau grožybių, pradėjau gamint, net klijų pistoletą nusipirkau, na, bet nebėga man tie klijai , ką ne taip darau gal kas patars?
gal pamiršai įkišt laidą į rozetę ? Arba įdėt pačių klijų? , jei viską padarei gerai ir įkaitus nebėga, tai sugedęs yra
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 12 08, 14:24)
gal pamiršai įkišt laidą į rozetę ? Arba įdėt pačių klijų? , jei viską padarei gerai ir įkaitus nebėga, tai sugedęs yra
įstūmiau tą klijų lazdelę, įjungiau į rozetę, laukiau ~15 min, pradėjo dūmai eit ir smirdėt, nusprendžiau, kad įkaito , bet nebėga i vysks
tai nešt atgal į parduotuvę?
QUOTE(yuki @ 2006 12 08, 14:58)
įstūmiau tą klijų lazdelę, įjungiau į rozetę, laukiau ~15 min, pradėjo dūmai eit ir smirdėt, nusprendžiau, kad įkaito , bet nebėga i vysks
tai gal sudeginai ? šiaip įkaista tikrai greit , gali bandyt ir nunešt, gi per galvą neduos, o jei geras, tai parodys, kaip naudotis
QUOTE(Evanescene @ 2006 11 23, 22:08)
Super
Tai kurgi tos mamytes su nuotraukomis???
Laukiam laukiam po to nespesim pacios pasipuosti - Kaledos ateis
Laukiam laukiam po to nespesim pacios pasipuosti - Kaledos ateis
QUOTE(Elena @ 2005 12 06, 10:48)
Norejau paklausti kaip vaza apauginti druska?
QUOTE(maziux2 @ 2006 12 10, 20:32)
oi, kokia faina
as kaip tik daug kriaukliu turiu, galeciau pasidaryti, tik is kur tokia grazia formele paimti? Ji stikline?
ji yra plastmasine as kazkada pirkau savo vaoikams su kal;edoms saldainiu. ir pamaciau, kadf tie saldainioai i tokia formele ideti...taj nusprendzxiaw as ja nusipirkti
Papildyta:
ir labaj paprasta tokia padryti
Papildyta:
ir labaj paprasta tokia padryti