Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 12 06, 09:02)
Sveikos, pasidalinsiu ir aš savo mintimis:
EGLE
LEDO DEKORACIJA
IŠ KITO ŠONO

Labai grazu wub.gif wub.gif o is kokios medziagos ledo dekoracija padaryta g.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2006 12 06, 11:06)
Labai grazu  wub.gif  wub.gif o is kokios medziagos ledo dekoracija padaryta  g.gif

pagal mane tai sifonas. Organza kiti dar vadina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 12 06, 09:02)
EGLE
LEDO DEKORACIJA
IŠ KITO ŠONO

labai originaliai,gražiai,nuostabiai pasipuošei namučius,super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 06 gruodžio 2006 - 11:40
QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 12 06, 08:02)
EGLE
LEDO DEKORACIJA
IŠ KITO ŠONO

O man idomu kaip tu padarei ta eglute thumbup.gif
Atsakyti
Atsakau visoms - eglutės pagrindas į piramidę susuktas kietesnis popierius, o apklijavau kosmetinės vatos lapeliais ir karoliukais.
"Ledo" dekoracijos - iš audinio pakietinimo, fizelinas lygtai. Kainuoja apie 1,5Lt metras. Tik labai trapi, o mano katinui taip patinka tuos žaisliukus gaudyti sad.gif. Teks greitai sugalvoti ką nors kitą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 12 06, 12:41)
Atsakau visoms - eglutės pagrindas į piramidę susuktas kietesnis popierius, o apklijavau kosmetinės vatos lapeliais ir karoliukais.
"Ledo" dekoracijos - iš audinio pakietinimo, fizelinas lygtai. Kainuoja apie 1,5Lt metras. Tik labai trapi, o mano katinui taip patinka tuos žaisliukus gaudyti sad.gif. Teks greitai sugalvoti ką nors kitą  cool.gif

Labai labai gražu bigsmile.gif Žaviuosi,kaip sugalvojai originaliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 12 06, 12:41)

Fantastika bigsmile.gif Nu ir išradingumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2005 11 24, 09:35)
Labutis darbštuolės. 4u.gif
Va, turiu šiokią tokią problemėlę.  ax.gif Gruodžio 31 dieną mano vestuvės, o švesime tokiame namelyje, kuris šiuo metu atrodo tragiškai. (ieškojome kur išsinuomoti, tik nebesuspėjome, nes daug kur prieš 2 mėn išnuomavo). Kadangi esu iš Ukmergės, tai į Vilniuje tiesiog finansiškai negalėjome kažko nuomotis. Taigi problema ta, kad man reikia kažkaip gražiai, ir kalėdiškai, ir neutraliai, (kad tiktų vestuvėms) papuošti tą namelį. Ten yra du kambariai. Pirmiausia su būsimu vyru tapetais (pigiais) išklijuosim sienas, nes ten namas iš medžių rąstų pastatytas prieš 70 metų, tai sienos tragiškai atrodo. Tai va. Kai sienas išklijuosim reikėtų kažkaip įdomiai papuošti, kad ir mums ir draugams būtų jauku. Tuo labiau, kad visi draugai ten yra buvę ir matė tą tragišką  blink.gif  doh.gif  vidų. Tai būtų nuostaba jiems, kai pamatys kaip pas mus gražu.
Taigi, jei turite kokių minčių, siūlykite, nes būtinai kažkuo tai vis tiek reikės puošti. Balionai gal labai atsibodę, na Jūs, matau, esate labai išradingos, tai gal galėsite man padėti? Taigi lauksiu Jūsų minčių. mirksiukas.gif

Cia biski tox nekaledinis, bet ax.gif istikro labai graziai ir originaliai atrodo, lubose itaisyt veidrodi (tai yra ziauriai sunku, bet yra statybinese prekese pirkti kazkox tai blizgantis lyg veidrodis medziaga) ji pritaisyti prie lubu, nusiprkti raudonu balionu (geriausiai tinka maziukai ir aisku tokiai progai sirdutes) juos pripusti geliu ir paleisti jie prikibs prie lubu ir gausis dvigubas efektas paukstes ir lubos ir tie balionai ne kaip visur atrodys 4u.gif
Atsakyti
Ir dar vienas tox originalesnis ax.gif bet mazu vaiku turint kazi kaip islaikytu biggrin.gif
Ant palanges istiesti biski storesniu sluoksniu agro pleveles, o tarp jos graziai isdelioti lemputes bet graziausiai kai jos nespalvotos, galima dar koke zvakide ar angela itaisyt, graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
galima dar pasidaryti žaisliukų iš siūlų, reikia ant mažai pripūsto baliono viniotį siūlą išmirkytą klijuose, kai klijai išdžiūsta, siūlai lieka tvirti, tada baliona susprogdinam, ištraukiam pro plyšelį ir turime žaisliuką.
Atsakyti
nu as tai per savo taupuma amzinai prisigalvoju

siemet pritrukau eglutei zaisliuku, tai paemiau sidabrine kepimo folga, prisikarpiau juosteliu, suglamziau jas i "sliekiukus" ir privyniojau spiralyciu

dar iskirpau sirduciu, zvaigzduciu, etc. is senos dezutes nuo dribsniu ir "apvilkau" jas su ta pacia folga thumbup.gif zaisliukai - ir pigu ir greitai + su sunum darem - ir jam linksma buvo

pabandysiu imest foto - tik gaila joje nieko nesimato taip kaip gyvai
Atsakyti
niu darbstuolytes,tika baigiau gaminti dekoracijas savo lizdeliui ax.gif ryt imesiu nuotraukas,man labai patiko eglute is vatos lapeliu,tai pasigaminau tokia panasia, dar pora elniuku su rogem ir dar toki angeliuka ryt viska pamatysite,manau dar kazka ir gudresnio sugalvosite.imesiu paveiksliukus,is kuriu tokios mintys kilo,nekantrauju parodyti,gal kuriai pravers 4u.gif
Atsakyti