Labai aciu galiukus su sniegeliu nepurskiu.Kai pirkau egle ji jau buvo su baltais galiukais
Labai grazi eglute,mes savaja irgi tik viena spalva puosiam
QUOTE(Evanescene @ 2006 11 23, 22:08)
Cia gal ne i tema bet labai norejau pasigirti eglute
QUOTE(Evanescene @ 2006 11 23, 22:08)
Cia gal ne i tema bet labai norejau pasigirti eglute
Eglutė skoninga
QUOTE(Evanescene @ 2006 11 23, 22:23)
Labai aciu galiukus su sniegeliu nepurskiu.Kai pirkau egle ji jau buvo su baltais galiukais
O gal gali parasyti ar senai ir kur tokia eglute pirkai?labai grazi as mus visada naturalios gyvos budavo,bet labai jau medziu gaila
Didelis aciu uz pagyrimus liepa18 pirkau praeitais metais Akropolyje
Sveikos, mamytes!
As pasisemiau is jusu ideju ir dalinuosi... cia Norvegijoje yra tokia parduotuve Panduro Hobby. Gerokai pries kaledas jie paruosia www su kaledinem idejom, nes parduoda "pasidaryk pats" smulkmenas... Paziurekit, man buvo labai idomu ir parduotuveje apsilankyti...
Dar ne gruodis, bet as jau namus pradejau puostis... imesiu keles nuotraukas kiek veliau
Papildyta:
http://www.panduroho...enu/MenuServlet
As pasisemiau is jusu ideju ir dalinuosi... cia Norvegijoje yra tokia parduotuve Panduro Hobby. Gerokai pries kaledas jie paruosia www su kaledinem idejom, nes parduoda "pasidaryk pats" smulkmenas... Paziurekit, man buvo labai idomu ir parduotuveje apsilankyti...
Dar ne gruodis, bet as jau namus pradejau puostis... imesiu keles nuotraukas kiek veliau
Papildyta:
http://www.panduroho...enu/MenuServlet
as labai atsiprasau, kad visas sutrukdysiu savomis bedomis, bet gal galetumete man padeti? labai noreciau, kad savo mintimis pasidalintumete ir su manimi... esu dar jauna mamyte ir siame tinklapyje naujoke noreciau paklausti, gal kas galetumete patarti kaip galima butu papuosti namus ir gal turite kokiu patarimu ka galima butu paciai pasidaryti?
Papildyta:
Giedrulka gal galetum man e'mailu atsiusti schema? Labai noreciau pabandyti ir as...
Papildyta:
QUOTE(giedrulka @ 2003 11 26, 23:23)
As tai turiu nusinerusi vaseliu angeliukus ir varpelius - pakabinti ant eglutes atrodo zavingai! Tik nezinau kaip paaiskinti kaip juos nerti? Turiu schema. Nebent galiu e-mail'u issiusti nuskanavusi.
O Ievos-pievose man tai labai patiko tie niekaliukai, o kai dar pamatai is ko pagaminti!!! As irgi uzsikabliavau su tuo gvazdikeliu burbulu. Ir dar man labai idomiai atrode spiraliniai makaronai blizganciu laku nupurksti. Tai as irgi prisirinkau konkoreziu, visokiu sakeliu, turiu makaronu, auksinio aerozolio - reiks kazka sumakaluot
O Ievos-pievose man tai labai patiko tie niekaliukai, o kai dar pamatai is ko pagaminti!!! As irgi uzsikabliavau su tuo gvazdikeliu burbulu. Ir dar man labai idomiai atrode spiraliniai makaronai blizganciu laku nupurksti. Tai as irgi prisirinkau konkoreziu, visokiu sakeliu, turiu makaronu, auksinio aerozolio - reiks kazka sumakaluot
Giedrulka gal galetum man e'mailu atsiusti schema? Labai noreciau pabandyti ir as...
QUOTE(Sesius @ 2006 12 04, 18:25)
as labai atsiprasau, kad visas sutrukdysiu savomis bedomis, bet gal galetumete man padeti? labai noreciau, kad savo mintimis pasidalintumete ir su manimi... esu dar jauna mamyte ir siame tinklapyje naujoke noreciau paklausti, gal kas galetumete patarti kaip galima butu papuosti namus ir gal turite kokiu patarimu ka galima butu paciai pasidaryti?
Papildyta:
Papildyta:
O geras , visai visai atsitiktinai cia nosi ikisau ir ziuriu, kazkam reik mano pagalvos! Dieve, seniai tas buvo su tais angeleliais. Paieskosiu tos schemos, nepazadu kad siandien, bet pasistengsiu artimiausiu metu. OK?
Tu tik i asmenke atsiusk savo e-mail'a.
Labas nori1 gal jau radai atsakymą, bet aš parašysiu kad kitos mamytės pasinaudotų patarimu. Aš išbandžiau keleta variantu su siūlais tai galiu pasakyti kad siūlai man geriausi irisiniai , arba tie kurie nesitempia.