Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

Labai aciu notworthy.gif blush2.gif galiukus su sniegeliu nepurskiu.Kai pirkau egle ji jau buvo su baltais galiukais 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi eglute,mes savaja irgi tik viena spalva puosiam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2006 11 23, 22:08)
Cia gal ne i tema bet labai norejau pasigirti eglute blush2.gif

QUOTE(Evanescene @ 2006 11 23, 22:08)
Cia gal ne i tema bet labai norejau pasigirti eglute blush2.gif

Eglutė thumbup.gif skoninga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2006 11 23, 22:23)
Labai aciu notworthy.gif  blush2.gif  galiukus su sniegeliu nepurskiu.Kai pirkau egle ji jau buvo su baltais galiukais 4u.gif

O gal gali parasyti ar senai ir kur tokia eglute pirkai?labai grazi blush2.gif as mus visada naturalios gyvos budavo,bet labai jau medziu gaila unsure.gif
Atsakyti
Didelis aciu uz pagyrimus aciuks.gif liepa18 pirkau praeitais metais Akropolyje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes!

As pasisemiau is jusu ideju ir dalinuosi... cia Norvegijoje yra tokia parduotuve Panduro Hobby. Gerokai pries kaledas jie paruosia www su kaledinem idejom, nes parduoda "pasidaryk pats" smulkmenas... smile.gif Paziurekit, man buvo labai idomu ir parduotuveje apsilankyti...
Dar ne gruodis, bet as jau namus pradejau puostis... imesiu keles nuotraukas kiek veliau mirksiukas.gif
Papildyta:
http://www.panduroho...enu/MenuServlet
Atsakyti
as labai atsiprasau, kad visas sutrukdysiu savomis bedomis, bet gal galetumete man padeti? blush2.gif labai noreciau, kad savo mintimis pasidalintumete ir su manimi... esu dar jauna mamyte ir siame tinklapyje naujoke smile.gif noreciau paklausti, gal kas galetumete patarti kaip galima butu papuosti namus ir gal turite kokiu patarimu ka galima butu paciai pasidaryti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrulka @ 2003 11 26, 23:23)
As tai turiu nusinerusi vaseliu angeliukus ir varpelius - pakabinti ant eglutes atrodo zavingai! Tik nezinau kaip paaiskinti kaip juos nerti? Turiu schema. Nebent galiu e-mail'u issiusti nuskanavusi.
O Ievos-pievose man tai labai patiko tie niekaliukai, o kai dar pamatai is ko pagaminti!!! As irgi uzsikabliavau su tuo gvazdikeliu burbulu. Ir dar man labai idomiai atrode spiraliniai makaronai blizganciu laku nupurksti. Tai as irgi prisirinkau konkoreziu, visokiu sakeliu, turiu makaronu, auksinio aerozolio - reiks kazka sumakaluot wink.gif

Giedrulka gal galetum man e'mailu atsiusti schema? Labai noreciau pabandyti ir as...
Atsakyti
QUOTE(Sesius @ 2006 12 04, 18:25)
as labai atsiprasau, kad visas sutrukdysiu savomis bedomis, bet gal galetumete man padeti? blush2.gif  labai noreciau, kad savo mintimis pasidalintumete ir su manimi... esu dar jauna mamyte ir siame tinklapyje naujoke smile.gif  noreciau paklausti, gal kas galetumete patarti kaip galima butu papuosti namus ir gal turite kokiu patarimu ka galima butu paciai pasidaryti? ax.gif
Papildyta:
Giedrulka gal galetum man e'mailu atsiusti schema? Labai noreciau pabandyti ir as...

O geras , visai visai atsitiktinai cia nosi ikisau ir ziuriu, kazkam reik mano pagalvos! biggrin.gif Dieve, seniai tas buvo su tais angeleliais. Paieskosiu tos schemos, nepazadu kad siandien, bet pasistengsiu artimiausiu metu. OK?
Tu tik i asmenke atsiusk savo e-mail'a.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulka: 05 gruodžio 2006 - 10:57
user posted image

user posted image

daugiau čia: kalėdiniai varpeliai, angelai
Papildyta:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 05 gruodžio 2006 - 10:56

Labas nori1 gal jau radai atsakymą, bet aš parašysiu kad kitos mamytės pasinaudotų patarimu. Aš išbandžiau keleta variantu su siūlais tai galiu pasakyti kad siūlai man geriausi irisiniai thumbup.gif , arba tie kurie nesitempia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Di8: 05 gruodžio 2006 - 11:54
Puošybos idėjos

user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image

puošybos idėjos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 05 gruodžio 2006 - 14:27
Sveikos, pasidalinsiu ir aš savo mintimis:
EGLE