Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

QUOTE(Jjulie @ 2006 11 16, 11:41)
Ieskau ideju, kaip tik ruosiuosi si savaitgali jau puost namus-namelius  ax.gif  Sitie burbulai man  thumbup.gif http://promo.ntv.ru/...d...sch&oid=681

Bandysiu padaryt Elenos eglutes is siulu, tik nelabai man daeina i kokius cia klijus mirkyt reikia ir kodel tie siulai tik tarpusavy susiklijoja, o prie kartono neprisiklijoja g.gif  gal kas bandet daryt, pasidalinkyt patirtim... blush2.gif

man irgi tie burbulai super, bet labai abejoju kad sugebėčiau pasidaryti blink.gif
Atsakyti
Iliskyte i www.pier1.com labai graziu ideju wub.gif
Atsakyti
Labai grazu wub.gif bet tokiu ideju neigyvendinsi.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Micha @ 2006 11 18, 18:17)
Iliskyte i www.pier1.com labai graziu ideju  wub.gif

labai gražu, bet tas idėjas įgyvendinti reiks nemažai laiko ir pinigų ax.gif , viską naują reikia susipirkti doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vytule @ 2006 11 18, 21:45)
labai gražu, bet tas idėjas įgyvendinti reiks nemažai laiko ir pinigų  ax.gif , viską naują reikia susipirkti  doh.gif .

Fantastika ne vieniems metams thumbup.gif
Atsakyti
o ka galeciau sugalvoti is dideles kriaukles? i ja dedavau sokoladinius saldainius,telpa apie 1kg,bet vyras greit issustina..mandarinu nevalgys.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Micha @ 2006 11 18, 18:17)
Iliskyte i www.pier1.com labai graziu ideju  wub.gif

Na, radau ir aš čia keletą idėjų thumbup.gif
Atsakyti
Jei nepaslaptis kokiu? 4u.gif
Atsakyti
Merginos,patarkite.Kokie siūlai tinkamiausi tiems burbulams ir eglutei?Siuvimo,irisinsiai na kokie?Atsiprašau už tokį durną klausimą.
Atsakyti
labai aciu visom kurios nepatingejo pasidalinti savo graziom idejom, kaip grazu ta eglute is siulu thumbup.gif jauciu bandysiu daryti, esu megeja tokiu darbeliu bigsmile.gif
Atsakyti
Cia gal ne i tema bet labai norejau pasigirti eglute blush2.gif
user posted image
Atsakyti
labai gražiai papuošta ir neperkarauta thumbup.gif o tiu čia tik galiukus kai kur su sniegeliu apipurškus ania? wub.gif
Atsakyti