turbut tai ne kaledinis patarimas bus, bet jei norit gvazdikelius kazkur susmaikstyt tai girdejau, kad galima i greifrukta ar apelsina - tada sako kvapas labai sviezas buna kambari.
O tai kaip tada tie vertikaliai "apvynioti" siūlai laikosi? Na man niekaip nedašyla (atsiprašau), vakar bandžiau kažkaip juos užtvirtint, tai išėjo šnipštas
O tai kaip tada tie vertikaliai "apvynioti" siūlai laikosi? Na man niekaip nedašyla (atsiprašau), vakar bandžiau kažkaip juos užtvirtint, tai išėjo šnipštas
Paspjaudai ir laikosi
Karoče, padarai tokį "kūgį" iš kartono, ant jo vynioji siūlus, po to mirkai į klijus, leisi išdžiūti, nukerpi apačia, ištrauki kartoną ir džiaugėsi savo gabumais
Gerumo neįmanoma atiduoti, nes jis visada sugrįžta...
Sveikos mamytės ir joms prijaučiančios Prisiskaičiau jūsų siūlomų idėjų, dar savo fantaziją įkinkiau į veiksmą ir labai gražiai ir jaukiai pasipuošiau ne tik namučius bet ir darbo vietą. Pabandžiau "siūlines" eglutes darytis- gavosi kuo puikiausiai. Tik aš jų nepuošiau karoliukais kol kas, o nupurškiau brondziniais dažais. Taip pat tais pačiais dažais nusispalvinau kaspinėlio formos makaronus, juos priraišiojau su lietučiu-blizgučiu ir pakabinau ant lempos, bei šiaip kur radau patogia vietą kabinimui. Atrodo labai gražiai, nelabai kas tiki kad visa tai galima visai nesunkiai pasidaryti savo pačios rankomis. Esu užsidegusi namų puošimu ir visokių malonių niekučių gaminimu Kaip man patinka Kalėdos......
Bandysiu padaryt Elenos eglutes is siulu, tik nelabai man daeina i kokius cia klijus mirkyt reikia ir kodel tie siulai tik tarpusavy susiklijoja, o prie kartono neprisiklijoja gal kas bandet daryt, pasidalinkyt patirtim...
o aš tai šiemet labai noriu nertu snaigių prie lubu prikabineti - ta prasme prie libu kazkiap tai tvirtinti zilkas ir ant ju kabint snaiges, kad kabotų virš galvos ir langus purkšti labai noriu.. dar tų fotmų tikriausiai nera o gal jau yra, reiks varyt kokia diena apžiūrėti...