Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

QUOTE(Miglužė @ 2004 12 19, 21:27)
Labai pigus variantas: iš folijos kepimui padariau rutuliukus, o angeliukai iš popieriaus tongue.gif Valą ant kurio viską kabinau prismegiau su smeigtukais.

Ir dar, prikarpiau snaigių ir prikabinau ant lempų. Paprasta, bet labai efektingai atrodo thumbup.gif

papuošimai

kazkodel nerodo tu papuosimu
o taip reiketu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melagele @ 2005 12 04, 06:31)
kazkodel nerodo tu papuosimu
o taip reiketu.... doh.gif
Ir man nerodo schmoll.gif
Atsakyti
ką tik pabandymui irgi apsukom siūlais balioniuką- laukiam rezultatų tongue.gif
Vaikinukas girliandas karposi...
o šiaip tai AČIŪŪŪ šauniosioms mamytėms, negailinčioms gerų patarimų 4u.gif tik labai smagu būtų kartu pamatyt ir pačius darbelius, nes daugelio nuorodų man neatverčia schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes, na galiu pasiulyti pasidaryt snaiges tokias, tik reikai tokiu ilgu iesmuku mediniu, (kaip yra dantu krapstukai) tai ten tokie gerokai didesni, tada paimti kiekviena jy ir kas pora cm smeigti juros putu gabaliukus, tada dar gabalaiti juros putos ir susmaigstyti tuos pagaliukus, ir kabinti (na mes kazkada darem mokykloje)
Atsakyti
QUOTE(astreja @ 2005 12 04, 20:15)
Sveikutes, na galiu pasiulyti pasidaryt snaiges tokias, tik reikai tokiu ilgu iesmuku mediniu, (kaip yra dantu krapstukai) tai ten tokie gerokai didesni, tada paimti kiekviena jy ir kas pora cm smeigti juros putu gabaliukus, tada dar gabalaiti juros putos ir susmaigstyti tuos pagaliukus, ir kabinti (na mes kazkada darem mokykloje)
Darom kasmet ir neblogai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Beskaitant jusu zinutes ir as susigndziau tais kamuoliukais is siulu.
Viska dariau, kaip jus raset, bet gavosi tooks snypstas doh.gif ... Kamuoliukai isdziuve graziai atrode, bet kai norejau isimti baliona jis buvo sitiek prisiklijaves, kad neperkirpus kamuoliuko negalejau nulupti. Tai dabar, antrasis kamuoliukas, dziuva jau kelinta diena - bijau, kad vel bus tas pats. O gal mano klijai buvo per stiprus g.gif , Lipalo neturiu galimybes gauti, tai bandziau su klijais skirtais "rankdarbiams", ar balionai buvo netinkami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudi @ 2005 12 05, 02:36)
Viska dariau, kaip jus raset, bet gavosi tooks snypstas  doh.gif ... Kamuoliukai isdziuve graziai atrode, bet kai norejau isimti baliona jis buvo sitiek prisiklijaves, kad neperkirpus kamuoliuko negalejau nulupti. Tai dabar, antrasis kamuoliukas, dziuva jau kelinta diena - bijau, kad vel bus tas pats.  O gal mano klijai buvo per stiprus  g.gif , Lipalo neturiu galimybes gauti, tai bandziau su klijais skirtais "rankdarbiams", ar balionai buvo netinkami  g.gif

Net nežinau, gal nuo klijų priklauso.Man viskas liuks gaunasi thumbup.gif
Burbulų nuotraukos neturiu, o eglutės galiu parodyti mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Pagalvojau, kad būtų galima ir balionus apsukti plaušu, turėtų gerai gautis bigsmile.gif
Atsakyti
Man patiko Snieguoti burbulai

Gal jus kur matet pirkti visai baltų žaisliukų? Nes turiu oranžinių sienų dažų blush2.gif bigsmile.gif biggrin.gif Oi kaip noriu oranžinių Kalėdų!!! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudi @ 2005 12 05, 02:36)
Viska dariau, kaip jus raset, bet gavosi tooks snypstas  doh.gif ... Kamuoliukai isdziuve graziai atrode, bet kai norejau isimti baliona jis buvo sitiek prisiklijaves, kad neperkirpus kamuoliuko negalejau nulupti. Tai dabar, antrasis kamuoliukas, dziuva jau kelinta diena - bijau, kad vel bus tas pats.  O gal mano klijai buvo per stiprus  g.gif , Lipalo neturiu galimybes gauti, tai bandziau su klijais skirtais "rankdarbiams", ar balionai buvo netinkami  g.gif

O lipalo tam ir nereikia schmoll.gif . Užtenka paprastų silikatinių klijų.
Atsakyti
QUOTE(melsva @ 2005 12 05, 11:11)
Man patiko Snieguoti burbulai

Gal jus kur matet pirkti visai baltų žaisliukų? Nes turiu oranžinių sienų dažų  blush2.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif  Oi kaip noriu oranžinių Kalėdų!!! 4u.gif  mirksiukas.gif

Mes mokykloj su vaikais naudojom baltą guašą, kurį maišom su klijais {lipalu}, tai dar gaunas toks blizgesiukas kai išdžiūva thumbup.gif , o vienspalvių žaisliukų šiemet tikrai daug mirksiukas.gif
Atsakyti
dar sis tas wink.gif
Atsakyti