Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 17 tema

QUOTE(mintas @ 2013 02 11, 23:08)
Įdomu iš kur gavai šiuos skaičius.

Aš pats prašiau savo langininkų tikslių stiklo paketo parametrų, tai jie užklausė stiklo gamintojų ir persiuntė man jų atsakymą. Ten Ug buvo nurodytas tik vienas skaičius po kablelio. Tikėjausi gauti ką nors tiksliau, o gavau tik tai, ką ir taip seniai žinojau sad.gif. O ir kiti parametrai, iš kur jie?

Visus parametrus ir skaiciavimus surase langininkas, turi kazkokia programa kur skaiciavimai daromi plastikinems duris ir langams.

Mano stiklai is skp, ju parametrai cia
http://skpstiklas.lt/Produktai/THERMO

ψg - naudotas 0.04 nes stiklas turi GN1.0 selektyva. Senesni selektyvai 0.05-0.06

Cia neteisingai parasiau, tiksliau reiktu ziuret pas skp
http://skpstiklas.lt/Produktai/THERMO

Stiklo paketo struktūra, mm Stiklai Dujos Ug, W/m2K LT, % LR, % q (SF), % FS
4GN1.0 -20Ar-4-20Ar-4GN1.0 3 Ar 0.5 55 30 37 Clima Guard 1.0

kazkodel manojo sarase nera, o jis butu matomai toks
4GN1.0 -18Ar-4-18Ar-4GN1.0 3 Ar 0.53 55 30 40 Clima Guard 1.0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 12 vasario 2013 - 08:21
Klaausiu tų kas skaičiuoja programa PHPP, nes iš komentarų matau, jog jų tokių yra. Kaip teisingai paskaičiuoti šalčio tiltelio reikšmę.
Ar rankom skaičiuojate ar su ta nemokama programike.
blush2.gif
Atsakyti
Spekite. 90 litu uz kvadratinio metro lango istatyma. Ar taip buna Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 02 13, 20:26)
Spekite. 90 litu uz kvadratinio metro lango istatyma. Ar taip buna Lietuvoje?

Sveiki,ar Jums ta pati imone gamina ir jie patys statys tuos langus ar vieni gamina, o kiti stato?
Atsakyti
QUOTE(saaba @ 2013 02 13, 21:32)
Sveiki,ar Jums ta pati imone gamina ir jie patys statys tuos langus ar vieni gamina, o kiti stato?

tapati imone. Tiesa,jie nestatys....As nemokesiu tokios sumos.. lotuliukas.gif Viskam turi buti proto ribos.
Atsakyti
Detalizuok kas i ta kaina ieina? Ar cia grynai darbas
Atsakyti
Pries pora metu uz langu montavima mokejau po 60 lt. uz k.m., langus montavau su garu pralaidziomis ir nepralaidziomis juostomis.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 02 13, 23:05)
Detalizuok kas i ta kaina ieina? Ar cia grynai darbas

Cia uz tai kad ateina zmogus ir ideda langa.. Plius medziagos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 02 13, 22:20)
Cia uz tai kad ateina zmogus ir ideda langa.. Plius medziagos smile.gif

Ateina ne vienas, kaikuriuos langus mano kele 5 zmones. Tavieji bus neisnesti i lauka, matomai montavimas paprastesnis gal kiek brangokai.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 02 14, 10:39)
Ateina ne vienas, kaikuriuos langus mano kele 5 zmones. Tavieji bus neisnesti i lauka, matomai montavimas paprastesnis gal kiek brangokai.

Tai gal paketo neissieme kele?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 02 14, 15:46)
Tai gal paketo neissieme kele?

Apie paketus ir kalbu ne remus smile.gif vitrininiai labai sunkus, stiklai 6mm
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 02 14, 15:53)
Apie paketus ir kalbu ne remus smile.gif vitrininiai labai sunkus, stiklai 6mm

Ar vitrinoms tokio storio reikia stiklu? Pas mus bus dvi vitrinos 3-ju stiklu ismatavimi 2.20m x2.50m. "Viliene" patare deti ant siltinimo sloksnio,bet kai pasiteiravau pas gamintojus tai paklause kaip mes montuosim,nes bus gerokai virs 200kg. Sake 1kv.m svoris 35kg + trecias stiklas.
Gal galetumet placiau apie savo langus papasakot:kas gamino,ar selektv.stiklai,ar su argono uzpildu,kokie tarpai,koks dydis vitrinu ir.t.t. Aciu
Atsakyti