QUOTE(Gitusia @ 2013 01 27, 10:52)
Bandymas pasirinkti tinkamą objektą, foną, o svarbiausia - išmokti fokusuoti. Lauksiu vertinimų
Uzskaitau
Sitie du paskutiniai perdarytu ND pavyzdziai (Gitusios ir Giniattes) - geriausias vaizdinis argumentas vis atsinaujinancioje diskusijoje apie tai, ar ne be reikalo burbam del estetiskai nelabai kokiu ND. Nes nu pacios paziurekit, koks rezultatas gaunasi, kai naujokes isiklauso i kritika ir pasistengia padaryti ND geriau
Beveik vertetu i pirma psl ideti, pries ir po variantus
Papildyta:
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 26, 23:46)
O aš su tuo puodeliu kovojau ir šiaip, ir taip... Eina sau, kaip jis tokiu rakursu paimtas, didingas visas toks... Nei ten žmogus prie jo limpa, nei kas... O dar ir ta tekstūra neatkartojama.. Tai aš Jo Didenybei puodeliui į draugiją arbatinuką/kavinuką įtaisiau...
voveraite+...
voveraite+...
Fainai Man labai patinka juodo ir balto inversija tarp abieju foto.
Ir kiti koliazai patiko. Ko gero, labiausiai pavykes koliazu zaidimas, kiek esu ju maciusi per savo buvima sioje temoje.
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 27, 09:21)
Na labai bijau.... bet dainos iliustracija
Negaliu siuo metu paklausyti dainos, bet nuotrauka labai patinka. Tik mintys siandien nesirezga, tai nesiplesiu, kodel patinka
QUOTE(isora @ 2013 01 27, 10:12)
Bet blyn..eilinį kart kai keliu foto kuri man atrodo gera pasirodo ji žiauriai šudina..kodėl taip yr..
Kodel, kodel... faze tokia, visos per ja praeinam, kol ismokstam vertinti, ir ypac savo foto. Ir nereikia perdeti, nera ta foto tokia jau baisi, tiesiog nesusigroja su ta kita Laukiam nauju bandymu