Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tikiuosi neliks nė vieno...mergaitės susimkit - dalyvauti nerealiai smagu!!! O dar kai esi įvertinama. Ačiū visoms už gerą žodį, stengiausi iš visų jėgų... ir kitiems savo užsibrėštiems tikslams beprotiškai stengiuosi, kogero įkvėpe Erikamaja 4u.gif

PBP koliažas išpildytas iki galo, visomis prasmėmis... nors imk ir valgyk lotuliukas.gif
Vienintelė taip pat matosi, kad turėjo pasukti galvelę... nes išpildyta puikiai!!!

Voveraite, manyciau cia pazaista su islaikymu ir karstais garais. Reikejo ir paciai taip paisdykauti patraukus arbatinuka toliau nuo sienos, tuomet butu pasiliejes horizontas.

Laukiam daugiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 26 sausio 2013 - 23:56
Dinceli, voveraite1302, ech kaip smagu, kai paglosto kailiuka blush2.gif wub.gif

Voveraite, man labai patinka, kaip graziai tarpusavyje suzaidzia fonai. Ties arbatinuku noretusi irgi tos stebuklingos svieseles, ar einancio garo pro snapeli. Bet is kitos puses ir be to dumo sauniai ziurisi koliazas thumbup.gif Na ir smalsu ka rytoj parodysi bigsmile.gif

Ale tas zaidimas koks skanus, norisi dar ir dar. Na kas dar koliazu nuotrauka parodys? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 26, 18:00)

Miss K, fainas natiurmortas  smile.gif O kodel kelioniu/gatves foto grupe ignoruoji, a?  mirksiukas.gif

MissK dirbadirbadirba ir neturi niekam laiko unsure.gif

Jega koliazu priedjot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 27, 00:46)
O aš su tuo puodeliu kovojau ir šiaip, ir taip... Eina sau, kaip jis tokiu rakursu paimtas, didingas visas toks... Nei ten žmogus prie jo limpa, nei kas...  biggrin.gif O dar ir ta tekstūra neatkartojama..  Tai aš Jo Didenybei puodeliui į draugiją arbatinuką/kavinuką įtaisiau...

voveraite+ich
puikiai susidorojai! bigsmile.gif man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Kokių šaunių koliažų pridėjot thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Šaunuolės 4u.gif

Pakomentuosiu labiausiai įstrigusius:
Dincelio(atrodo, lyg vieno žmogaus daryta, puikiai išpildyta);
pandres - nuostabus pratęsimas 4u.gif
vienintele - šauniai pratęsei 4u.gif
PBP - man asmeniškai šiek tiek norėtųsi didesnės ryškumo zonos, ryškesnių bumbulų wink.gif.
Veronika~ - thumbup.gif, KA - tu ir thumbup.gif (lyg svajos, lyg mintys skraidančios apie merginos galvą).

Yvette - sveik 4u.gif

QUOTE(Ka @ 2013 01 25, 13:50)
flirt.gif  aciuks.gif Dalinuosi iš tiesų per pusę pagyrimus. Dalis priklauso ir Vilnei.  smile.gif Nebūtų jos foto, nebūtų buvus ir mano.

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 27 sausio 2013 - 03:51
Dabar galvoju, tai kas visgi yra tas buitiakas? g.gif Namų aplinka, įprastinis veiksmas, įprastinė betvarkė, BET pavaizduota kaip nors KITAIP, kad būtų įdomu... g.gif Bet jei per daug estetiška, per gražu, tai atrodo, koks jau čia buitiakas, menas čia biggrin.gif

gan sudėtingas ir įdomus reikalas. Šiandien pasitaikė neblogas šansas padaryti tinkamą šiai temai fotkę, bet jaučiu, kad visai neišnaudojau progos ir vėl išėjo tik paprastas portretas iš arti, nu kaip ir visada.. Turbūt nelabai įdomu, reikėtų, kad matytųsi daugiau tos namų aplinkos g.gif
O istorijėlė tokia, kad kol mes su diedu buvom prisėdę prie kompų, vaikis surado plytą šokolado smile.gif gaila, kad jo nesimato kadre..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 27 sausio 2013 - 05:48
Na labai bijau.... blush2.gif bet dainos iliustracija smile.gif

user posted image

"Some Nights" http://www.youtube.c...h?v=qQkBeOisNM0

p.s. izanga ilga ten, daina prasideda nuo 1:03min.

p.s.s. tarkuokit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 27 sausio 2013 - 09:24
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 26, 23:46)
PBP -  thumbup.gif Skaniai ir švariai  bigsmile.gif

O aš su tuo puodeliu kovojau ir šiaip, ir taip... Eina sau, kaip jis tokiu rakursu paimtas, didingas visas toks... Nei ten žmogus prie jo limpa, nei kas...  biggrin.gif O dar ir ta tekstūra neatkartojama..  Tai aš Jo Didenybei puodeliui į draugiją arbatinuką/kavinuką įtaisiau...

voveraite+...

Ir dar vieną mintį saugau iki rytojaus, jei pavyks, norėsiu parodyti.
O fotografą giriu, nes puodelis pateiktas originaliai ir tikrai kitaip 4u.gif

labai fainai gaunas, kad fonai apsivertę, vienoj apačioj balta, kitoj apačioj juoda biggrin.gif

mergaitės, nu jūs šaunuolių šaunuoliausios thumbup.gif aš nieko nesugalvočiau koliažams doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.. 4u.gif

Koliažai super!!!! Be galo šaunuolės tikrai nerealu!!!! bigsmile.gif

Pandre, ištampiau? unsure.gif ką gi..vistiek mano negeras gausiu perdaryt jei spėsiu ir jei manai kad lb dahg minčių tai foto tavo yra tai klyyysti.. biggrin.gif nebent aš jau visai kiaura buka..plius spalviškumas ir da grūdas.. tongue.gif nu žinai ką... db visos galvoja nesistengė bile šunį nufotkino.. o gi ne..sukau makufelį ilgai... laaabai ilgai.. matyt man trūksta idėju ir meninio mąstymo...
Šaltkalviu gimęs- juvelyru netapsi.

Dinceli, parašysiu adresiuką! bigsmile.gif thumbup.gif tik ko sukarpei mano foto..aš db irgi pasikabinėsiu.. biggrin.gif

Bet blyn..eilinį kart kai keliu foto kuri man atrodo gera pasirodo ji žiauriai šudina..kodėl taip yr.. unsure.gif
Papildyta:
Vistiek ačiū už visom užsakytą nuomonę!!! Mėginsiu tikrai dar dabar pažaisti su šuniu plius dar vieną idėją turiu... gal pavyks...
Žiūrėsim ką iškepsiu per blyną... biggrin.gif
Atsakyti
Na jus tikrai saunuoles, kokie visi koliazai faini! Man labai patiko Pandres pratesimas. Pandre, as pamenu tavo nuotraukas, kai prisijungiau i sia tema, dabar jos visai kitokios wub.gif Ir su juosta tau taip gerai gaunasi drinks_cheers.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 27, 01:21)
Na labai bijau.... blush2.gif  bet dainos iliustracija smile.gif 

Man patinka, labai gerai sugalvojai. As kazkodel sitoje nuotraukoje isivaizduoju berniuka aprengta, idomu, kaip atrodytu su rubais. Bet siaip labai gera dainos iliustracija 4u.gif
Atsakyti
Bandymas pasirinkti tinkamą objektą, foną, o svarbiausia - išmokti fokusuoti. Lauksiu vertinimų 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 01 27, 10:52)
Bandymas pasirinkti tinkamą objektą, foną, o svarbiausia - išmokti fokusuoti. Lauksiu vertinimų  4u.gif

O dabar užskaitau 4u.gif
Ar pati matai skirtumą?
Atsakyti