Tikiuosi neliks nė vieno...mergaitės susimkit - dalyvauti nerealiai smagu!!! O dar kai esi įvertinama. Ačiū visoms už gerą žodį, stengiausi iš visų jėgų... ir kitiems savo užsibrėštiems tikslams beprotiškai stengiuosi, kogero įkvėpe Erikamaja
PBP koliažas išpildytas iki galo, visomis prasmėmis... nors imk ir valgyk
Vienintelė taip pat matosi, kad turėjo pasukti galvelę... nes išpildyta puikiai!!!
Voveraite, manyciau cia pazaista su islaikymu ir karstais garais. Reikejo ir paciai taip paisdykauti patraukus arbatinuka toliau nuo sienos, tuomet butu pasiliejes horizontas.
Laukiam daugiau
Dinceli, voveraite1302, ech kaip smagu, kai paglosto kailiuka
Voveraite, man labai patinka, kaip graziai tarpusavyje suzaidzia fonai. Ties arbatinuku noretusi irgi tos stebuklingos svieseles, ar einancio garo pro snapeli. Bet is kitos puses ir be to dumo sauniai ziurisi koliazas Na ir smalsu ka rytoj parodysi
Ale tas zaidimas koks skanus, norisi dar ir dar. Na kas dar koliazu nuotrauka parodys?
Voveraite, man labai patinka, kaip graziai tarpusavyje suzaidzia fonai. Ties arbatinuku noretusi irgi tos stebuklingos svieseles, ar einancio garo pro snapeli. Bet is kitos puses ir be to dumo sauniai ziurisi koliazas Na ir smalsu ka rytoj parodysi
Ale tas zaidimas koks skanus, norisi dar ir dar. Na kas dar koliazu nuotrauka parodys?
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 26, 18:00)
MissK dirbadirbadirba ir neturi niekam laiko
Jega koliazu priedjot
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 27, 00:46)
O aš su tuo puodeliu kovojau ir šiaip, ir taip... Eina sau, kaip jis tokiu rakursu paimtas, didingas visas toks... Nei ten žmogus prie jo limpa, nei kas... O dar ir ta tekstūra neatkartojama.. Tai aš Jo Didenybei puodeliui į draugiją arbatinuką/kavinuką įtaisiau...
voveraite+ich
puikiai susidorojai! man labai patiko
Kokių šaunių koliažų pridėjot
Šaunuolės
Pakomentuosiu labiausiai įstrigusius:
Dincelio(atrodo, lyg vieno žmogaus daryta, puikiai išpildyta);
pandres - nuostabus pratęsimas
vienintele - šauniai pratęsei
PBP - man asmeniškai šiek tiek norėtųsi didesnės ryškumo zonos, ryškesnių bumbulų .
Veronika~ - , KA - tu ir (lyg svajos, lyg mintys skraidančios apie merginos galvą).
Yvette - sveik
Šaunuolės
Pakomentuosiu labiausiai įstrigusius:
Dincelio(atrodo, lyg vieno žmogaus daryta, puikiai išpildyta);
pandres - nuostabus pratęsimas
vienintele - šauniai pratęsei
PBP - man asmeniškai šiek tiek norėtųsi didesnės ryškumo zonos, ryškesnių bumbulų .
Veronika~ - , KA - tu ir (lyg svajos, lyg mintys skraidančios apie merginos galvą).
Yvette - sveik
QUOTE(Ka @ 2013 01 25, 13:50)
Dalinuosi iš tiesų per pusę pagyrimus. Dalis priklauso ir Vilnei. Nebūtų jos foto, nebūtų buvus ir mano.
Dabar galvoju, tai kas visgi yra tas buitiakas? Namų aplinka, įprastinis veiksmas, įprastinė betvarkė, BET pavaizduota kaip nors KITAIP, kad būtų įdomu... Bet jei per daug estetiška, per gražu, tai atrodo, koks jau čia buitiakas, menas čia
gan sudėtingas ir įdomus reikalas. Šiandien pasitaikė neblogas šansas padaryti tinkamą šiai temai fotkę, bet jaučiu, kad visai neišnaudojau progos ir vėl išėjo tik paprastas portretas iš arti, nu kaip ir visada.. Turbūt nelabai įdomu, reikėtų, kad matytųsi daugiau tos namų aplinkos
O istorijėlė tokia, kad kol mes su diedu buvom prisėdę prie kompų, vaikis surado plytą šokolado gaila, kad jo nesimato kadre..
gan sudėtingas ir įdomus reikalas. Šiandien pasitaikė neblogas šansas padaryti tinkamą šiai temai fotkę, bet jaučiu, kad visai neišnaudojau progos ir vėl išėjo tik paprastas portretas iš arti, nu kaip ir visada.. Turbūt nelabai įdomu, reikėtų, kad matytųsi daugiau tos namų aplinkos
O istorijėlė tokia, kad kol mes su diedu buvom prisėdę prie kompų, vaikis surado plytą šokolado gaila, kad jo nesimato kadre..
Na labai bijau.... bet dainos iliustracija
"Some Nights" http://www.youtube.c...h?v=qQkBeOisNM0
p.s. izanga ilga ten, daina prasideda nuo 1:03min.
p.s.s. tarkuokit
"Some Nights" http://www.youtube.c...h?v=qQkBeOisNM0
p.s. izanga ilga ten, daina prasideda nuo 1:03min.
p.s.s. tarkuokit
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 26, 23:46)
PBP - Skaniai ir švariai
O aš su tuo puodeliu kovojau ir šiaip, ir taip... Eina sau, kaip jis tokiu rakursu paimtas, didingas visas toks... Nei ten žmogus prie jo limpa, nei kas... O dar ir ta tekstūra neatkartojama.. Tai aš Jo Didenybei puodeliui į draugiją arbatinuką/kavinuką įtaisiau...
voveraite+...
Ir dar vieną mintį saugau iki rytojaus, jei pavyks, norėsiu parodyti.
O fotografą giriu, nes puodelis pateiktas originaliai ir tikrai kitaip
voveraite+...
Ir dar vieną mintį saugau iki rytojaus, jei pavyks, norėsiu parodyti.
O fotografą giriu, nes puodelis pateiktas originaliai ir tikrai kitaip
labai fainai gaunas, kad fonai apsivertę, vienoj apačioj balta, kitoj apačioj juoda
mergaitės, nu jūs šaunuolių šaunuoliausios aš nieko nesugalvočiau koliažams
Labas rytas..
Koliažai super!!!! Be galo šaunuolės tikrai nerealu!!!!
Pandre, ištampiau? ką gi..vistiek mano negeras gausiu perdaryt jei spėsiu ir jei manai kad lb dahg minčių tai foto tavo yra tai klyyysti.. nebent aš jau visai kiaura buka..plius spalviškumas ir da grūdas.. nu žinai ką... db visos galvoja nesistengė bile šunį nufotkino.. o gi ne..sukau makufelį ilgai... laaabai ilgai.. matyt man trūksta idėju ir meninio mąstymo...
Šaltkalviu gimęs- juvelyru netapsi.
Dinceli, parašysiu adresiuką! tik ko sukarpei mano foto..aš db irgi pasikabinėsiu..
Bet blyn..eilinį kart kai keliu foto kuri man atrodo gera pasirodo ji žiauriai šudina..kodėl taip yr..
Papildyta:
Vistiek ačiū už visom užsakytą nuomonę!!! Mėginsiu tikrai dar dabar pažaisti su šuniu plius dar vieną idėją turiu... gal pavyks...
Žiūrėsim ką iškepsiu per blyną...
Koliažai super!!!! Be galo šaunuolės tikrai nerealu!!!!
Pandre, ištampiau? ką gi..vistiek mano negeras gausiu perdaryt jei spėsiu ir jei manai kad lb dahg minčių tai foto tavo yra tai klyyysti.. nebent aš jau visai kiaura buka..plius spalviškumas ir da grūdas.. nu žinai ką... db visos galvoja nesistengė bile šunį nufotkino.. o gi ne..sukau makufelį ilgai... laaabai ilgai.. matyt man trūksta idėju ir meninio mąstymo...
Šaltkalviu gimęs- juvelyru netapsi.
Dinceli, parašysiu adresiuką! tik ko sukarpei mano foto..aš db irgi pasikabinėsiu..
Bet blyn..eilinį kart kai keliu foto kuri man atrodo gera pasirodo ji žiauriai šudina..kodėl taip yr..
Papildyta:
Vistiek ačiū už visom užsakytą nuomonę!!! Mėginsiu tikrai dar dabar pažaisti su šuniu plius dar vieną idėją turiu... gal pavyks...
Žiūrėsim ką iškepsiu per blyną...
Na jus tikrai saunuoles, kokie visi koliazai faini! Man labai patiko Pandres pratesimas. Pandre, as pamenu tavo nuotraukas, kai prisijungiau i sia tema, dabar jos visai kitokios Ir su juosta tau taip gerai gaunasi
Man patinka, labai gerai sugalvojai. As kazkodel sitoje nuotraukoje isivaizduoju berniuka aprengta, idomu, kaip atrodytu su rubais. Bet siaip labai gera dainos iliustracija
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 27, 01:21)
Man patinka, labai gerai sugalvojai. As kazkodel sitoje nuotraukoje isivaizduoju berniuka aprengta, idomu, kaip atrodytu su rubais. Bet siaip labai gera dainos iliustracija
Bandymas pasirinkti tinkamą objektą, foną, o svarbiausia - išmokti fokusuoti. Lauksiu vertinimų
QUOTE(Gitusia @ 2013 01 27, 10:52)
Bandymas pasirinkti tinkamą objektą, foną, o svarbiausia - išmokti fokusuoti. Lauksiu vertinimų
O dabar užskaitau
Ar pati matai skirtumą?