Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 26, 22:50)
kai dariau foto nežinojau kam ji atiteks, tai kad tik viena priimsiu smile.gif
atnešu ir aš savo koliaža, sunkiai gimdžiau smile.gif
O la la la + vienintele

Ir ši man thumbup.gif
Gerai sugalvota 4u.gif
Atsakyti
Pbp nu idomiai fotke gavai lotuliukas.gif bet super atitinka ideja nerealiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuostabūs koliažai wub.gif šaunuolės.

Su sausianiais, iškart pamačiau, kad ten atspausdinta nuotrauka pirmosios... ir paskui ilgai nesupratau, apie ką čia kalbat, ką ten matot, ko nematau aš lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 26, 23:55)
Su sausianiais, iškart pamačiau, kad ten atspausdinta nuotrauka pirmosios... ir paskui ilgai nesupratau, apie ką čia kalbat, ką ten matot, ko nematau aš lotuliukas.gif

Taip pat ir as, nesupratau apie ka ten sneka, net kelis kart grizdavau i ta nuotrauka paziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 26, 21:49)
mano nuomone, tai labai puikiai

O smagu girdet! bigsmile.gif
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 26, 21:50)
O la la la + vienintele

Vienintele gal zinai kas mano koliazo pirmos nuotraukos autorius? 4u.gif
O pati susidorojai puikiai, mintis, mano nuomone, ispildyta thumbup.gif wub.gif
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 26, 21:51)
Net nepasakyčiau, kad čia dviejų skirtingų žmonių foto  ax.gif
thumbup.gif

O geras! Kaip gera girdet, nes labiausiai pergyvenau, kad tik nesipjautu nuotraukos tarpusavyje blush2.gif
QUOTE(Veronika~ @ 2013 01 26, 21:53)
PBP , vienintelė  fainiai, labai patiko!

Smagu. Beja ir pati sauniai padirbejai. Kai atsimenu pirmasias Tavo nuotraukas ir pamaciau koliazo, tai nori nenori pagalvojau, kad judi pirmyn, saunuole! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 26, 22:05)
Pamelavau... koliažų pratesimą atnešu siandien  blush2.gif
Isora + Dincelis

idėja patiko, tik tų saldainiukų perdaug tavojoj foto, truputį mirgu marga smile.gif

QUOTE(PBP @ 2013 01 26, 23:47)
Prisistatau ir as su koliazu zaidimo nuotrauka. Gavau viso 4 nuotraukas is kuriu galejau rinktis su kuria zaisti.

eee cool.gif
tavoji labai faina 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 26, 23:50)
kai dariau foto nežinojau kam ji atiteks, tai kad tik viena priimsiu smile.gif

labai patinka, ir ta su geltonais burbulais pandrei faina smile.gif

Koliažų žaidimas kol kas įdomiausias iš visų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 01 26, 22:04)
*eee  cool.gif
**tavoji labai faina 4u.gif

*Zinok nieko gero ta kiekybe, tik dar labiau isgasdino ir susuko galva biggrin.gif
** Aciu, smagu girdet, tikrai 4u.gif Kaip mazas vaikas noriu rekt jeeee iveikiau! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 01 27, 00:02)
Smagu. Beja ir pati sauniai padirbejai. Kai atsimenu pirmasias Tavo nuotraukas ir pamaciau koliazo, tai nori nenori pagalvojau, kad judi pirmyn, saunuole!  4u.gif

Pirmos nuotraukos dabar tik juoka sukelia smile.gif Aciu, tikrai smagu girdet, kad judu 4u.gif
Atsakyti
dėkui merginos kam patiko, visgi buvau pamiršus kaip koliažai priverčia galvele padirbėti smile.gif
PBP tau nuotraukas siunte voveraite
Papildyta:
Dincelisspalvos gražiai sužaidžia

PBPkai pamačiua lemputes man iš kart prieš akis toks vaizdas kai išsigandes žmogus su lempute burnoj biggrin.gif Šiaip visos merginos šaunuolės, manau kita kart žaidžiant labaiu pagalvoks kokia nuotrauką siūsti, nes kaikurios buvo labai sudėtingos pratesimui. Ryt vakare baigaisi žaidimas tai žiūrėsim kiek skolininkių liks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 26 sausio 2013 - 23:17
Labai faini visi koliazai bigsmile.gif saunuoles thumbup.gif
Man atrodo su daiktais turetu buti lengviau, nei su zmonem, mano gauta man vis dar atrodo labai sudetinga doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 26, 22:28)
*kaip koliažai priverčia galvele padirbėti smile.gif
** PBP tau nuotraukas siunte voveraite
*** PBPkai pamačiua lemputes man iš kart prieš akis toks vaizdas kai išsigandes žmogus su lempute burnoj biggrin.gif

* Is tiesu labai fainas zaidimas. O galvai tikrai minciu manksta, as bene kas nakti isradinejau idejas su lemputem ir prigalvojus tikrai buvau nemazai variantu, nors pirmutine reakcija tai buvo 'ka daryyyyyt' lotuliukas.gif
** Nu geras, niekada nebuciau atspejus! bigsmile.gif
*** As turejau panasia ideja biggrin.gif Lempute zmogui virs galvos ir veido israiska, tarsi atradus gera ideja, bet neradau vyro savanorio pozavimui, tai pasilikau ties still life su mintim ''kiek mes 'suvalgom' elektros'' smile.gif
Atsakyti
PBP - thumbup.gif Skaniai ir švariai bigsmile.gif

O aš su tuo puodeliu kovojau ir šiaip, ir taip... Eina sau, kaip jis tokiu rakursu paimtas, didingas visas toks... Nei ten žmogus prie jo limpa, nei kas... biggrin.gif O dar ir ta tekstūra neatkartojama.. Tai aš Jo Didenybei puodeliui į draugiją arbatinuką/kavinuką įtaisiau...

voveraite+...

user posted image

Ir dar vieną mintį saugau iki rytojaus, jei pavyks, norėsiu parodyti.
O fotografą giriu, nes puodelis pateiktas originaliai ir tikrai kitaip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 26 sausio 2013 - 23:49