Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 26, 20:05)
tik paskui pagalvojau kad spalviškai truputi vargsi,

pasiutele biggrin.gif gi tu zinojai kas turi padaryti pratesima tavosios nuotraukos. Dvigubai pasiutele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 26, 22:13)
čia kartu kepėt sausainius?
šitas pats pats  thumbup.gif gal kad sausainiai vienodi biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia juk ir yra Isoros atspausdinta nuotrauka... kai ją gavau, ji tiesiog atrodė kaip atvirutė! Ši idėja nugalėjo visas kitas įsivaizduotas. Tai aš ir fotografavau kaip šaltą žiemos dieną siunčiu atvirutę. Apgaubė nostalgija, kai senais laikais išsiūsdavau begalę ranka rašytų laiškų su smagiomis atvirutėmis...
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 26, 22:02)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  čia juk ir yra Isoros atspausdinta nuotrauka... kai ją gavau, ji tiesiog atrodė kaip atvirutė! Ši idėja nugalėjo visas kitas įsivaizduotas. Tai aš ir fotografavau kaip šaltą žiemos dieną siunčiu atvirutę. Apgaubė nostalgija, kai senais laikais išsiūsdavau begalę ranka rašytų laiškų su smagiomis atvirutėmis...

nieko, žinokit, nebesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
Nu dincelli tu cia gerai prigavai nu rimts maniau darei tokius pat sausainius doh.gif pasirodo reik man keist ackarikus bigsmile.gif dabar gryzau atgal nu akurat matos atvirute lotuliukas.gif gerai cia gerai thumbup.gif
Atsakyti
Pirmą kartą ND dariau prie dirbtinio apšvietimo:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 01 26, 22:20)
Pirmą kartą ND dariau prie dirbtinio apšvietimo:

Neužskaitau,per tamsu ir per mėlyna 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Labai patiko Pandres ir Dincelio koliazu nuotraukos. Kaip grazu ir spalvos kokios wub.gif
Prisistatau ir as su koliazu zaidimo nuotrauka. Gavau viso 4 nuotraukas is kuriu galejau rinktis su kuria zaisti. Buvo viena is ju tinkanti man i pinkiskuma, bet is principo pasirinkau visiskai man nebudinga stiliu ir norejau ismegint save kaip susidorosiu. Jusu teismui. Pirma nezinau kieno, net spet negaliu, o antroji mano:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 01 26, 22:47)
Sveikos gyvos  4u.gif
Labai patiko Pandres ir Dincelio koliazu nuotraukos. Kaip grazu ir spalvos kokios  wub.gif
Prisistatau ir as su koliazu zaidimo nuotrauka. Gavau viso 4 nuotraukas is kuriu galejau rinktis su kuria zaisti. Buvo viena is ju tinkanti man i pinkiskuma, bet is principo pasirinkau visiskai man nebudinga stiliu ir norejau ismegint save kaip susidorosiu. Jusu teismui. Pirma nezinau kieno, net spet negaliu, o antroji mano:

mano nuomone, tai labai puikiai
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 01 26, 21:47)
pasiutele  biggrin.gif  gi tu zinojai kas turi padaryti pratesima tavosios nuotraukos. Dvigubai pasiutele  biggrin.gif

kai dariau foto nežinojau kam ji atiteks, tai kad tik viena priimsiu smile.gif
atnešu ir aš savo koliaža, sunkiai gimdžiau smile.gif
user posted image
O la la la + vienintele
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 01 26, 22:47)

Net nepasakyčiau, kad čia dviejų skirtingų žmonių foto ax.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 26 sausio 2013 - 22:51
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 26, 22:50)
kai dariau foto nežinojau kam ji atiteks, tai kad tik viena priimsiu smile.gif
atnešu ir aš savo koliaža, sunkiai gimdžiau smile.gif

ir šis man patinka smile.gif
Atsakyti
PBP , vienintelė fainiai, labai patiko!
Atsakyti