cia http://www.flickr.co...N03/8416558209/
Dinceli sita irgi labai patinka nu sauniai jus cia su tais koliazais siandien varot
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 26, 21:05)
Pamelavau... koliažų pratesimą atnešu siandien
Isora + Dincelis
<... atvirutė...>
P.S. Pas dažną iš mūsų tokios nuotraukos lieka kompiuterio failuose... nepatingėjau ir išryškinau ir net pažadu išsiųsti Isorai! Isora, prašom adresą į AŽ
Isora + Dincelis
<... atvirutė...>
P.S. Pas dažną iš mūsų tokios nuotraukos lieka kompiuterio failuose... nepatingėjau ir išryškinau ir net pažadu išsiųsti Isorai! Isora, prašom adresą į AŽ
čia kartu kepėt sausainius?
šitas pats pats gal kad sausainiai vienodi
QUOTE(Giniatte @ 2013 01 26, 20:25)
II dublis, I ND, "Paprikos"
Jau turi pakankamai uzskaitymu, bet negaliu neatsiliepti - saunuole, skirtumas akivaizdus
Pandre, negaliu neparašyti, nuostabus gražiai žavus koliažas...fantastiškai, negaliu atitraukti akių
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 26, 21:05)
Fainai Bet tikrai, kartu sausainius kepet ir fotkinot, ar netycia taip gavosi?
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 26, 21:21)
Fainai Bet tikrai, kartu sausainius kepet ir fotkinot, ar netycia taip gavosi?
Keista, kodėl aš Dincelio nuotraukoje nematau "gyvų" sausainių , matau Isoros atspausdintą foto ir nuotauką su ja
P.S šaunuolės merginos, daug puikių koliažų
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 26, 22:05)
Man patinka, bet jus kartu ji daret? nelabai supratau
QUOTE(Edeva @ 2013 01 26, 22:09)
gaila, kad komentuot neleidzia pas tave, sarpo gal ir neber, bet kontrasto man vis dar daug
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 26, 21:26)
Keista, kodėl aš Dincelio nuotraukoje nematau "gyvų" sausainių , matau Isoros atspausdintą foto ir nuotauką su ja
Turiu akinius, bet nenesioju, o matyt reiketu...
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 26, 22:32)
Turiu akinius, bet nenesioju, o matyt reiketu...
tik dabar supratau
Fuuuu....aš jau savim pradėjau abejot
Galvoju,kaip čia yra, kad jūs matot tai ko aš nematau
Galvoju,kaip čia yra, kad jūs matot tai ko aš nematau
Ačiū visoms , einu prie II nd.
P.s. nors komentuoti kaip suprantu nelabai dar galiu, bet Jūsų koliažai stulbinami
P.s. nors komentuoti kaip suprantu nelabai dar galiu, bet Jūsų koliažai stulbinami
QUOTE(ich @ 2013 01 26, 19:29)
gaila, kad komentuot neleidzia pas tave, sarpo gal ir neber, bet kontrasto man vis dar daug
kodel neleidzia komentuot kontrasta as visai numazinau gal kad paltas tamsus