QUOTE(Afrė @ 2013 01 30, 14:13)
Kaip fotografuoti stiklą. Besimokinantiems Gal duos nors kiek naudos ši info
Tommika, spaudi cituoti, cituoti, cituoti, o reziumė apačioje spaudi atsakyti ir gausi visus su cituotus postus. Tik juose nepasiklys
Tommika, spaudi cituoti, cituoti, cituoti, o reziumė apačioje spaudi atsakyti ir gausi visus su cituotus postus. Tik juose nepasiklys
dekui uz naudinga info
QUOTE(Afrė @ 2013 01 30, 13:13)
Ačiū
Ir Vilnis ačiū už komentarą Iš tikro ten kasdienybė ne kirpykla, o mamka su fotiku bet kur ir bet kada... Turbūt reikėjo save paveiksluoti
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 30, 12:00)
O tai kiek tu kadru padarai, kad net issikrauna?
Čia iš po kelių dienų mokymosi ND išsikrovė....
QUOTE(Tommika @ 2013 01 30, 13:21)
tai man taip anksciau duodavo cituot.. o dabar nebeleidzia.. nes kai paspaudziu "ATSAKYTI" ir bunu pazymejus kokias 2 zinutes cituoti, tai nerodo nei vienos.. viskas pasikeite po to karto, kai sayonara pasake, kad reikia paspaust "standartinis", kad susitvarkytu ir nerodytu pirmo psl zinutes.. sakau, gal kokia paslapti zinot bet tikriausiai, kad ne
Man taip buvo iki siandien, cituot leido tik is tel ir per exploeri, moziloj ne, bet updeitinau mozila ir leidzia vel cituot.Pabandyk ir tu
QUOTE(sayonara @ 2013 01 30, 13:22)
Ka, atidarinėsi temą ar man ruoštis atidaryt?
Tu atidaryk. Tik nepamiršk paimti merginų tobulėjimo pavyzdžių iš 147 temos.
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 30, 13:50)
Man tai labai Ypac "naktinis miestas" patiktu, gal net pabusciau is ziemos miego ir prisijungciau, jei pakankamai laiko butu skirta
As va irgi vis noriu pabandyt naktini miesta su ilgu islaikymu, bet ner progos, vis veliau veliau .
Tai gal vasario menesiui pabandom tokia tema, kaiptik naujoj temoj 1 puslapy galima apie tai parasyti .
O man dar buna, kad tik langa uzdarau, neuzilgo atidarau ir jau as isregistruota, vel reik registruotis, nors varnele paspaudziu palikt prisiregistravusia. Nera kitoms taip?
QUOTE(Ka @ 2013 01 30, 13:39)
Tu atidaryk. Tik nepamiršk paimti merginų tobulėjimo pavyzdžių iš 147 temos.
bandysiu
kokius žaidimus palikti?
daina ir buitiakas? koliažai jau baigti?
QUOTE(Tommika @ 2013 01 30, 13:10)
p.s. kaip jums iseina pacituoti daugiau nei 2 zinutes..? man nebeleidzia.. gal vel reikia kur ka paspaust, kad leistu..
Man irgi taip buvo, kai SM ana savaite buvo nuluzes - is pradziu isvis cituoti neleido, paskui daugybinis citavimas neveike, paskui atjungti nenorejo. Jau irgi ruosiausi cookies isvalyti, bet paskui staiga susitvarke viskas. Pabandyk atsijungt ir is naujo prisijungt, jei nepades - trink sausainius
QUOTE(sayonara @ 2013 01 30, 13:41)
Tai koliažus aš jau buvau išėmusi. Kontrastai yra dar, aš jau įdėjusi, jei cituosi mano žinutę.
QUOTE(sayonara @ 2013 01 30, 14:41)
O tie iki kada?
Papildyta:
Koliazai, daina, buitiakas, linijos, kontrastai .....
Gal maziau, butu geriau ?