Sea Girl, gal sitas tutorial pades, cia spalvotas matte action
http://www.thecoffee...-unwrapped.html
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 29, 22:03)
Giniatte[/b] ir Teka, jei dar trūksta jums, irgi užskaitau
jau turiu 3 TAIP, bet vistiek ačiū
QUOTE(Yvette @ 2013 01 29, 22:10)
Man tikrai negaila duoti tą taip, bet prisiminus kiek dalyvių už šitą klaidą buvo pramestos perdaryti.. Na juk neteisinga šitaip.
QUOTE(Zirzė @ 2013 01 29, 22:15)
** bet pagal mane horizontas tame nd yra tiesus - ziuriu pagal tapeto linija desineje puseje. Ji tiesi. O kad stalo krastas nera tiesus tai tik todel kad fotografavimo kampas sonu - ne tiesiogiai.
koks kampas ten bebūtų paimtas, horizontas turi būti tiesus. aš taip suprantu
QUOTE(Ka @ 2013 01 29, 23:14)
Man užskaitinėti ND kažkokia kančia. Spaudžiu geriau atlikti jaučiuoai žiauri, užskaitau tokius OK vėl kažkaip nei šis nei tas...
būk teisinga, o negailestinga ir viskas bus gerai
QUOTE(Edeva @ 2013 01 29, 23:25)
Ziuriu cia kaip susitare visos kerpa vaikuciam plaukus, as saviski rytoj zadu i kirpykla vest o tai apaugo mano lokiukas zmones pradeda sakyt kokia grazi mergyte
reik visom vest kirptis ir dėt foto, darom gal konkursą "vaikų kirpimas"?
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 29, 23:34)
Nu nepyk, bet prajuokinai Tarsi naujokems kazkokia skriauda del to bus, kad ju ND neuzskaitysim ir reikes perdaryti Ne del pliusiuko gi jie daromi, o siekiant ismokti kazka daugiau to proceso metu. Nors tikrai ne visos naujokes ta suvokia - kai kurios akivaizdziai skuba padaryti kuo greiciau, praslysti, kad tik atsikratyti to nemalonaus reikalo. Lyg nuo to pasikeis kazkas, jei praslys nieko nesuprate ir neismoke Tai va is tos puses ir ziurek i ND uzskaityma - kai neuzskaitai, nes kazkas ne taip, ir kai naujoke isiklauso i kritika ir padaro graziau, tvarkingiau, idomiau, tai ir jai paciai nuo to tik geriau, ir mes grazesniu ND pamatom, maziau akys vargsta Be to, protingos naujokes, kurios nori mokytis, puikiai viska supranta ir del neuzskaitymu nepyksta ir netriuksmauja. Ziaurumas - tik i nauda
Nekantriai atnešu perdarytą 2ND Prašom pastabos, kritika, užskaitymai...
f 4,5
f 8
f 22
f 4,5
f 8
f 22
2 ND "Artėjant Valentino dienai"
f4,5
f10
f25
Lauksiu komentarų
f4,5
f10
f25
Lauksiu komentarų
Amade man tai tamsoka ir pagrindinis objektas nekoks
gitusia irgi tamsu
P.s as neuzksaitineju mintis isreiskiu
gitusia irgi tamsu
QUOTE(Edeva @ 2013 01 30, 11:24)
Amade man tai tamsoka ir pagrindinis objektas nekoks
gitusia irgi tamsu
gitusia irgi tamsu
turiu dar kitą variantą pagrindinio objekto - virbalai, įkišti į kamuoliuką bet man mielesnis šis pasirodė. Jei profai taip pat nušvilps, rodysiu kitą...
QUOTE(Amade @ 2013 01 30, 09:26)
turiu dar kitą variantą pagrindinio objekto - virbalai, įkišti į kamuoliuką bet man mielesnis šis pasirodė. Jei profai taip pat nušvilps, rodysiu kitą...
Mano nuomone anas variantas bus kur kas geriau bet palaukim profiu
QUOTE(Edeva @ 2013 01 30, 11:24)
gitusia irgi tamsu
Padariau baltam fone ir fotoaparatas išsikrovė
Įkelsiu baltame tada, kai tik bus galimybė. O kaip objektai?
QUOTE(Gitusia @ 2013 01 30, 09:31)
Padariau baltam fone ir fotoaparatas išsikrovė
Tik dar tarp 4.5 ir 10 nelabai matos skirtumas, as daryciau 4.5 tada 15 ar 13 kiek eina ir tada 22 del estetikos ir pan cia seniukes pasakys
Amade, Gitusia - pas abi labai sviesos truksta. Ar matot, kokios purvinos spalvos, ypac fono? Robobebras vakar gera patarima dave - sustokit, pagalvokit apie ekspozicija, nustatymus, kaip padaryti, kad sviesiau gautusi. Juk tam ir skirti ND, kad ismokti daugiau kazko, ne tik ta konkrecia uzduoti padaryti.
Amade, man objektas tinka, bet anaip irgi grazu butu, tau rinktis Tik su pagrindu gal dar verta pazaisti, kaip ji kadre ikomponuoti, kad graziau atrodytu. Ir gal toliau tuos siulus nuo virbalu patraukt, kad skirtumas ryskesnis butu.
Gitusia, pas tave skirtumas toks irgi ant ribos, nors yra jis. Paeksperimentuokit abi, kaip ta skirtuma ryskesni isgauti, jei netingit
Amade, man objektas tinka, bet anaip irgi grazu butu, tau rinktis Tik su pagrindu gal dar verta pazaisti, kaip ji kadre ikomponuoti, kad graziau atrodytu. Ir gal toliau tuos siulus nuo virbalu patraukt, kad skirtumas ryskesnis butu.
Gitusia, pas tave skirtumas toks irgi ant ribos, nors yra jis. Paeksperimentuokit abi, kaip ta skirtuma ryskesni isgauti, jei netingit
Ačiū už komentarus, tingėt tikrai netingiu, tik reik palaukt, kol pasikraus fotoaparatas Vaikas serga, namie sedim, tad abiem užsiėmimas - man mokytis, jai žiūrėt
Labas rytas, ar sulauksiu dar vieno taip su sokoladiniu tortu su zvakutemis?