Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Giniatte @ 2013 01 29, 23:04)
Į širdį per skrandį  biggrin.gif juokauju žinoma, aš tai išsisėmiau, vat ir nebežinau ar pipirus ar saldainius imti IV nd  tongue.gif

biggrin.gif O pipirus su saldaniais sukombinuot neina? mirksiukas.gif Arba pvz su juodu sokoladu? Gautusi klasikine bittersweet kombinacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 30, 00:08)
biggrin.gif O pipirus su saldaniais sukombinuot neina?  mirksiukas.gif Arba pvz su juodu sokoladu? Gautusi klasikine bittersweet kombinacija  smile.gif

Tokia mintis buvo, bet pamaniau liksiu nesuprasta lotuliukas.gif. Ryt išbandysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 29 sausio 2013 - 23:11
QUOTE(Giniatte @ 2013 01 29, 23:10)
Tokia mintis buvo, bet pamaniau liksiu nesuprasta  lotuliukas.gif. Ryt išbandysiu  drinks_cheers.gif

Jei mokesi graziai pateikti, tai kas nors tikrai supras, garantuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Man užskaitinėti ND kažkokia kančia. Spaudžiu geriau atlikti jaučiuoai žiauri, užskaitau tokius OK vėl kažkaip nei šis nei tas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 29, 23:55)
o kaip islaikyti tiesu horizonta? siuo atveju ziurejau pagal fono linijas, atrode tikrai tiesiai.. tikrai visa diena fotkinau, vis nesigaudavo.. stovo neturiu.

Ta linija realiai ir nera tiesi del perspektyvos. Fotikas nebuvo statmenas sienai ir tiek.
Atsakyti
Rodau mūsų kasdienybę-kol vaikas reikalus atlikinėja, mama žaidžia blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Ziuriu cia kaip susitare visos kerpa vaikuciam plaukus, as saviski rytoj zadu i kirpykla vest o tai apaugo mano lokiukas zmones pradeda sakyt kokia grazi mergyte lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 29 sausio 2013 - 23:31
Maniškis su verpetais, todėl min kartą per mėnesį vedu, styro antenos kitaip doh.gif O taip gražu mažiai ilgesniais plaukučiais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 29, 23:14)
Man užskaitinėti ND kažkokia kančia. Spaudžiu geriau atlikti jaučiuoai žiauri, užskaitau tokius OK vėl kažkaip nei šis nei tas... unsure.gif

lotuliukas.gif Nu nepyk, bet prajuokinai biggrin.gif Tarsi naujokems kazkokia skriauda del to bus, kad ju ND neuzskaitysim ir reikes perdaryti blink.gif Ne del pliusiuko gi jie daromi, o siekiant ismokti kazka daugiau to proceso metu. Nors tikrai ne visos naujokes ta suvokia - kai kurios akivaizdziai skuba padaryti kuo greiciau, praslysti, kad tik atsikratyti to nemalonaus reikalo. Lyg nuo to pasikeis kazkas, jei praslys nieko nesuprate ir neismoke ax.gif Tai va is tos puses ir ziurek i ND uzskaityma - kai neuzskaitai, nes kazkas ne taip, ir kai naujoke isiklauso i kritika ir padaro graziau, tvarkingiau, idomiau, tai ir jai paciai nuo to tik geriau, ir mes grazesniu ND pamatom, maziau akys vargsta biggrin.gif Be to, protingos naujokes, kurios nori mokytis, puikiai viska supranta ir del neuzskaitymu nepyksta ir netriuksmauja. Ziaurumas - tik i nauda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 29 sausio 2013 - 23:37
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 30, 01:34)
lotuliukas.gif Nu nepyk, bet prajuokinai  biggrin.gif Tarsi naujokems kazkokia skriauda del to bus, kad ju ND neuzskaitysim ir reikes perdaryti  blink.gif Ne del pliusiuko gi jie daromi, o siekiant ismokti kazka daugiau to proceso metu. Nors tikrai ne visos naujokes ta suvokia - kai kurios akivaizdziai skuba padaryti kuo greiciau, praslysti, kad tik atsikratyti to nemalonaus reikalo. Lyg nuo to pasikeis kazkas, jei praslys nieko nesuprate ir neismoke  ax.gif Tai va is tos puses ir ziurek i ND uzskaityma - kai neuzskaitai, nes kazkas ne taip, ir kai naujoke isiklauso i kritika ir padaro graziau, tvarkingiau, idomiau, tai ir jai paciai nuo to tik geriau, ir mes grazesniu ND pamatom, maziau akys vargsta  biggrin.gif Be to, protingos naujokes, kurios nori mokytis, puikiai viska supranta ir del neuzskaitymu nepyksta ir netriuksmauja. Ziaurumas - tik i nauda  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Suprem @ 2013 01 29, 23:21)
Rodau mūsų kasdienybę-kol vaikas reikalus atlikinėja, mama žaidžia blush2.gif

Na man tai ne kasdienybė - juk ne kiekvieną dieną einat į kirpyklą? smile.gif Gerą pavadinimą pamačiau - nekasdieniška kasdienybė wink.gif, va tada tiktų. O dėl nuotraukos, šaunuolė bandai bei ieškai kitų kampų, tik reikėjo gal iš priekio fotografuoti. 4u.gif

Dėl ND - mačiau vėl virė debatai. Mano politika tokia - jei matau gerą darbą ir jis neužskaitytas(neturi trijų taip) - užskaitau, jei matau darbus kurie man nelabai - tyliu... 4u.gif Kadangi, prisijungiu tik vėlai vakare - tai dažniausiai tik pelėdų ND ir pakomentuoju. Iš šios dienos puslapių, tik sagos pamenu 4u.gif
Tiesiog nesinori vat taip gaišti laiką ir aiškinti visoms, kodėl neužskaityta, juk fokusas vietoje.
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 29, 06:43)
portretukas smile.gif

Gražūs tavo berniuko portretai ir akys tokios išraiškingos.
Man pastaruoju metu norisi dinamikos nuotraukoje - kokio nors veiksmo. Čia tikriausiai todėl, kad saviškėse to nerandu... g.gif Todėl į tokius portretus, kurie tarsi sustingę laike, pasižiūriu ir greit pamirštu. 4u.gif Reikia man ar nuostabios šviesos, ar kokio veiksmo, ar kokios emocijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 30 sausio 2013 - 01:19
QUOTE(Vilnis @ 2013 01 30, 01:16)
Gražūs tavo berniuko portretai ir akys tokios išraiškingos.
Man pastaruoju metu norisi dinamikos nuotraukoje - kokio nors veiksmo. Čia tikriausiai todėl, kad saviškėse to nerandu...  g.gif Todėl į tokius portretus, kurie tarsi sustingę laike, pasižiūriu ir greit pamirštu.  4u.gif Reikia man ar nuostabios šviesos, ar kokio veiksmo, ar kokios emocijos.

Oi as labai labai su tavimi drinks_cheers.gif Pas mane pacia tokiu dinamisku nedaug(paskutiniu metu net nerasta...), todel man taip norisi to drinks_cheers.gif Kazkaip tokioj stadijoj esu...atrodo moku tvarkingai, kokybiskai, bet va cinkelio truksta... ax.gif Visiskai pritariu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 30 sausio 2013 - 03:45