Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 01 29, 23:10)
Tarkim atsiskaitys Zalanskaite ND ir pačią pirmą foto atneš iš pajūrio, su nukreivintu horizontu. Ką rėksim visos, kaip tu ND atsiskaitei, neišmokai tiesaus horizonto išlaikyti.

labai dauk tokiu su kreivais horizontais ateina ir iki siol smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 29, 23:17)
na tuomet atsiprašau, bet man kitų ND nerodo, šie paskutiniai.

nerodo tau ND su sokoladiniu tortu ir keliom zvakutem? rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 29 sausio 2013 - 22:22
QUOTE(Zirzė @ 2013 01 29, 23:21)
labai dauk tokiu su kreivais horizontais ateina ir iki siol smile.gif
nerodo tau ND su sokoladiniu tortu ir keliom zvakutem? rolleyes.gif

su tortu juk jau Krispuko ND nebe Zalanskaites.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 29, 23:22)
su tortu juk jau Krispuko ND nebe Zalanskaites.

Tai Tu viename poste neuzskaitei Kripuko o kitame parodei Zalenskaites ND rolleyes.gif matyt turejai omeny viena o po ranka pasimaise kitas biggrin.gif 510zinute rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 29 sausio 2013 - 22:25
Nu žodžiu, susimakalavau. Krispuko atsiprašau ir į ND užskaitymą nesikišu. Kiek gavo taip, tiek gavo, tortuko ND irgi nelabai patinka...

Zalanskaites ND neužskaitau.

nu rimtai, pasakysiu garsiai, tai ką tyliai galvojau apie dvidešimt minučių. ND mane nervina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 sausio 2013 - 22:30
QUOTE(Yvette @ 2013 01 29, 20)
Tarkim atsiskaitys Zalanskaite ND ir pačią pirmą foto atneš iš pajūrio, su nukreivintu horizontu. Ką rėksim visos, kaip tu ND atsiskaitei, neišmokai tiesaus horizonto išlaikyti.

Man tikrai negaila duoti tą taip, bet prisiminus kiek dalyvių už šitą klaidą buvo pramestos perdaryti.. Na juk neteisinga šitaip.

As jau maniau viena su savo keturion akim kitaip matau unsure.gif pritariu jei "skalpuojat" visas pradinukes tai ir teskit mirksiukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 29, 20:28)
nu rimtai, pasakysiu garsiai, tai ką tyliai galvojau apie dvidešimt minučių. ND mane nervina

friends.gif nesinervuok tu visada pasakai daugiausiai kas ir kodel blogai jei nebeuzskaitinesi pasiliks daug maz uzskaitau arba ne, komentaru sunkiai buna, Buna bet mazai o tu visas foto pastebi imk baliona 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 29 sausio 2013 - 22:39
Sveikos 4u.gif d
Su žvakutėmis nd neužskaitau. Trūksta aštresnio fokuso. Kai žiūrėjau per tel atrodė ok. Tik pasijungiau darbinį kompą ir visgi pamačiau realybę. Sėkmės.
Yvette teisi. Rinkitės visos tiesų horizontą, neimkit fotkinti kitu kampu. O kuo tiesiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 29 sausio 2013 - 22:57
QUOTE(Yvette @ 2013 01 29, 23:28)

na ko tu nervinies? negi neturi del ko daugiau nervintis? : 4u.gif
Atsakyti

Imk 4u.gif

QUOTE(Edeva @ 2013 01 29, 23:38)
friends.gif nesinervuok tu visada pasakai daugiausiai kas ir kodel blogai jei nebeuzskaitinesi pasiliks daug maz uzskaitau arba ne, komentaru sunkiai buna, Buna bet mazai o tu visas foto pastebi imk baliona  4u.gif

sutinku 100 proc. kritika yra labai reikalinga, verčia tobulėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zalanskaites ND neužskaitau.

o kaip islaikyti tiesu horizonta? siuo atveju ziurejau pagal fono linijas, atrode tikrai tiesiai.. tikrai visa diena fotkinau, vis nesigaudavo.. stovo neturiu.
Atsakyti
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 29, 22:55)
o kaip islaikyti tiesu horizonta? siuo atveju ziurejau pagal fono linijas, atrode tikrai tiesiai.. tikrai visa diena fotkinau, vis nesigaudavo.. stovo neturiu.

Naudok knygas vietoj stovo wink.gif
Atsakyti
Man tai toks ispudis, kad ND su maistu kazkaip lengviau praslysta biggrin.gif

As siandien, sakiau, nebedalyvausiu ND uzskaitymuose, bet kad jau prasidejo diskusija, tai pasisakysiu - neuzskaityciau nei torto su zvakutem, nei tu sausainiu ant pakrypusio stalo. Nes nei vieni, nei kiti ND tikrai neziba. Galima ir reikia geriau. Tokia mano nuomone. O abi naujokes tegu daro, kaip joms iseina, nes uzskaitymu jau abi pakankamai gavo. Nors kazkuri is dvieju tai, rodos, ir esmes nesuprato - robobebras klause, bet atsakymo taip ir neradau. Arba gal nepastebejau g.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 29, 23:59)
Man tai toks ispudis, kad ND su maistu kazkaip lengviau praslysta  biggrin.gif

Į širdį per skrandį biggrin.gif juokauju žinoma, aš tai išsisėmiau, vat ir nebežinau ar pipirus ar saldainius imti IV nd tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 29 sausio 2013 - 23:04