Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2013 01 29, 22:11)
Užskaitau. Toks ok variantas.  rolleyes.gif

aciu turiu 1 TAIP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 29, 21:00)
As ir vel su savo 3 ND 4u.gif

uzskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 29, 21:35)
As tik mintis isreiskiu neturiu teises ne/uzskaitinet senukes parasys mirksiukas.gif

mm smile.gif as dar neatskiriu visu, kurios cia tikrosios senbuves biggrin.gif labai vardu neisidemiu doh.gif

tai turiu kolkas 2 taip smile.gif mano pyragelis laukia toliau kritikos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalanskaite: 29 sausio 2013 - 21:24
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 29, 18:31)
p.s. maniskis 2m3men., bendraamziai musiskiai biggrin.gif

thumbup.gif baaa, aš vos susitvarkau su saviškiu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 01 29, 22:23)

aciu ax.gif
Papildyta:
dar vieno truksta balselio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 29, 22:36)
aciu  ax.gif
Papildyta:
dar vieno truksta balselio smile.gif

o aš neužskaitau, nepyk. Pirmoje foto ypač labai gerai matosi, kad nekokį fotografavimo kampą pasirinkai ir fono linija kreiva. Daugeliui už tokią klaidą neužskaitėm, tad siūlau perdaryti ir atkreipti dėmesį į visas pastabas kurias gavai tu, ar kiti, kai ND atsiskaitinėjo. Mokinkitės ne tik iš savo, bet ir iš kitų klaidų
Atsakyti
zalanksaite, užskaitau 4u.gif

Giniatte
ir Teka, jei dar trūksta jums, irgi užskaitau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 29 sausio 2013 - 22:05
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 29, 18:03)
Visa diena siandien fotografavau 3ND, vis kazkas atrode negerai, objektus gal 4 kartus pakeiciau ir temti va pradejo. Taigi keliu 2 karta 3 ND. Prasom!

user posted image

Nusižengsiu forumo taisyklėm, su foto pacituosiu. Apie šituos ND kalbam?
Ar čia tik aš kreivai matau ar nauji kriterijai ND užskaitymui?

Jei apie kitus ND kalbam tuomet atsiprašau ir atsiimu savo žodžius
Papildyta:
citata iš pirmo psl, prie pirmo ND. "Pasirinkite lygų pagrindą bei foną. Stenkitės, kad fono linija nebūtų kreiva, kad jūsų pasirinkti daiktai negriūtų į vieną ar kitą pusę."
Ten išmokstam ir toliau sėkmingai tai, ką išmokom naudojam. Reiškia šis reikalavimas galioja visiems sekantiems ND.

Tarkim atsiskaitys Zalanskaite ND ir pačią pirmą foto atneš iš pajūrio, su nukreivintu horizontu. Ką rėksim visos, kaip tu ND atsiskaitei, neišmokai tiesaus horizonto išlaikyti.

Man tikrai negaila duoti tą taip, bet prisiminus kiek dalyvių už šitą klaidą buvo pramestos perdaryti.. Na juk neteisinga šitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 sausio 2013 - 22:15
QUOTE(sayonara @ 2013 01 29, 10:28)
o kiti objektyvai su juostinuku normaliai veikia?
jei adapteris tinka ant skaitmenos, nesuprantu, kodėl netinka ant juostinuko; jie gaminami vienodi, neturėtų skirtis dedant ant skirtingų fotikų. gal ne adapteryje problema, o užuolaidėlėse? turi kitų objektyvų palyginti?

Visi kiti, skaitmenos objektyvai (ir 50mm, ir 24-70mm) veikia puikiai wink.gif tai maniskis man paaiskino, jog tai turbut tik heliosas taip kabina. Bandziau nezuminti, kad neivaziuotu ne truputuko i vidu, bet tas pats suduks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 29 sausio 2013 - 22:11
QUOTE(Yvette @ 2013 01 29, 23:10)
**. Apie šituos ND kalbam?

**citata iš pirmo psl, prie pirmo ND. "Pasirinkite lygų pagrindą bei foną. Stenkitės, kad fono linija nebūtų kreiva, kad jūsų pasirinkti daiktai negriūtų į vieną ar kitą pusę."

**nea ne apie tuos ND

** bet pagal mane horizontas tame nd yra tiesus - ziuriu pagal tapeto linija desineje puseje. Ji tiesi. O kad stalo krastas nera tiesus tai tik todel kad fotografavimo kampas sonu - ne tiesiogiai.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 01 29, 23:15)
**nea ne apie tuos ND

** bet pagal mane horizontas tame nd yra tiesus - ziuriu pagal tapeto linija desineje puseje. Ji tiesi. O kad stalo krastas nera tiesus tai tik todel kad fotografavimo kampas sonu - ne tiesiogiai.

na tuomet atsiprašau, bet man kitų ND nerodo, šie paskutiniai iš 40psl.

žodžiu, grįšiu prie senos taktikos, nesikišiu į ND užskaitymą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 sausio 2013 - 22:21
QUOTE(krispuka @ 2013 01 29, 15:14)
bet va dar koki kadra [pagavau smile.gif)

panasu i Say zuvi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 29 sausio 2013 - 22:20