Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

uzmeskit aki i mano 3ND su pyragaiciu smile.gif
Atsakyti
Pyragelis labai skanus bet pirmoj foto krenta jis blush2.gif horizontas nelygus blush2.gif
Atsakyti
As ir vel su savo 3 ND 4u.gif

pasinaudojau siandien sunaus gimtadieniu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 29, 17:56)

Nu jau net ir as matau, kad nera fokuso... ax.gif
Kas norite tu knygu, parasykit man savo el.pasta, arba jaukuciukui rasykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 29, 20:33)
aha, aha.... papildysim info pirmam psl.

nu tai kad ten glaustai parasyta, nereik labiau plestis smile.gif. Dabar eikit tarkuot ar tinka jum estetikos ar ne. as kol kas ramus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 29, 19:27)
ar galėtum man permest?  blush2.gif
wicky.p eta gmail.com
va va, aš ir ten žiūrėjau žiūrėjau ir nesupratau, kaip ten tiek foto be fokuso, taigi čia nepraleistų nieks, sakytų, kad blogai, nėra fokuso biggrin.gif vat ir žinok, žmogau, kada gerai, kada ne  smile.gif

Katik issiunciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 29, 17:03)
Visa diena siandien fotografavau 3ND, vis kazkas atrode negerai, objektus gal 4 kartus pakeiciau ir temti va pradejo. Taigi keliu 2 karta 3 ND. Prasom!
Papildyta:
ir nuotrauku dydziai skiriasi  g.gif

užskaitau 4u.gif
Labai skaniai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 29, 20:52)
Pyragelis labai skanus bet pirmoj foto krenta jis  blush2.gif horizontas nelygus  blush2.gif

tai neuzskaitot? 4u.gif niu teks perfotografuot ir vel pirkt si pyrageli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 01 29, 20:10)
Katik issiunciau smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 29, 18:27)
tai neuzskaitot?  4u.gif  niu teks perfotografuot ir vel pirkt si pyrageli  doh.gif

As tik mintis isreiskiu neturiu teises ne/uzskaitinet senukes parasys mirksiukas.gif
Atsakyti
turbut visos jau ilsisi, nes niekas darbu nebeliecia uzskaityt smile.gif, teks ryt priminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 29, 20:00)
As ir vel su savo 3 ND 4u.gif

Užskaitau. Toks ok variantas. rolleyes.gif
Atsakyti