Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2013 01 29, 10:37)
Sea Girl -> gražus benriuko portretukas, jei būtų fokusas į akytę, būtų liuks  thumbup.gif spalviškai man gražu. Trūksta fokuso. Ir man patinka tas raudono baliono blogas smile.gif Kažkada labai nagrinėjau smile.gif ne visos nuotraukos ir postai patinka, bet iš esmės faina paganyti akis.
Kaip įdomiai, maniškis 2 m. ir 4 mėn, tai neturi jokio mylimo žaislo smile.gif Gal ir gerai.

Labai aciu uz komentara 4u.gif bet del fokuso jauciu gincysiuos g.gif biggrin.gif Fokusas tikrai akyje, nezinau kodel pasirode kad jo nera...gal kad apdirbime yra deta "haze"(ruko) kazkiek, tai astruma nuima...nzn g.gif
Ir dar del fokuso ir tarkim raudono baliono nuotrauku...pas ja labai daug nuotrauku apskritai nefokuse, na visai ne fokuse biggrin.gif
p.s. maniskis 2m3men., bendraamziai musiskiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 29, 17:31)
Labai aciu uz komentara 4u.gif  bet del fokuso jauciu gincysiuos g.gif  biggrin.gif  Fokusas tikrai akyje, nezinau kodel pasirode kad jo nera...gal kad apdirbime yra deta "haze"(ruko) kazkiek, tai astruma nuima...nzn g.gif
Ir dar del fokuso ir tarkim raudono baliono nuotrauku...pas ja labai daug nuotrauku apskritai nefokuse, na visai ne fokuse biggrin.gif

Viskas gerai su fokusu.

Kartais fokusas visai ne esmėsmile.gif
Atsakyti
Plyzz, pakomentuokit, į ką ryt atkreipt dėmesį perdarant 2 ND help.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 29, 17:49)
*Viskas gerai su fokusu.

**Kartais fokusas visai ne esmėsmile.gif

*Nu va aciu, reiksia mano akys gerai rodo biggrin.gif

**Tikrai taip, bet ne visiems kadrams tinka NEfokusas. As dar tokiu nelabai moku isgauti...na kad tiktu NEfokusas... smile.gif
Atsakyti
oi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grafkė.: 29 sausio 2013 - 18:22
QUOTE(Amade @ 2013 01 29, 17:50)
Plyzz, pakomentuokit, į ką ryt atkreipt dėmesį perdarant 2 ND  help.gif

Aš šiuo atveju mezginį patiesčiau taip, kad jis būtų fonas ir pagrindas, padėčiau siūlus kaip pagrindinį objektą ir dar kokius virbalus medinius šalia. smile.gif Nes dabar tai kažkaip ne taip. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 29 sausio 2013 - 18:21
QUOTE(sbo @ 2013 01 29, 16:29)
Ten ne viena knyga, daug jų smile.gif
Apie kompoziciją, diafragmą, objektyvus, grūdus, filtrus...

ar galėtum man permest? blush2.gif
wicky.p eta gmail.com

QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 29, 17:31)
Labai aciu uz komentara 4u.gif  bet del fokuso jauciu gincysiuos g.gif  biggrin.gif  Fokusas tikrai akyje, nezinau kodel pasirode kad jo nera...gal kad apdirbime yra deta "haze"(ruko) kazkiek, tai astruma nuima...nzn g.gif

va va, aš ir ten žiūrėjau žiūrėjau ir nesupratau, kaip ten tiek foto be fokuso, taigi čia nepraleistų nieks, sakytų, kad blogai, nėra fokuso biggrin.gif vat ir žinok, žmogau, kada gerai, kada ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 29, 18:20)
Aš šiuo atveju mezginį patiesčiau taip, kad jis būtų fonas ir pagrindas, padėčiau siūlus kaip pagrindinį objektą ir dar kokius virbalus medinius šalia. smile.gif Nes dabar tai kažkaip ne taip.  ax.gif

ahaaa... laukiu tada šviesos ir generuoju idėją... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 29, 18:03)
Visa diena siandien fotografavau 3ND, vis kazkas atrode negerai, objektus gal 4 kartus pakeiciau ir temti va pradejo. Taigi keliu 2 karta 3 ND. Prasom!

jaaaazus kaip uzsimaniau saldumynoooo blink.gif uzskaitau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 29, 17:56)

ir kas zuminant turi darytis?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 01 29, 20:28)
ir kas zuminant turi darytis?

aha, aha.... papildysim info pirmam psl.

Tiesa, dar dėl pirmo psl. Pasimetė tobulėjimo pvz. foto ir nuoroda į praeitą temą. Vistik įkelčiau kaskart, kad visi naujokai galėtų žvilgtelti
Atsakyti
bijau.gif Išsigandau, kad aš nuteriojau. biggrin.gif Fuh... biggrin.gif
Atsakyti