Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Edeva @ 2013 01 29, 09:36)
Ivette tu saunuole visada visas pakomentuoji  4u.gif
Gal galetum glusam daiktui kaip man papasakot daugiau apie kompozicija  blush2.gif ar kazkokia nuoroda mestelt  blush2.gif
As jau auto ideja turiu tik nzn kaip seksis ja igyvendint  doh.gif

o tu iš say knygą gavai? ten yra apie kompoziciją
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 29, 09:26)
hehe...Jis turi mylimukus katyte ir va ta pelyte, tai as turiu po 2 egzempliorius cool.gif  Kai jau laikas skalbimui padedu svaria pora is spintos istraukus, tada tuos isplaunu ir keliauja i spinta savaitelei...taip ir kaitalioju, nesupranta. Bet maniskis dar mazas biggrin.gif

Eik tu sau kaip gudriai, reikes isidemeti biggrin.gif Nors mano vaikai mylimuku neturi, bet ka gali zinoti biggrin.gif

Tas pilkas j/b man kazkaip nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 01 29, 09:01)
Mergaites kas skraidote lektuvais. Ar galima i rankini bagaza prisikrauti fotoparatu amunicijos? Ar nedraudzia nestis i lektuva? ir tas pats del kvepalu? Visada dedavau visokius skyscius i bagaza, o i rankini nea? Ar galima kvepalus vezti, ar teks atsisveikinti kur siuksliadezej?

Nei fototechnikos, nei kompiuterio į registruotą bagažą nedėčiau, tik į rankinį! mirksiukas.gif Lagaminų krovėjai tikrai nesaugo kaip savo, plius įmanomos ir vagystės (niekas nesuseks, ar lagaminas buvo iškraustytas išvykimo ar atvykimo oro uoste). Kaip tik paskutinėj kelionėj girdėjau istoriją, kaip merginai iš registruoto bagažo nudžiovė fotiką. Ji, žinoma, atgavo pinigėlius iš draudimo už jį, bet nuotraukas iš kelionės teko apraudot...
O dėl kvepalų reik žiūrėt, ką rašo vežėjo taisyklėse mirksiukas.gif Tai yra skystis, pažiūrėk skysčių reikalavimus smile.gif Paprastai būna vienas vienetas skysčių - 100 ml (dažniausiai vienam asmeniui bendras rankiniame bagaže vežamo skysčio kiekis neturi viršyti 1 l), ir buteliukas, kuriame skystis yra, turi būti iki 100 ml talpos. Nesvarbu, kad vežiesi 50 ml 200 ml talpos taroj - teks atsisveikinti arba persipilti į mažesnę tarą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 29 sausio 2013 - 09:53
QUOTE(Teka @ 2013 01 29, 07:43)
o tu iš say knygą gavai? ten yra apie kompoziciją

Gavau skaiciau tiek kiek ten yra zinau mirksiukas.gif reik daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 29, 09:56)
Gavau skaiciau tiek kiek ten yra zinau  mirksiukas.gif reik daugiau  blush2.gif

aaaa. o yvette į mokines nepriima? o mokytojos neturi?

Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 29, 09:56)
Gavau skaiciau tiek kiek ten yra zinau  mirksiukas.gif reik daugiau  blush2.gif

jei nori gilesnių kompozicijos žinių, tai bandyk įsigyti Adomonio "Nuo taško iki sintezės". tačiau tai nebus literatūra apie fotografijos kompoziciją, o platesnė medžiaga apie kompoziciją. Jei nebijai, pirmyn smile.gif Geras skaitalas smile.gif

kita vertus, perskaityti knygiūkštę nepakanka. Sėkmingai įgyvendinti reik paskaičius, tada jau sakyti, kad viską, ką ten rašo, aš žinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 29, 10:02)
kita vertus, perskaityti knygiūkštę nepakanka. Sėkmingai įgyvendinti reik paskaičius, tada jau sakyti, kad viską, ką ten rašo, aš žinau smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 28, 15:00)
Buvom su neiste smile.gif Mačiau nuotrauką FB, iš parodos?  ax.gif
Ką išmeditavai?

Aha, taip gražiai saulytė pašvietė ten biggrin.gif aj vienai šiek tiek nuobodu...įmanoma, bet kai darbuotojos paskui vaikšto ir žinai, kad laukia kažkur už sienos, tai šiokia tokia įtampa...nžn..smagiau, kai yra su kuo aptarinėt biggrin.gif ir kaip jums? patiko? Man kelios foto visai nieko..ir kaip visada nusprendžiau..vyrai turi įdomių fantazijų biggrin.gif

Šį penktadienį bus pristatymas Janonio tapybos darbų..gal kas norit?

Say, kokį tu ten juostinį canoną siūlei..vakar lyg..nebežinau...surasti nieko neįmanoma su tokiais srautais doh.gif viską reikia saugotis iš karto, kai tik kažką užmatai, nes paskui užsiknisi beieškodamas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 29 sausio 2013 - 10:23
Atnešu savo Hiacintus...

Mokausi su ta šviesa draugaut, mokausi, mokausi, mokausi....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 29, 10:36)
Ivette tu saunuole visada visas pakomentuoji  4u.gif
Gal galetum glusam daiktui kaip man papasakot daugiau apie kompozicija  blush2.gif ar kazkokia nuoroda mestelt  blush2.gif
As jau auto ideja turiu tik nzn kaip seksis ja igyvendint  doh.gif

Jei jau pasiskaitei apie kompozicija tai igilink zinias praktiskai. Im koki paprasta daikta IR pabandyk pagal aprasytus pvz knygoje pati Foto padaryti. Taip Pat padeda kaip vakar minejau Foto karpymas Bandai ziureti kaip geriau atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 sausio 2013 - 10:39
QUOTE(Yvette @ 2013 01 29, 01:10)

Ačiū už išsamų komentarą smile.gif Ranka kažkaip žiūrisi ne kažkaip taip apkirpta, gal dar labiau nurėžt? Visaip bandžiau tą nuotrauką karpyti, ir stačiai, ir horizontaliai, nesužiūrėjom aną dieną nieko su pozom ir rankom.

Alabama -> Ačiū 4u.gif pritariu dėl sukienkos...

Sea Girl -> gražus benriuko portretukas, jei būtų fokusas į akytę, būtų liuks thumbup.gif spalviškai man gražu. Trūksta fokuso. Ir man patinka tas raudono baliono blogas smile.gif Kažkada labai nagrinėjau smile.gif ne visos nuotraukos ir postai patinka, bet iš esmės faina paganyti akis.

QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 29, 10:26)
hehe...Jis turi mylimukus katyte ir va ta pelyte, tai as turiu po 2 egzempliorius cool.gif  Kai jau laikas skalbimui padedu svaria pora is spintos istraukus, tada tuos isplaunu ir keliauja i spinta savaitelei...taip ir kaitalioju, nesupranta. Bet maniskis dar mazas biggrin.gif

Kaip įdomiai, maniškis 2 m. ir 4 mėn, tai neturi jokio mylimo žaislo smile.gif Gal ir gerai.

isora -> Koks nulinkęs tavo hiacintas biggrin.gif
Atsakyti
karsta.gif Labas rytas,

dariau dariau... iš trijų variantų renkuosi šį... ax.gif Laukiu komentarų 4u.gif

Perdarytas 1ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 29 sausio 2013 - 10:44