Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2013 01 29, 00:46)
Kas turit gerą skaitmeninį-parekomenduokit, ieškau tėčiui dovanos  smile.gif Lyg Yvettė minėjo Nikon-kokį?

tuim Nicon Coolpix P300. Kaip muilinė sakyčiau gera. Kišenėje telpa, nuotraukos, kaip su muiline, geros.
Mes į keliones pasiimam šitą mažutę, kai nesinori jokių papildomų svorių, tai šita pats tas.
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 29, 07:52)
O mane kaip tik veza dabar toks http://www.theredbal...raphy.com/blog/ apdirbimas, tik niekaip neiseina nieko panasaus isgauti biggrin.gif  Kontrasto liga ir man buvo biggrin.gif

Oi kaip miela, gyva smile.gif

Paprasčiausiai uždėk sluoksnį kokį, pvz su pilka spalva kokią tekstūrą ir varyk opacity iki 5 proc. (ir po tokiu sluoksniu riek jau negailėt kontrasto, nes tekstūra sumažina jį, o portretas toks fain kai yra ir kontrastas, ir tas toks pilkumas). Arba naudok actionus, visokius ala creamy, butter bw ir pan. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 29 sausio 2013 - 08:21
QUOTE(sayonara @ 2013 01 28, 11:40)
anei dėl adapterio heliosui

o va man heliosas nefotografuoja su mano juostiniu canon EOS5, atsidaro uzuolaideles ir nebeuzsidaro...toks jausmas, kad adapteris netinka, bet gi skaitmeniniam FF eina kaip reikiant wink.gif ti va.adapteris, m42.

Mergaites kas skraidote lektuvais. Ar galima i rankini bagaza prisikrauti fotoparatu amunicijos? Ar nedraudzia nestis i lektuva? ir tas pats del kvepalu? Visada dedavau visokius skyscius i bagaza, o i rankini nea? Ar galima kvepalus vezti, ar teks atsisveikinti kur siuksliadezej?
Atsakyti
Labas rytas!! mirksiukas.gif

Sea girl, nerealiai gražu, o ta raudono baliono bloga senai ir aš tyrinėju..spalvos superinės... irgi vis banau bandau bet šėkas išeina..
Kaip ir su AV spalvom..ką ana ten daro... kiek klausiau žmonių ir AP klausiau rėkia visi, kad actionas kažkokis ten..bet gi kristukasss sako kad levelius visus stumdo ir panašiai... g.gif netikiu ko tais.. nu pėvėzė įdomu labai man..

Teka, kad čia opa ta, išgyveniu..vakar ryte žarną ryjau... : bijau bet su vaistais viskas gerai.. gyvenu..smile.gif

O dėl visų "madingų" spalvų gal dar kokių patarimų turit kiek prigūglinau tai jau daugg..bet sakau gal dar ko veizolai neužmatė.. biggrin.gif
Papildyta:
Pandre, visą amuniciją vežuosi tik rankiniam..pasiemu kuprine ir pirmyn..da nieks nesikabinėjo.mir drl kvepalų iki 100ml. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 29, 00:10)

pažymėjau ant nuotraukos. Daugelyje tavo foto kompozicija vis ant ribos. Žinau, kad nesi žaliūkė ir gali prieš vėją eiti, t.y. taisykles laužyti. Bet kai tai dažnai pastebiu, galvoju, kad gal ir klaida, kurios nepastebi.

Ačiū!Taip, tu teisi, taip, kaip tu pažymėjai yra teisingai.Bet aš karpau taip sąmoningai.Turbūt blogai smile.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 29, 06:43)
portretukas smile.gif

Mes turim tokią pelę, iš Ikea:)Tik mūsų jau ne tokia balta.
QUOTE(Teka @ 2013 01 29, 07:48)
man labai patinka tavo portretai. labai  wub.gif
o čia su akytėm kažkas daryta, ar jos tokios gavos? mano svajonė tokios akys smile.gif

Jos tokios akys:)
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 29, 09:04)
Teka, kad čia opa ta, išgyveniu..vakar ryte žarną ryjau... : bijau  bet su vaistais viskas gerai.. gyvenu..smile.gif

o tai tempos jau nebeturi? tai tadu super. užbėgsiu kokią dienelę, ypač jei namų darbai ir toliau nesiseks smile.gif
Atsakyti
Laba,

gal kas patarsite kokia kuprine ar rankine isigyti fototechnikai? I ka atkreipt demesi?
Nes dabar sumetu i savo kuprine, o ten makalai makalai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 29, 08:19)
Oi kaip miela, gyva smile.gif

Paprasčiausiai uždėk sluoksnį kokį, pvz su pilka spalva kokią tekstūrą ir varyk opacity iki 5 proc. (ir po tokiu sluoksniu riek jau negailėt kontrasto, nes tekstūra sumažina jį, o portretas toks fain kai yra ir kontrastas, ir tas toks pilkumas). Arba naudok actionus, visokius ala creamy, butter bw ir pan. smile.gif

Tie actionai "creamy" ir pan. isbandyti, bet butent kaip pas red baloon man net panasiai nesigauna...Man butent jos apdirbimas labai patinka ax.gif

QUOTE(isora @ 2013 01 29, 09:04)
Sea girl, nerealiai gražu, o ta raudono baliono bloga senai ir aš tyrinėju..spalvos superinės... irgi vis banau bandau bet šėkas išeina..
Kaip ir su AV spalvom..ką ana ten daro... kiek klausiau žmonių ir AP klausiau rėkia visi, kad actionas kažkokis ten..bet gi kristukasss sako kad levelius visus stumdo ir panašiai... g.gif netikiu ko tais.. nu pėvėzė įdomu labai man..

O dėl visų "madingų" spalvų gal dar kokių patarimų turit kiek prigūglinau tai jau daugg..bet sakau gal dar ko veizolai neužmatė.. biggrin.gif

Ir as bandau, visu visaip, visokius "actionus" maisau ir ieskau, alia kaip tu sakai šėkas iseina biggrin.gif
Cia pilka jb bandziau ispaust...
user posted image

QUOTE(Alabama @ 2013 01 29, 09:05)
Mes turim tokią pelę, iš Ikea:)Tik mūsų jau ne tokia balta.

Taigis i skalbenke, i dziovykla ir pelyte vel balta biggrin.gif Kaip tik siandien va vel ploviau...O tai mylimuke cia yra, nuvalkiota, nubuciuota...tuoj pilka pasidaro. Bet skalbimo ji visai nebijo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 29, 09:17)

Taigis i skalbenke, i dziovykla ir pelyte vel balta biggrin.gif  Kaip tik siandien va vel ploviau...O tai mylimuke cia yra, nuvalkiota, nubuciuota...tuoj pilka pasidaro. Bet skalbimo ji visai nebijo mirksiukas.gif

Pas mus gi pasaulinio masto tragedija, jei skalbiam.Rauda ir stebi tiesioginę skalbimo transliaciją.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 29, 09:21)
Pas mus gi pasaulinio masto tragedija, jei skalbiam.Rauda ir stebi tiesioginę skalbimo transliaciją.

hehe...Jis turi mylimukus katyte ir va ta pelyte, tai as turiu po 2 egzempliorius cool.gif Kai jau laikas skalbimui padedu svaria pora is spintos istraukus, tada tuos isplaunu ir keliauja i spinta savaitelei...taip ir kaitalioju, nesupranta. Bet maniskis dar mazas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 01 29, 09:01)
o va man heliosas nefotografuoja su mano juostiniu canon EOS5, atsidaro uzuolaideles ir nebeuzsidaro...toks jausmas, kad adapteris netinka, bet gi skaitmeniniam FF eina kaip reikiant wink.gif ti va.adapteris, m42.

o kiti objektyvai su juostinuku normaliai veikia?
jei adapteris tinka ant skaitmenos, nesuprantu, kodėl netinka ant juostinuko; jie gaminami vienodi, neturėtų skirtis dedant ant skirtingų fotikų. gal ne adapteryje problema, o užuolaidėlėse? turi kitų objektyvų palyginti?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 28, 22:10)
pažymėjau ant nuotraukos. Daugelyje tavo foto kompozicija vis ant ribos
Jei norisi autoportretą bandyti, tai imk iššūkį, kaip ir Edevai, autoportretas su veidrodžiu ar veidrodyje. Toks pats lengviausias. Tai atlik pradžioje tą gerai, o paskui pamažu sunkink užduotis

Ivette tu saunuole visada visas pakomentuoji 4u.gif
Gal galetum glusam daiktui kaip man papasakot daugiau apie kompozicija blush2.gif ar kazkokia nuoroda mestelt blush2.gif
As jau auto ideja turiu tik nzn kaip seksis ja igyvendint doh.gif
Atsakyti