QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 29, 08:19)
Oi kaip miela, gyva
Paprasčiausiai uždėk sluoksnį kokį, pvz su pilka spalva kokią tekstūrą ir varyk opacity iki 5 proc. (ir po tokiu sluoksniu riek jau negailėt kontrasto, nes tekstūra sumažina jį, o portretas toks fain kai yra ir kontrastas, ir tas toks pilkumas). Arba naudok actionus, visokius ala creamy, butter bw ir pan.
Tie actionai "creamy" ir pan. isbandyti, bet butent kaip pas red baloon man net panasiai nesigauna...Man butent jos apdirbimas labai patinka
QUOTE(isora @ 2013 01 29, 09:04)
Sea girl, nerealiai gražu, o ta raudono baliono bloga senai ir aš tyrinėju..spalvos superinės... irgi vis banau bandau bet šėkas išeina..
Kaip ir su AV spalvom..ką ana ten daro... kiek klausiau žmonių ir AP klausiau rėkia visi, kad actionas kažkokis ten..bet gi kristukasss sako kad levelius visus stumdo ir panašiai...
netikiu ko tais.. nu pėvėzė įdomu labai man..
O dėl visų "madingų" spalvų gal dar kokių patarimų turit kiek prigūglinau tai jau daugg..bet sakau gal dar ko veizolai neužmatė..
Ir as bandau, visu visaip, visokius "actionus" maisau ir ieskau, alia kaip tu sakai
šėkas iseina
Cia pilka jb bandziau ispaust...
QUOTE(Alabama @ 2013 01 29, 09:05)
Mes turim tokią pelę, iš Ikea:)Tik mūsų jau ne tokia balta.
Taigis i skalbenke, i dziovykla ir pelyte vel balta
Kaip tik siandien va vel ploviau...O tai mylimuke cia yra, nuvalkiota, nubuciuota...tuoj pilka pasidaro. Bet skalbimo ji visai nebijo