Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

pandre labai wub.gif pirmoji tai mano, tik paskui pagalvojau kad spalviškai truputi vargsi, bet mane taip užkabino tas spalviškumas, kad palikau tokia, o tu išpildei nuostabiai
Aš saviški dar kankinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 01 26, 17:03)
Labai daug sarpo, net akis skauda ziuret... as gal bandyciau karpyt, nes dabar labai daug erdves, kuri nieko nesako 4u.gif

g.gif sakai sharpo per daug per du ekranus ziuriu nematau eisiu pakeitaliosiu biski ir pakirpsiu dekui 4u.gif
Atsakyti
jau gailiuosi, kad nedalyvauju koliažuose smile.gif puikiai padirbejote mergaites!

R.i.R. wub.gif super miske pasivaiksciojai wub.gif

Atsakyti
Bet tai koliažai eina, kaip gražu žiūrėti wub.gif

Pandrė - laaabai ir spalvos, ir kūnas, ir gėlė, ir koliažas.

Veronika - labai nustebinai, patinka. Sparčiai eini į priekį smile.gif

Edeva - jei pakoreguosi per naują, uždėsi mažiau šarpo, kontrasto ne tiek daug, nes dbr bado akis, nupjausi dalį kairės ir apačios, man patiks thumbup.gif
Atsakyti
kaip sitas variantas sharpo visai nedejau pakirpau,bet ten ta pastata noriu palikt jis toki sudaro ale ji ziuri nzn laukiu komentaru aciuks.gif

user posted image
Papildyta:
arba blush2.gif kuris variantas geriausiai atrodo blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 26, 20:27)
kaip sitas variantas sharpo visai nedejau pakirpau,bet ten ta pastata noriu palikt jis toki sudaro ale ji ziuri nzn laukiu komentaru aciuks.gif

Is siu dvieju man antras geresnis variantas, bet kontrasto tikrai per daug dar 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif taip pat tarp gaudant dukra bandziau ieskot liniju ir supratau kad viskas turi linijas kai kas tiesias kai kas ne pora liniju paprastos bet linijos blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
cia bardakas bet irgi linijos blush2.gif
user posted image

atsiprasau uz uztersta eteri blush2.gif
Atsakyti
Į linijas jaučiu nelabai, ane? smile.gif šabakštynų šian prifotkinau

user posted image

Atsakyti
Vyksta seminaras, jei kas pamirsot smile.gif
Atsakyti
o čia tos linijos, kurias buvau pačias pirmas įkėlus
user posted image
Atsakyti
buvom su Vilnim susitikusios. Ėjom miesto fotografuoti. Sušąlom nerealiai.
Tikiuosi Vilniukui gavosi mano foto su ašarom lotuliukas.gif Dabar dar daugiau žliumbiu. Kairės akies uždegimas. Reik kokį vampyrišką ar depresijos pilną auto pasidaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif II dublis, I ND, "Paprikos"

user posted image
user posted image
user posted image

http://public.fotki....rafijos-pradia/
Atsakyti