pandre labai pirmoji tai mano, tik paskui pagalvojau kad spalviškai truputi vargsi, bet mane taip užkabino tas spalviškumas, kad palikau tokia, o tu išpildei nuostabiai
Aš saviški dar kankinu
QUOTE(ich @ 2013 01 26, 17:03)
Labai daug sarpo, net akis skauda ziuret... as gal bandyciau karpyt, nes dabar labai daug erdves, kuri nieko nesako
sakai sharpo per daug per du ekranus ziuriu nematau eisiu pakeitaliosiu biski ir pakirpsiu dekui
jau gailiuosi, kad nedalyvauju koliažuose puikiai padirbejote mergaites!
R.i.R. super miske pasivaiksciojai
R.i.R. super miske pasivaiksciojai
Bet tai koliažai eina, kaip gražu žiūrėti
Pandrė - laaabai ir spalvos, ir kūnas, ir gėlė, ir koliažas.
Veronika - labai nustebinai, patinka. Sparčiai eini į priekį
Edeva - jei pakoreguosi per naują, uždėsi mažiau šarpo, kontrasto ne tiek daug, nes dbr bado akis, nupjausi dalį kairės ir apačios, man patiks
Pandrė - laaabai ir spalvos, ir kūnas, ir gėlė, ir koliažas.
Veronika - labai nustebinai, patinka. Sparčiai eini į priekį
Edeva - jei pakoreguosi per naują, uždėsi mažiau šarpo, kontrasto ne tiek daug, nes dbr bado akis, nupjausi dalį kairės ir apačios, man patiks
kaip sitas variantas sharpo visai nedejau pakirpau,bet ten ta pastata noriu palikt jis toki sudaro ale ji ziuri nzn laukiu komentaru
Papildyta:
arba kuris variantas geriausiai atrodo
Papildyta:
arba kuris variantas geriausiai atrodo
QUOTE(Edeva @ 2013 01 26, 20:27)
kaip sitas variantas sharpo visai nedejau pakirpau,bet ten ta pastata noriu palikt jis toki sudaro ale ji ziuri nzn laukiu komentaru
Is siu dvieju man antras geresnis variantas, bet kontrasto tikrai per daug dar
taip pat tarp gaudant dukra bandziau ieskot liniju ir supratau kad viskas turi linijas kai kas tiesias kai kas ne pora liniju paprastos bet linijos
cia bardakas bet irgi linijos
atsiprasau uz uztersta eteri
cia bardakas bet irgi linijos
atsiprasau uz uztersta eteri
Į linijas jaučiu nelabai, ane? šabakštynų šian prifotkinau
Vyksta seminaras, jei kas pamirsot
o čia tos linijos, kurias buvau pačias pirmas įkėlus