Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 28, 20:20)
Temai "Kontrastai"
Pavadininimas "Paprastai..."

Foto visai patinka, bet nesuprantu, kur kontrastai? g.gif

QUOTE(Suprem @ 2013 01 28, 20:25)
Jazau, galvoju kokia cia nauja karaliene turesim biggrin.gif Cia kurioje salyje? g.gif

lotuliukas.gif Olandijoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 01 28, 20:22)
Labai grazi foto, bet nezinau ar tema atitinka g.gif

Ačiū 4u.gif
Žiūrint kaip pasižiūrėsi ax.gif
Apačia "užimta", viršus tuščias blush2.gif
Atsakyti
Say, ačiū už vakaro sakaitinius 4u.gif Man kaip tik į temą, jau geras mėnuo kaip iš galvos neišeina nude doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 28, 20:04)
Nezinau, ar gavai pakankamai uzskaitymu, bet man tai tavo objektas nepatinka - ir pats savaime nelabai, ir kad su fokusu vargas, toki objekta pasirinkus. Jei dar neatsiskaitei, gal pasirink koki kita daikta...

labai ačiū, kad pastebėjai 4u.gif tai sakai pats objektas blogas iš savęs? nu reiks ieškot lauke ko nors įdomesnio ir tąsytis stovą, nes be stovo dreba rankos kaip reikalas doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 28, 21:34)
labai ačiū, kad pastebėjai  4u.gif tai sakai pats objektas blogas iš savęs? nu reiks ieškot lauke ko nors įdomesnio ir tąsytis stovą, nes be stovo dreba rankos kaip reikalas doh.gif  smile.gif

Tai pasidaryk kuo trumpesni islaikyma, lauke daug sviesos, tikrai turetu ir be stovo pavykti smile.gif
Atsakyti
Saynoara,Jus man patinkate.net ne del fotografiju .

galbut,susirinko ,apacioje, zmones,kurie pazista kuria musu.

kaip sakau ,atejau tam ,kad paklausti kodel meno sriciai kliuna tokie nereiksmingi dalykai .numestas auskaras ,tarkim .zinoma,mano fotografija net nevertinama - kokia prasta,bet numestas auskaras - wtf? beto,tai pradziamokslis ,pirmos foto (NEKALBU APIE SAVE).man tie riesutai - wow ,rimtai .turbut,Jus matote klaidu,bet feedback toksai sunkus zmogui,nes tikrai yra jautriu .

as neisizeidziau ,nu tikrai biggrin.gif .tai ne mano sritis ,pacios matote ,nors sufokusuota manau gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 28 sausio 2013 - 20:51
Sveikos pleputės 4u.gif

Pristatau III ND.

user posted image

user posted image

user posted image

Laukiu kritikos!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 28 sausio 2013 - 20:47
QUOTE(ich @ 2013 01 28, 20:36)
Tai pasidaryk kuo trumpesni islaikyma, lauke daug sviesos, tikrai turetu ir be stovo pavykti smile.gif

nu va ir iš lauko buvau parnešus, visas sujudėję biggrin.gif nors aišku vėjas tada buvo.
aš nedejuoju, jei kam taip pasirodė, tik ruošiuos fotkinimui ir jau man iš anksto kažkaip programuojas, kad nesigaus ir neužskaitys. aš naktim jau vien fokusus ir ND sapnuoju lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Giniatte @ 2013 01 28, 20:39)
Sveikos pleputės  4u.gif

Pristatau III ND.

Laukiu kritikos!!!

arba aš visai žliba, arba pirma nuo antros praktiškai nesiskiria
Atsakyti
Giniate, paprikos biggrin.gif paprikos, paprikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 28, 21:45)
Giniate, paprikos biggrin.gif  paprikos, paprikos biggrin.gif

Norėjau tęstinumo wub.gif, jei netinka visai nesunku pasirinkti man ir kitą objektą bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai patinka pilnatis biggrin.gif , išlenda visokių čiudakų, iškart linksmiau gyvent... biggrin.gif

Robobebro mintis gera griebti popcorn'ų biggrin.gif jėėė!!! veiksmo! veiksmo!!! duonos ir žaidimų!!!
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 01 28, 20:48)
Norėjau tęstinumo  wub.gif, jei netinka visai nesunku pasirinkti man ir kitą objektą  bigsmile.gif

Nekreipk dėmesio, pilnatis biggrin.gif Lauk, ką pasakys senbuvės mirksiukas.gif
Atsakyti