Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(liomi @ 2013 01 28, 19:04)
aciu

bet kodel perdaryt,kur netvarka ? sito nesupratau.lukstai netvarka? tai  tik issukis  - kuriam plane jie bus .nesuprantu kritikos ne del atlikimo technikos ,o del objektu.labai saliskai visas vertinimas ziurisi.

kritikos as nebijau.visai .bet fotografuot irgi nemoku .visai  biggrin.gif

jei turesiu medziagos,ikelsiu.reik nusipirkti riesutu ,su daug lukstu laugh.gif

pasiskaityk,kas yra estetika, pasziurek,kaip atrodo pavyzdiniai namu darbai 1psl.gal suprasi smile.gif
Atsakyti
25 kabantys apačioje. svieto pabaiga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 28, 08:09)
Edeva, turiu galvoje, ar priimi iššūkį padaryti kitą autoportretą?

tikrai taip as ne is tu kur nuleidzia rankas kazkam nepavykus is pirmo karto mirksiukas.gif

Nu ir priplepejot jopapa blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 28, 17:32)
pabandyk smile.gif
liomi, neberūkyk daugiau 4u.gif

as nerukau .

Tynka ,dekui .

kadangi uzejau .sugaisinau laika Jusu ,tad imetu .nu jo,prasciausia kas gali buti biggrin.gif as nemoku

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 28 sausio 2013 - 19:51
Mergytes kurios tika atejo nu nereik kelt veju mirksiukas.gif bandykit ziuret sviesa kad butu,fokusas,daiktai nekristu is kadro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 28, 20:48)
Mergytes kurios tika atejo nu nereik kelt veju  mirksiukas.gif bandykit ziuret sviesa kad butu,fokusas,daiktai nekristu is kadro  4u.gif

kaip tai nereikia veju? O tai kur idomumas tada?
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2013 01 28, 19:46)
as nerukau .

kadangi uzejau .sugaisinau laika Jusu ,tad imetu .nu jo,prasciausia kas gali buti  biggrin.gif 

nevermind biggrin.gif

neužskaitau ND. jei turi valios perdaryt, palauk dienos šviesos, jei įmanoma. o antras dalykas - pasistenk, kad daiktų vieta visose trijose nuotraukose būtų identiška, tik fokusas kas kartą ant kito daikto.
Atsakyti
Liomi kiek matau tu NEKEITI FOKUSO TASKU o stumdai fotika, instrukcija ar skaitei g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 28, 17:55)
* nevermind biggrin.gif

** neužskaitau ND. jei turi valios perdaryt, palauk dienos šviesos, jei įmanoma. o antras dalykas - pasistenk, kad daiktų vieta visose trijose nuotraukose būtų identiška, tik fokusas kas kartą ant kito daikto.

* dangau,negi pagalvojote ,kad as patikejau,jog jums rupi mano sveikata?

** aciu
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2013 01 28, 19:58)
* dangau,negi pagalvojote ,kad as patikejau,jog jums rupi mano sveikata?

** aciu

saule, negi patikėjote, kad aš galėjau apsimesti, jog ji man rūpi? man rūpi tik bangos, tornadai, rykliai, lemūrai ir šamotinės plytos.

perdarysi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 28, 17:57)
Liomi kiek matau tu NEKEITI FOKUSO TASKU o stumdai fotika, instrukcija ar skaitei  g.gif

blush2.gif prabegom .aaaa supratau dabar .cia kantrybes reikia biggrin.gif saunuoles fotografes,as turbut neismokciau doh.gif biggrin.gif na bent pabandziau

Sayonara ,fotografija ne man ... tai labai kruopstus darbas ...bet ziauriai smagu paziureti darbus.

ka cia as gaisinsiu erdve su savo keverzonem blush2.gif bet dekui ,cia vieta rimtesnem merginom ,nei as biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 28 sausio 2013 - 20:05
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 28, 07:29)
Dar kasdienybės (tiksliau, kasnaktybės biggrin.gif ).. Ne konkursui, aišku.. Pati suprantu, kad reikia kažką naujo atrast, o tai vien tik vaiką ir katiną fotkinu

Apdirbimas man nelabai, bet siaip labai mielas kadras mirksiukas.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 28, 07:42)
Musu kasdieninybe...Na ne kiekviena diena plaukus kerpam, bet kai 4 vaikai tai vos ne kas savaitgali lotuliukas.gif

Koks zvilgsnis pirmoj foto... mazdaug, ka cia man dabar daro? smile.gif

QUOTE(Teka @ 2013 01 28, 13:56)
Nu bandau... 2ND

Nezinau, ar gavai pakankamai uzskaitymu, bet man tai tavo objektas nepatinka - ir pats savaime nelabai, ir kad su fokusu vargas, toki objekta pasirinkus. Jei dar neatsiskaitei, gal pasirink koki kita daikta...

QUOTE(Gitusia @ 2013 01 28, 14:22)

Siulyciau patraukti objekta toliau nuo knygos, kad padidetu skirtumas tarp antros ir trecios foto. Ir, jei jau nori balto fono, pasistenk ji isgauti balta (taip, WB namu darbui dar neatejo laikas, bet toks murzinai melsvas fonas nuotrauku nepuosia). Arba rinkis spalvota, ne balta.

QUOTE(Amade @ 2013 01 28, 15:56)
kol dar nesutemo perdariau  4u.gif

Jei akiu nebadytu netvarkingas kairysis virsutinis kadro kampas, tai as uzskaityciau. Sagos ant megztinio - visai gera ideja, tik suziurek kadravima, kai is naujo darysi - ir, aisku, fokusa mirksiukas.gif

QUOTE(coliukee @ 2013 01 28, 16:36)
1 N.D
Aciu uz vertinima  4u.gif

Jei sumazintum tu lukstu, kad jie butu tik salia ir priekyje riesutu, o ne uz ju, tai man visai gerai ziuretusi, nes pati ideja tai visai idomi, tik ispildymo siek tiek pritruko sikart. Fonas man, beje, labiau kliuva negu netvarka su lukstais. Noretusi jo vientiso, vienspalvio.

QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 28, 17:49)
Bandau iveikti 3ND smile.gif

Na? kaip?  ax.gif

Mirga marga... ir spalvos labai keistos, lyg su blykste, lyg WB ne toks. Siuo atveju labai krenta i akis.
Atsakyti