Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 01 28, 10:40)
beje, pirk canoniuką juostinį. pvz. canon eos 300v. mano toks pirmas buvo. kainuoja dabar kokius 200 litų. ire nereik sukti galvos nei dėl objektyvų, anei dėl adapterio heliosui, nes juos jau turi smile.gif pamatysi, koks kaifas yra heliosas ant juostinuko thumbup.gif

o kas kitaip gunasi su juosta? aš dar nebandžiau savo helioso ant jostos tai įdomu kos skirtmas g.gif

QUOTE(Amade @ 2013 01 28, 19:05)
OK, ryt perdarinesiu... kaip manot, sagų tema tinka, ar rinktis kažką kitko?  g.gif

man sagos tinka smile.gif

Atsakyti
Liomi, o netvarkau tame, kad fonas margas ir spalviskai nu negrazus , dalis kevalu nukirsta. Sudejau riesutus, pabarsciau lukstu kitokiu riesutu ir valio bus, deja ne. Viska reik apgalvoti, kaip atrodys bendras vaizdas, spalvos. O ir blanku sakyciau, Tynka va gerai pasake astrumo ner.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2013 01 28, 20:04)
aciu

bet kodel perdaryt,kur netvarka ? sito nesupratau.lukstai netvarka? tai  tik issukis  - kuriam plane jie bus .nesuprantu kritikos ne del atlikimo technikos ,o del objektu.labai saliskai visas vertinimas ziurisi.

kritikos as nebijau.visai .bet fotografuot irgi nemoku .visai  biggrin.gif

jei turesiu medziagos,ikelsiu.reik nusipirkti riesutu ,su daug lukstu laugh.gif

visu pirma, kol neatsliksi namu darbu, niekas nekomentuos Tavo "dideliu sugebejimu" isreikstu nuotraukose.

QUOTE(Amade @ 2013 01 28, 20:05)
OK, ryt perdarinesiu... kaip manot, sagų tema tinka, ar rinktis kažką kitko?  g.gif

viskas ok. Sagos tinka. O tu pirmosios nuotraukos daugiau variantu nepadarei? As pamenu, kai dariau savuosius nd, tai viena foto dariau desimt kadru, kad buciau tikra, jog nereikes perdaryti biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už pastabėles 4u.gif
Atsakyti
O kaip del mano 3 ND su papuosalu dezute.. ka reiktu taisyti, jei blogai?
Atsakyti
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 28, 20:23)

jie geri -jei pamenu - tik jie nera patrauklus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 28, 19:11)
o kas kitaip gunasi su juosta? aš dar nebandžiau savo helioso ant jostos tai įdomu kos skirtmas g.gif
man sagos tinka smile.gif

pabandyk smile.gif

liomi, neberūkyk daugiau 4u.gif
Atsakyti
Krispuka, 1psl rasyta,kad nepatartina naudoti vaikiskos atributikos.perdaryk 4u.gif

KLAUSAU tamsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zalanskaite @ 2013 01 28, 19:23)

man asmeniskai nilabai.per daug ten visko pas tave, ir fonas margas, ir spintute didziule, kaspinas su grandinelem.zodziu, zvilgnis blaskosi, o taip neturetu buti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(krispuka @ 2013 01 28, 19:33)
Krispuka, 1psl rasyta,kad nepatartina naudoti vaikiskos atributikos.perdaryk  4u.gif
KLAUSAU tamsta ax.gif

gal be tamstu ka laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2013 01 28, 19:40)
La .

cia pradziamokslis ? tai man tinka,bo nieko nemoku.

tik pala ,si moteris,Yvette, NY pas geriausius mokytojus mokesi ? tie riesutai - wow ,kaip pradziamokslei,a cia meistre akis lupa ,tikiuosi pati nepamirsote is kur kilote? 
tai  kaip cia zaidziam ? namu darbu duodat?

Ah, labas. Atlik ND tada ir pakalbėsim. Ir nuomonę į Yvette pakeisi arba ne. Antru atveju irgi nieko neprarasiu.
Varau į treniruotę biggrin.gif garą nuleisiu. Nes sunervino. Iš seniokių čia aš pati pūkuočiausia, o kas pylos gauna daugiausiai, žinoma aš lotuliukas.gif Nepastebėjot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 sausio 2013 - 19:39
Sayonara, patiko man vakaro skaitiniai bigsmile.gif graziai susiziurejo smile.gif
Yvette, viena foto is tavo favoritu isimylejau ax.gif negaliu atsiziuret....

zalanskaite, man nepatiko tavo nd.. Labai mirga marga, nesiderina man tos spalvos, kampas nepatinka fotografavimo ir siaip gali geriau pasistengti padaryt 4u.gif

Man atrodo pilnatis prasidejusi jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 28, 19:36)
Ah, labas. Atlik ND tada ir pakalbėsim. Ir nuomonę į Yvette pakeisi arba ne. Antru atveju irgi nieko neprarasiu.
Varau į treniruotę  biggrin.gif  garą nuleisiu. Nes sunervino. Iš seniokių čia aš pati pūkuočiausia,  o kas pylos gauna daugiausiai, žinoma aš lotuliukas.gif  Nepastebėjot?

aik paspardyk ką nors, Pūki bigsmile.gif
Atsakyti