Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(liomi @ 2013 01 28, 19:40)

nu jooo doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2013 01 28, 18:10)
mano penkiametis mokykleleje mergaitems taip dainavo, tai gavom perspejima, kad paaiskintume, kad nedainuotu taip  doh.gif tokia geda  doh.gif

aš sakau. yra visokių žmonių, visi skirtingai reaguoja. vieniems kažkas atrodo visiškai nieko reikšmingo, pasišaipo ir tiek, kitas įsižeidžia, jam tai gėdinga ir pan. nieko nepadarysi, gyvenam visuomenėje
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 01 28, 18:18)
Hmmm, vėl aš nepastebėta, taip norisi pastabų, na nors vieną... Kad žinočiau, kas ne taip 4u.gif

jei gali ikelk nuoroda, pamokentuosiu 4u.gif

Krispuka, 1psl rasyta,kad nepatartina naudoti vaikiskos atributikos.perdaryk 4u.gif

QUOTE(liomi @ 2013 01 28, 18:40)
La .

cia pradziamokslis ? tai man tinka,bo nieko nemoku.

tik pala ,si moteris,Yvette, NY pas geriausius mokytojus mokesi ? tie riesutai - wow ,kaip pradziamokslei,a cia meistre akis lupa ,tikiuosi pati nepamirsote is kur kilote? 
tai  kaip cia zaidziam ? namu darbu duodat?

Sveika atvykus i musu sekta biggrin.gif
nesuprakaitavai biggrin.gif taip bepostringaudama?
taip cia pradziamokslis, todel siai mokinei ir buvo duoti patarimai perdaryti. manau, tame nieko blogo, jei perdarys. kiekvienas atejes yra lygus, bet namu darbai tikrai visu skiriasi.TAIP CIA PRADZIAMOKSLIS. pradzia nelengva, bet jei turi uzsispyrimo viskas imanoma.
Kibk i namu darbus, ivertinsim g.gif essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 28 sausio 2013 - 18:55
Sveikos
Zaviuosi as jumis visomis.Vis uzeinu cia paskaitineju,bet dar toli grazu iki jusu.Dar kol neturejau veidrodinio fotiko,isivaizdavau,kad sufokusuosti norima obejkta labai paprasta,galvojau pikst pikst ir as atlyksiu ND.Bet ziuriu nieko nesigauna.Reikes savaitgali susiimti,nes dabar griztu ,tai jau ir tamsu buna.Kaip suprantu tas 1ND reik daryti nejudinant fotiko ? g.gif .na vienu zodziu dar daug skaitymo.Ir labai gerai,kad jus cia duodat pastabas kas su nuotrauka negerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ogiene: 28 sausio 2013 - 18:59
QUOTE(Amade @ 2013 01 28, 16:56)
kol dar nesutemo perdariau  4u.gif

neuzsakitau del pirmosios nuotraukos - fokusas ne ant sagutes o tarpe tarp pirmos ir antros sageliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 01 28, 16:53)

Sveika atvykus i musu sekta  biggrin.gif
nesuprakaitavai  biggrin.gif taip bepostringaudama?
taip cia pradziamokslis, todel siai mokinei ir buvo duoti patarimai perdaryti. manau, tame nieko blogo, jei perdarys. kiekvienas atejes yra lygus, bet namu darbai tikrai visu skiriasi.TAIP CIA PRADZIAMOKSLIS. pradzia nelengva, bet jei turi uzsispyrimo viskas imanoma.
Kibk i namu darbus, ivertinsim  g.gif  essen.gif

aciu

bet kodel perdaryt,kur netvarka ? sito nesupratau.lukstai netvarka? tai tik issukis - kuriam plane jie bus .nesuprantu kritikos ne del atlikimo technikos ,o del objektu.labai saliskai visas vertinimas ziurisi.

kritikos as nebijau.visai .bet fotografuot irgi nemoku .visai biggrin.gif

jei turesiu medziagos,ikelsiu.reik nusipirkti riesutu ,su daug lukstu laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 01 28, 18:59)
neuzsakitau del pirmosios nuotraukos - fokusas ne ant sagutes o tarpe tarp pirmos ir antros sageliu rolleyes.gif

OK, ryt perdarinesiu... kaip manot, sagų tema tinka, ar rinktis kažką kitko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2013 01 28, 18:58)
Sveikos
Zaviuosi as jumis visomis.Vis uzeinu cia paskaitineju,bet dar toli grazu iki jusu.Dar kol neturejau veidrodinio fotiko,isivaizdavau,kad sufokusuosti norima obejkta labai paprasta,galvojau pikst pikst ir as atlyksiu ND.Bet ziuriu  nieko nesigauna.Reikes savaitgali susiimti,nes dabar griztu ,tai jau ir tamsu buna.Kaip suprantu tas 1ND reik daryti nejudinant fotiko ? g.gif .na vienu zodziu  dar daug skaitymo.Ir labai gerai,kad jus cia duodat pastabas kas su nuotrauka negerai.

Sveika,
junkis drasiau, padesim, jei ka blogai darysi,duosim patarimu, ir padarysi kaip reikiant ND.drasiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2013 01 28, 19:05)
OK, ryt perdarinesiu... kaip manot, sagų tema tinka, ar rinktis kažką kitko?  g.gif

jei turi palaidas segas,na neprisiutas, tai gali ant lygiaus megztinio susidelioti jas kaip nori. rinkis svelnesnes spalvas 4u.gif
Atsakyti
Amade sagos puikiai tinka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2013 01 28, 13:04)
aciu

bet kodel perdaryt,kur netvarka ? sito nesupratau.lukstai netvarka? tai  tik issukis  - kuriam plane jie bus .nesuprantu kritikos ne del atlikimo technikos ,o del objektu.labai saliskai visas vertinimas ziurisi.

kritikos as nebijau.visai .bet fotografuot irgi nemoku .visai  biggrin.gif

jei turesiu medziagos,ikelsiu.reik nusipirkti riesutu ,su daug lukstu laugh.gif

Įdomu tave šitoj temoj pamatyt, įdomi teta esate, pastebėjau derinių temoj biggrin.gif Davai, junkis su savo namų darbais biggrin.gif
Drįsčiau teigti, kad turite nemažai panašumų su isora biggrin.gif

man tie riešutai irgi visai gerai susižiūrėjo, bet aš neužskaityčiau dėl techninės pusės.. fokuso man ten trūksta, vaizdo aštrumo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 28 sausio 2013 - 19:10
QUOTE(liomi @ 2013 01 28, 18:40)
La .

cia pradziamokslis ? tai man tinka,bo nieko nemoku.

Haha va atsirado viena, kurią mėnulis veikia.... smile.gif)) na sorry, bet ir aš nesusilaikiau - netokiu tonu pažindinamasi...
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 28, 10:49)
aš sakau. yra visokių žmonių, visi skirtingai reaguoja. vieniems kažkas atrodo visiškai nieko reikšmingo, pasišaipo ir tiek, kitas įsižeidžia, jam tai gėdinga ir pan. nieko nepadarysi, gyvenam visuomenėje

bet namie nesu girdejus jo taip dainuojant, o pasirodo, viska jie isgirde isimena, idomu, ko ten dar prisneka ir pridainuoja unsure.gif

QUOTE(Amade @ 2013 01 28, 11:05)
OK, ryt perdarinesiu... kaip manot, sagų tema tinka, ar rinktis kažką kitko?  g.gif

man sagutes graziai atrodo, tik del fokuso reiktu pakartoti ax.gif
Atsakyti