Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Bandau iveikti 3ND smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Na? kaip? ax.gif
Atsakyti
O man visai patiko su riešutais, tik fokuso aštresnio reiktų ten.. 4u.gif

zalanskaite, o nebandei skrynelės toliau nuo fono atitraukti? Man tarp pirmos ir antros foto nelabai matosi skirtumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 27, 13:06)
Na tu grynai galvoji apie vaiko metus... ax.gif  Man ta daina labai patinka, labai patinka video klipas...Kai tik pamaciau zaidima "Dainos iliustracija" iskart pradejo suktis mintys kaip galeciau butent ta daina iliustruoti...Deja "civil war" memorabilijos neturiu, turiu vaikus kurie kiek per jauni...na bet vienas pora metu nuo paauglystes, tai nusprendziau taip suzaisti... Cia ne apie konkretu vaika nuotraukoje, o apie jauno zmogaus isgyvenimus...tu matai mano vaika sioje foto, matyk kiek vyresni, matyk paaugli, jauna zmogu... biggrin.gif p.s. savas diedas jau butu per senas tongue.gif

as ziurejau i tavo nuotrauka, klausiau dainos ir visai net negalvojau apie berniuko metus, man berniukas is karto asocijavosi su vaikinu klipe... su balta maikyte be rankoviu man butu tikrai dar geriau, gaila, kad neturejot ax.gif

QUOTE(Teka @ 2013 01 27, 13:26)
mano beveik trimetis tą dainą dainuoja biggrin.gif ir geriausiai skamba, kai dainuoja "oooou sexy lady"  lotuliukas.gif

mano penkiametis mokykleleje mergaitems taip dainavo, tai gavom perspejima, kad paaiskintume, kad nedainuotu taip doh.gif tokia geda doh.gif

QUOTE(coliukee @ 2013 01 28, 09:44)
Aciu uz vertinima  4u.gif  bandau dar karteli, o kritika butina,nes kaip toks zalias agurkas ka nors ismoks  biggrin.gif

labai ciuozia ziedukai i desine 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foggy: 28 sausio 2013 - 18:11
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 28, 18:58)
zalanskaite, o nebandei skrynelės toliau nuo fono atitraukti? Man tarp pirmos ir antros foto nelabai matosi skirtumas  g.gif

bandziau ax.gif bet netelpa i kadra fonas, tie padekliukai fone tuomet per mazi.. bet jei blogai, rytoj teks kazka pergalvoti g.gif
Atsakyti
g.gif o man ryt perdaryt 1ND ar gausiu daugiau TAIP? blush2.gif
Atsakyti
Vakaro žiūriniai. Nuasmeninta, manipuliuojanti, bet vis dėl to ne mėsiška fotografija.

Bill Durgin
Atsakyti
Hmmm, vėl aš nepastebėta, taip norisi pastabų, na nors vieną... Kad žinočiau, kas ne taip 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarelis, pasirodau su 3 ND 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
La .

cia pradziamokslis ? tai man tinka,bo nieko nemoku.

tik pala ,si moteris,Yvette, NY pas geriausius mokytojus mokesi ? tie riesutai - wow ,kaip pradziamokslei,a cia meistre akis lupa ,tikiuosi pati nepamirsote is kur kilote?

QUOTE(Yvette @ 2013 01 28, 15:01)
Aš tai neužskaitau, nepyk. Netvarka ir tiek.
Amade atsiskaitinėja tą patį ND kaip tu, pasižiūrėk koks skirtumas tarp jos foto ir tavo. Juk abi pradedat nuo nulio. Bet pas ją tvarka yra.

Amade, aš linkusi užskaityti

tai kaip cia zaidziam ? namu darbu duodat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 28 sausio 2013 - 18:41
QUOTE(liomi @ 2013 01 28, 18:40)
La .

cia pradziamokslis ? tai man tinka,bo nieko nemoku.

tik pala ,si moteris,Yvette, NY pas geriausius mokytojus mokesi ? tie riesutai - wow ,kaip pradziamokslei,a cia meistre akis lupa ,tikiuosi pati nepamirsote is kur kilote? 
tai  kaip cia zaidziam ? namu darbu duodat?

blink.gif blink.gif blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sory, ott topic, nu bet nesusilaikiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 28, 16:44)
blink.gif  blink.gif  blink.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sory, ott topic, nu bet nesusilaikiau doh.gif

as ir
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 28, 17:20)
jokių prob. pati perskaičiau juoko formoj. Bet iš visų dalyvių bent vienai tikrai šiandien ne ta mėnulio fazė ir kažkas gali tai kaip už gryną pinigą priimti. Na kam to reikia.

nu supratau supratau. čia pajuokaut ar grubiau parašyt gali tik tos, kurios jau čia seniau, kurios pažįsta viena kitą gyvai, tada žino, į kurią kaip reaguot. aš patylėsiu ir daugiau taip nerašysi 4u.gif smile.gif viskas ok
Atsakyti