QUOTE(Yvette @ 2013 01 28, 17:11)
man labai patinka tokie mokinukai kaip tu. Per telefoną žiūrėjau, lig ir buvai įkėlusi tik sagų foto. Kažkas pasiūlė keisti, įsiklausei padarei. Kažkas paminėjo kad sagą nukirpai vėl perdarei. Liuks, su tokiu užsidegimu ir įsiklausymu toli nueisi.
Kai atsiskaitysi ND atlėk pas mane į virtualių mokinukų būrį
Būtinai ateisiu mokytis - ačiū už pakvietimą.
Šiaip, turbūt praėjo tas paaugliškas "mokymosi" požiūris, kai mokaisi ne sau, o kažkam
Fotografija patinka, dar labiau patinka skoninga fotografija. Svajojau apie veidrodinį fotiką - prieš mėnesį gavau jį dovanų. Aišku, nelabai turiu galimybių lėkt laukan, kad išbandyt daugiau, nelabai dar suprantu funkcijas. Tiksliau, teoriškai jau pradedu suprast, norisi išbandyt praktiškai.
Belaukdama pavasario ar šiaip išlėkimų gamton ar į miestą, bandau kažko mokytis namuose, skaitau čia, jūsų dedamas nuorodas, foto, dar porą knygų turiu...
Tiesiog man tai įdomu, noriu sužinot dar daugiau. Kad negėda būtų pačiai žiūrėt ir kitiems rodyt nuotraukas...
Kritikos nebijau, kai ji pagrįsta, su nukreipimu, ko trūksta, kas taisytina. Nesiruošiu bambėt, kad ND nereikalingi
Juk net ir protingi šešiamečiai eina į pirmą klase, o ne į kokią šeštą...
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion