Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2013 01 28, 15:59)
ND taip surašyti, kad mąstyti visai nereikia, tik vėliau pradedi atsirinkti kas ir kodėl  smile.gif

sorry, prajuokinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 28, 16:07)
sorry, prajuokinai biggrin.gif

Nėra ko čia juoktis, nustačiau kaip parašyta ir pirmyn, visai negalvojau kodėl... Dabar jau galvoju ax.gif Turbūt negalioja tiems, kurie jau susigaudo kas ir kodėl biggrin.gif
Atsakyti
1 N.D
user posted image

user posted image

user posted image

Aciu uz vertinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2013 01 28, 17:36)
1 N.D

Aciu uz vertinima  4u.gif

Aš tai neužskaitau, nepyk. Netvarka ir tiek.
Amade atsiskaitinėja tą patį ND kaip tu, pasižiūrėk koks skirtumas tarp jos foto ir tavo. Juk abi pradedat nuo nulio. Bet pas ją tvarka yra.

Amade, aš linkusi užskaityti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 sausio 2013 - 17:04
bet tai kokios jūs bjaurios ką biggrin.gif ypač šiandien. fazė mėnulio ne ta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 28, 18:03)
bet tai kokios jūs bjaurios ką biggrin.gif ypač šiandien. fazė mėnulio ne ta biggrin.gif

atsuksiu mėnulio fazę prieš tave. Kokia tu bjauri šitaip rašydama. Ypač šiandien
Kaip, ar maloniai skaitosi smile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 sausio 2013 - 17:05
QUOTE(Yvette @ 2013 01 28, 17:01)

Amade, aš linkusi užskaityti

yahoo.gif pirmas TAIP thumbup.gif įgaunu azarto, nesitikėjau, kad bus taip smagu pradėt šią "ligą" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 01 28, 18:08)
yahoo.gif pirmas TAIP  thumbup.gif  įgaunu azarto, nesitikėjau, kad bus taip smagu pradėt šią "ligą"  mirksiukas.gif

man labai patinka tokie mokinukai kaip tu. Per telefoną žiūrėjau, lig ir buvai įkėlusi tik sagų foto. Kažkas pasiūlė keisti, įsiklausei padarei. Kažkas paminėjo kad sagą nukirpai vėl perdarei. Liuks, su tokiu užsidegimu ir įsiklausymu toli nueisi.

Kai atsiskaitysi ND atlėk pas mane į virtualių mokinukų būrį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 28, 17:05)
atsuksiu mėnulio fazę prieš tave. Kokia tu bjauri šitaip rašydama. Ypač šiandien 
Kaip, ar maloniai skaitosi  smile.gif ?

nu viskas buvo pasakyta juokų formoj, bet matomai tikrai pilnatis veikia. atsiprašau, jei įžeidžiau, nenorėjau 4u.gif 4u.gif žinosiu, kad čia bendraut reik biškį kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 28, 17:11)
man labai patinka tokie mokinukai kaip tu. Per telefoną žiūrėjau, lig ir buvai įkėlusi tik sagų foto. Kažkas pasiūlė keisti, įsiklausei padarei. Kažkas paminėjo kad sagą nukirpai vėl perdarei. Liuks, su tokiu užsidegimu ir įsiklausymu toli nueisi.

Kai atsiskaitysi ND atlėk pas mane į virtualių mokinukų būrį  smile.gif

Būtinai ateisiu mokytis - ačiū už pakvietimą. 4u.gif
Šiaip, turbūt praėjo tas paaugliškas "mokymosi" požiūris, kai mokaisi ne sau, o kažkam doh.gif Fotografija patinka, dar labiau patinka skoninga fotografija. Svajojau apie veidrodinį fotiką - prieš mėnesį gavau jį dovanų. Aišku, nelabai turiu galimybių lėkt laukan, kad išbandyt daugiau, nelabai dar suprantu funkcijas. Tiksliau, teoriškai jau pradedu suprast, norisi išbandyt praktiškai. ax.gif Belaukdama pavasario ar šiaip išlėkimų gamton ar į miestą, bandau kažko mokytis namuose, skaitau čia, jūsų dedamas nuorodas, foto, dar porą knygų turiu... ax.gif Tiesiog man tai įdomu, noriu sužinot dar daugiau. Kad negėda būtų pačiai žiūrėt ir kitiems rodyt nuotraukas... ax.gif

Kritikos nebijau, kai ji pagrįsta, su nukreipimu, ko trūksta, kas taisytina. Nesiruošiu bambėt, kad ND nereikalingi mirksiukas.gif Juk net ir protingi šešiamečiai eina į pirmą klase, o ne į kokią šeštą... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 28 sausio 2013 - 17:19
pasidairymui, iš savo favoritų keliu
čia
čia
čia
čia
čia
čia

Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 01 28, 18:14)
nu viskas buvo pasakyta juokų formoj, bet matomai tikrai pilnatis veikia. atsiprašau,  jei įžeidžiau, nenorėjau 4u.gif  4u.gif  žinosiu, kad čia bendraut reik biškį kitaip  mirksiukas.gif

jokių prob. pati perskaičiau juoko formoj. Bet iš visų dalyvių bent vienai tikrai šiandien ne ta mėnulio fazė ir kažkas gali tai kaip už gryną pinigą priimti. Na kam to reikia.
Atsakyti
Aciu uz vertinima 4u.gif bandau dar karteli, o kritika butina,nes kaip toks zalias agurkas ka nors ismoks biggrin.gif
1 N.D
user posted image

user posted image

user posted image

Sagos labai graziai nufotografuotos photo.gif as labai pavydziu tiems zmonems kurie turi orginaliu ideju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukee: 28 sausio 2013 - 17:52