Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Teka @ 2013 01 28, 15:19)
fokusavau į kaktą. esmė ta, kad jei imsiu bet kokį didesnį objektą, prie f mažos,  nebus jis visas fokuse. tai ką reiškia, kad bus blogai?

nea, aš dažnai net su F1.4 fotografuoju biggrin.gif bet turi matytis, kas fokuse. O čia nesimato smile.gif bent jau man.
Atsakyti
2 ND
Kaip sakant, spardykit šikną ax.gif
f4,2
user posted image
f10
user posted image
f22
user posted image
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 01 28, 14:22)
nea, aš dažnai net su F1.4 fotografuoju biggrin.gif bet turi matytis, kas fokuse. O čia nesimato smile.gif bent jau man.

nu man tai matos. kakta gi nuu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 28, 14:19)
fokusavau į kaktą. esmė ta, kad jei imsiu bet kokį didesnį objektą, prie f mažos,  nebus jis visas fokuse. tai ką reiškia, kad bus blogai?

Vakar man vienas fotografas aiškino, kad jei nori, jog prie mažo f visas objektas būtų fokuse, reikia iš toliau paveiksluoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 28, 14:29)
Vakar man vienas fotografas aiškino, kad jei nori, jog prie mažo f visas objektas būtų fokuse, reikia iš toliau paveiksluoti  ax.gif

vienintelė šviesi vieta prie lango, o ten ir taip į lovą įlipus fotkinau, nes kitaip netelpu biggrin.gif
ai nu karoč, aš vistiek prisiduosiu. pamatysit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 28, 15:29)
Vakar man vienas fotografas aiškino, kad jei nori, jog prie mažo f visas objektas būtų fokuse, reikia iš toliau paveiksluoti  ax.gif

Taip, todėl kad didėja ryškumo zona
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 28, 13:41)
o klausyk...mąstau dabar vat...gal šį kartą man iškart juostą persukti rankiniu būdu? g.gif kad nesuplėšyt? nes man irgi jau bus stresas jaučiu doh.gif

nu jaučiu, kad saugiau būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 28, 14:30)
vienintelė šviesi vieta prie lango, o ten ir taip į lovą įlipus fotkinau, nes kitaip netelpu biggrin.gif
ai nu karoč, aš vistiek prisiduosiu. pamatysit biggrin.gif

Eik į lauką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 28, 14:36)
Eik į lauką  bigsmile.gif

lauke vien bruzgynai, nieko gražaus nėra. nu bet jaučiu teks, nes namie nieko nėėra
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 28, 14:38)
lauke vien bruzgynai, nieko gražaus nėra. nu bet jaučiu teks, nes namie nieko nėėra

persikraustyk i grazia vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2013 01 28, 15:41)

Kokia tu šiandien gerai nusiteikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2013 01 28, 14:41)

gal pigiau būtų nuvažiuot kur biggrin.gif
Atsakyti