Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Gitusia @ 2013 01 26, 11:32)
n-tasis kartas atlikti 1 ND

QUOTE(Giniatte @ 2013 01 26, 16:01)
Sveikos  thumbup.gif , jau ilgokai skaitau, nutariau ir pati išbandyti savo jėgas  smile.gif
Pirmasis namų darbas. ax.gif

QUOTE(laim_inga @ 2013 01 26, 16:50)
na kartoju 1 namų darbą  ax.gif
Šiandienos juodas šokoladas ne vien malonumas, bet ir foto abjektas  biggrin.gif

Visais trim atvejais susilaikau. Grynai is technines puses uzskaityciau, nes fokusas pas visas tvarkoj, bet - pirmuoju atveju nezavi objektai, visur kliuva fonas, ir per tamsu, ypac variante su sokoladu. Paprikas dar ir isdelioti kitaip norisi, sugrustos i viena kampa kazkaip. Zodziu, visoms siulyciau pakartot.

QUOTE(Ka @ 2013 01 26, 18:06)
O dėl ko? biggrin.gif

Matyt, jau atpazistu tavo stiliu mirksiukas.gif Tikrai, zinok, is karto pagalvojau, kad tavo.
Atsakyti
dekui visom uz gera zodi koliazui wink.gif

QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 26, 19:08)
Neapsisprendžiu ar tavojoj gėlės bereikia. Bet šiaip labai man. Abi gražios nuotraukos smile.gif

As irgi norejau deti tik geles lapa, bet vis tik pridejau ir gele del spalvos wink.gif nors, gal ir nereikejo wink.gif
Atsakyti
aha, aš ir atpažinau Ka stiliuką smile.gif

QUOTE(pandre @ 2013 01 26, 19:00)
....+pandre

Nuostabiai visapusiškai!
Apskritai, pandre, visos tavo foto mane užkabina 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2013 01 26, 19:00)
Spalviskai graziai susigroja, bet man demesi blasko rankutes ir jas kertantis saukstas. Toji foto, kur Flickre, geriau ziurisi.

kol nepasakei, nė nepastebėjau smile.gif
na va, turiu dar ir trečią variantą, bet jau gal susilaikysiu smile.gif
ačiū visoms pakomentavusioms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 26, 18:10)

O, geras... as net nepamaciau, kad ten ND, perskaiciau pirma eilute ir pagalvojau, kad siaip miske fotkinai... ax.gif

Negaliu uzskaityti ir tavojo ND. Tamsu labai, kad net fokusa sunku iziureti, ir ta apatine keke taip negraziai nukapojai, nei sioks nei toks kadras beliko, ypac paskutiniojoj foto.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 26, 18:19)
O, geras... as net nepamaciau, kad ten ND, perskaiciau pirma eilute ir pagalvojau, kad siaip miske fotkinai...  ax.gif

Negaliu uzskaityti ir tavojo ND. Tamsu labai, kad net fokusa sunku iziureti, ir ta apatine keke taip negraziai nukapojai, nei sioks nei toks kadras beliko, ypac paskutiniojoj foto.

blyn dėl to tamsumo, tai jau nežinau, ką daryt. ryškiai kompas kažkaip negerai nustatytas, nes man labai šviesu blink.gif
supratau, dėkui
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 26, 18:21)
blyn dėl to tamsumo, tai jau nežinau, ką daryt. ryškiai kompas kažkaip negerai nustatytas, nes man labai šviesu  blink.gif
supratau, dėkui

Fone sviesos gal ir uztenka, bet pagrindiniam objektui jos stinga.
Atsakyti
Pandre man taip pat labai patiko koliazas!!!

QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 26, 19:08)
Nu kokia šaunuolė  4u.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
Wow kokie visi koliazai, man tikrai labai patiko bigsmile.gif Padre, tu saunuole 4u.gif
Atsakyti
Pandre, suuuper bigsmile.gif
Atsakyti
I ana temute nebespejau, bet sioje radau aki traukianti koliaza... tiek spalviskai tiek linijiškai... (pandres) net pačiai ideju kilo... as savaji atnesiu rytoj... tikiuosi bus neprastesnis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 26 sausio 2013 - 18:36
Dekui uz temuke aciuks.gif

Pandres wub.gif

Komentaram

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 26, 19:53)
Komentaram

Labai daug sarpo, net akis skauda ziuret... as gal bandyciau karpyt, nes dabar labai daug erdves, kuri nieko nesako 4u.gif
Atsakyti