Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2013 01 28, 13:16)
Man tai sagos daug geriau nei kokie tai žaislai.

Palauk, turėsi vaikų.... lotuliukas.gif

Man vaikiukas ir išplaukęs atrodo, visai kaip mano nuotraukose ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 28 sausio 2013 - 13:21
QUOTE(Ka @ 2013 01 28, 13:16)
Jei padėtum ant megztinio (gražaus, lygaus), ten kur šviesos užtektų ar fotografuotum tiesiog šviesiau (ilgintum išlaikymą ar keltum iso) būtų gražu. Na, žodžiu, reikia pasistengti pateikti.  smile.gif
Man tai sagos daug geriau nei kokie tai žaislai.

turėjau tokią idėją, bet pabijojau dėt ant mezginio, nes dauguma daro baltam fone... o sagos man dar nematytas objektas pasirodė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 28 sausio 2013 - 13:28
QUOTE(sayonara @ 2013 01 28, 10:26)
negalvok apie zenitą..smile.gif jis plėšo juostas, yra senas, sunkus, bjaurus tankas aštriais kampais. problemų daugiau negu malonumo.

nu nu nu nu... kas čia man porino, kad TTL jamčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 28, 13:33)
nu nu nu nu... kas čia man porino, kad TTL jamčiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jeigu esi tvirtai apsisprendęs dėl zenito, tai tik TTL arba 12sd.
o R.I.R. nebūtinas zenitas, tai ir nerekomenduoju, kad jau pasiduoda įtikinėjimui. užknisa tas juostos persukimas, kas kartą stresas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 28, 13:36)
jeigu esi tvirtai apsisprendęs dėl zenito, tai tik TTL arba 12sd.
o R.I.R. nebūtinas zenitas, tai ir nerekomenduoju, kad jau pasiduoda įtikinėjimui. užknisa tas juostos persukimas, kas kartą stresas doh.gif

o klausyk...mąstau dabar vat...gal šį kartą man iškart juostą persukti rankiniu būdu? g.gif kad nesuplėšyt? nes man irgi jau bus stresas jaučiu doh.gif
Atsakyti
Nu bandau... 2ND

F1.8
user posted image

F6.3
user posted image

F20.0
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 28 sausio 2013 - 13:57
Labai jau greit perverčiau, neįmanoma jumis suskaityti po savaitgalio doh.gif reikėtų uždėt postų limitą lotuliukas.gif tai kaip šiaulietėms paroda? ar buvot? Aš buvau pamedituot..viena pati salėj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 01 28, 13:59)
Labai jau greit perverčiau, neįmanoma jumis suskaityti po savaitgalio  doh.gif  reikėtų uždėt postų limitą  lotuliukas.gif  tai kaip šiaulietėms paroda? ar buvot? Aš buvau pamedituot..viena pati salėj  lotuliukas.gif

Buvom su neiste smile.gif Mačiau nuotrauką FB, iš parodos? ax.gif
Ką išmeditavai?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 28, 14:56)

man rodos, kad be fokuso paskutinė... neužskaitau smile.gif ir šiaip objektas toks pasirinktas, kad akis laksto, ieško fokuso ir neranda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 01 28, 14:02)
man rodos, kad be fokuso paskutinė... neužskaitau smile.gif ir šiaip objektas toks pasirinktas, kad akis laksto, ieško fokuso ir neranda smile.gif

doh.gif negi ir kitom taip. nu man tikrai atrodo viskas matos, nematei tų,kurias ištryniau, kur tikrai be fokuso. su stovu fotkinta...
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 28, 15:04)
doh.gif negi ir kitom taip. nu man tikrai atrodo viskas matos, nematei tų,kurias ištryniau, kur tikrai be fokuso. su stovu fotkinta...

gal tada patrauk tą gyvūną toliau nuo gėlės? Ir toks bardakėlis nuotraukoje bet kuriuo atveju. O kur fokusuoji į ragą, ar į galvą? Už tai sunku rasti, nes pačiai dbr neaišku, kas turi būti šitam gyvūne fokuse, kai toks mažas F smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 01 28, 14:18)
gal tada patrauk tą gyvūną toliau nuo gėlės? Ir toks bardakėlis nuotraukoje bet kuriuo atveju. O kur fokusuoji į ragą, ar į galvą? Už tai sunku rasti, nes pačiai dbr neaišku, kas turi būti šitam gyvūne fokuse, kai toks mažas F smile.gif

fokusavau į kaktą. esmė ta, kad jei imsiu bet kokį didesnį objektą, prie f mažos, nebus jis visas fokuse. tai ką reiškia, kad bus blogai?
Atsakyti