Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 28, 10:30)
yahooo  biggrin.gif
turiu tokius pačius - canon, helios ir adapterį  smile.gif tiesa, o kaip po to pagaminta nuotrauka verčiama į skaitmeną?  blush2.gif

skenuoji juostas.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 28, 10:30)
yahooo  biggrin.gif
turiu tokius pačius - canon, helios ir adapterį  smile.gif tiesa, o kaip po to pagaminta nuotrauka verčiama į skaitmeną?  blush2.gif

nusiperki skanerį ir skanuoji.
arba fotolaboratorijoje atiduoti nuskanuoti, bet tai kainuoja nepigiai.
dar yra perfotografavimo būdas, bet visiški menai gaunasi, nepatariu smile.gif

beje, pirk canoniuką juostinį. pvz. canon eos 300v. mano toks pirmas buvo. kainuoja dabar kokius 200 litų. ire nereik sukti galvos nei dėl objektyvų, anei dėl adapterio heliosui, nes juos jau turi smile.gif pamatysi, koks kaifas yra heliosas ant juostinuko thumbup.gif

aš dabar turiu canon eos 1N, puikus profesionalus aparatas; kol jis gyvas, į nieką jo neiškeisiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 28 sausio 2013 - 10:43
QUOTE(sayonara @ 2013 01 28, 11:40)
nusiperki skanerį ir skanuoji.
arba fotolaboratorijoje atiduoti nuskanuoti, bet tai kainuoja nepigiai.
dar yra perfotografavimo būdas, bet visiški menai gaunasi, nepatariu smile.gif

beje, pirk canoniuką juostinį. pvz. canon eos 300v. mano toks pirmas buvo. kainuoja dabar kokius 200 litų. ire nereik sukti galvos nei dėl objektyvų, anei dėl adapterio heliosui, nes juos jau turi smile.gif pamatysi, koks kaifas yra heliosas ant juostinuko thumbup.gif

aš dabar turiu canon eos 1N, puikus profesionalus aparatas; kol jis gyvas, į nieką jo neiškeisiu.

Kok kas renkuosi pagal grožį. Pvz - Canon AE-1. Kaži, kaip jis? ar sunku su juo elgtis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 28, 11:03)
Kok kas renkuosi pagal grožį. Pvz - Canon AE-1. Kaži, kaip jis? ar sunku su juo elgtis?  ax.gif

būtent ant jo netiks Tavo dabar turimi canon objektyvai.
neblogas aparatas, aš jį turėjus, bet kam Tau apsikrauti su visišku rankiniu? mėgsti pasikankinti? smile.gif
nesirink pagal grožį, neprotinga taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 28, 12:14)
būtent ant jo netiks Tavo dabar turimi canon objektyvai.
neblogas aparatas, aš jį turėjus, bet kam Tau apsikrauti su visišku rankiniu? mėgsti pasikankinti? smile.gif
nesirink pagal grožį, neprotinga taip biggrin.gif

nu gerai, įkalbėjai biggrin.gif kai turėsiu laiko, pasišniukštinėsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

skaitinėju skaitinėju šią temą... 4u.gif Bandau jungtis su 1 ND, kurie skaitant atrodė juokų darbas, bet pasirįžus praktiniam darbui, nebebuvo juokinga... karsta.gif Laukiu komentarų flirt.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Amade, tamsoka g.gif
Atsakyti
Atnesu portretuka kritikai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 28, 12:28)
Amade, tamsoka g.gif

g.gif sutinku, tik kad pas mane namai baisiai tamsūs gun_bandana.gif: o prie langų neturiu jokio stalo, kad pristumt galėčiau unsure.gif ir dar saulės nelabai yra šiandien... unsure.gif Teks tykoti, gal išlys ta saulė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 28 sausio 2013 - 12:39
QUOTE(Amade @ 2013 01 28, 12:23)

Paieškok kitų objektų wink.gif Aš sagų neužskaityčiau 4u.gif

QUOTE(Veronika~ @ 2013 01 28, 12:36)
Atnesu portretuka kritikai  smile.gif

Man trūksta ryškumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 01 28, 12:51)
Paieškok kitų objektų wink.gif Aš sagų neužskaityčiau  4u.gif

g.gif sagos neįdomu? ok, suku galvą ir laukiu šviesos namuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 01 28, 13:12)
g.gif  sagos neįdomu? ok, suku galvą ir laukiu šviesos namuose  ax.gif

Jei padėtum ant megztinio (gražaus, lygaus), ten kur šviesos užtektų ar fotografuotum tiesiog šviesiau (ilgintum išlaikymą ar keltum iso) būtų gražu. Na, žodžiu, reikia pasistengti pateikti. smile.gif
Man tai sagos daug geriau nei kokie tai žaislai.
Atsakyti