Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Musu kasdieninybe...Na ne kiekviena diena plaukus kerpam, bet kai 4 vaikai tai vos ne kas savaitgali lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 28, 01:42)
Musu kasdieninybe...Na ne kiekviena diena plaukus kerpam, bet kai 4 vaikai tai vos ne kas savaitgali

Bet tai oho, drastiskai sikart nurezet bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 28, 07:44)
Bet tai oho, drastiskai sikart nurezet  bigsmile.gif

Jap, pirma karta grynai berniukiskai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 28, 00:29)
As irgi snd auto dariau, gavosi fee.. Kaip as sau nepatinku siandien smile.gif dar seima pardardejo namo per anksti, sutrukde reikalo rimtuma smile.gif zodz. Laikas pailseti smile.gif

smile.gif As savaitgali irgi autoportreta bandziau gaminti tongue.gif Si kart noriu be fotoaparato rankose. Bandziau su taimeriu, nesigauna kaip noriu... doh.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 01 28, 00:30)

Alabama, oi kaip ACIU uz nuorodele 4u.gif bigsmile.gif

Tavo merginai sveikinimai tortadienio proga happybday.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 28, 09:42)
Musu kasdieninybe...Na ne kiekviena diena plaukus kerpam, bet kai 4 vaikai tai vos ne kas savaitgali lotuliukas.gif

Geras bigsmile.gif
Mieli kasdienybes momentai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 28 sausio 2013 - 08:13
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 27, 22:29)
O is jusu kas nors fotogruoja juostinukas plius siuolaikinis objetvyvas? Siaip idomu, kokios nuomones?

turi galvoje juostinuką, ant kurio sukasi objektyvas nuo skaitmenos?
aš fotkinu. ir manau, kad ne aš viena. kas konkrečiai domina? nes kažkaip sunku būtų pateikti nuomonę, norisi atgal paklausti - o kokia Tavo nuomonė fotkinant skaitmeniniu fotiku su nauju objektyvu? negaliu, jaučiu, atsakyti į šį klausimą, matyt, per ilgai su juosta fotkinu..smile.gif
mano galva, tai pats geriausias juostinis variantas: body, ant kurio sukasi objektyvai nuo turimos skaitmenos. fotkini, kaip su skaitmena, tik pilną kadrą turi ir juostą taupai. ir rezultatas kitoks.

Edeva, atleisk, bet man labai nepatiko Tavo autoportretai. Matosi, kad nekenti fotografuotis. Ir dvigubai stebina tai, kad nekęsdama fotografuotis, pasirinkai būtent tokį savęs pateikimo būdą, juodą ir, rodos, blizgią medžiagą, tokią pozą ir pan. Iš tikro senokai temoje mačiau tiek įsitempusį žmogų nuotraukose. Yvette davė kelis gerus pvz., pabandyk pradžioje su veidrodžiu, vėliau gal be fotiko rankose. nebijok buities detalių fone, išplukdyk jas gražiai, ir viskas bus normaliai. Nesistenk fotkintis tokiose sąlygose ir taip apsirengusi, kuriose nesijaustum esanti Tu. Pvz., vartytis ant juodos medžiagos pusplikei ir kojas užsikėlus. Nu man disonansas tai žiaurus kilo pamačius. Nepažįstu Tavęs, bet iš to, kaip rašai, tai atrodo, kad peržengei per save trylika kartų. Sakei, gyvenime retai šypsaisi, ir staiga BAC tokiam amplua. Tau asmeninę užduotį reiktų duoti, jei priimtum iššūkį. Padaryti autoportretą..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 28 sausio 2013 - 08:31
QUOTE(gotte @ 2013 01 27, 20:00)
Mano koliažas...va čia tai buvo užduotėlė doh.gif pirma foto man stipri ir bet kokią mintį mano nugalėjo doh.gif šalia dėti kitą kvadratą pasirodė netinkama... žodžiu, visaip derinau ir palikau šį variantą, tiesa spalviškai suderinti irgi nepavyko idealiai, žiauriai privargau  doh.gif :

Kasdienybės trupiniai:

Manau, puikiai susitvarkei ir spalviskai, ir idejiskai smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 27, 21:01)
Mano dainos iliustracija  smile.gif  Būtent šio dainos varianto.

Perziurejus butent si youtube dainos var., man patiko smile.gif

QUOTE(Rittule @ 2013 01 27, 21:52)
mano antroji smile.gif kažkaip tie burtai įdomiai veikia  biggrin.gif
taip ir galvojau, kad  už knygos bus kabinamasi, man tik asmeniškai gal tas pats knygos kampas nelimpa  mirksiukas.gif
fainai
kaip smagiai! tikrai susigroja  smile.gif

Puiki koliazo nuotrauka thumbup.gif Kabinausi ir uz kitu dalyku... tongue.gif Del kampo sutinku... Sunku buvo suvaldyti atkartojamas linijas .. Norejosi jas (koju, lovatieses) atkartoti...

QUOTE(Yvette @ 2013 01 27, 22:49)
Tiesa, aš norėjau šiai dainai foto suruošti.
Gal ir turiu dar juostoje foto, neryškinau... Panaši  kaip su sūnužiu, tik be katino ir autoportretas... Bet paskutinę akimirką apsigalvojau. Tiesiog šios dainos neįimanoma iliustruoti... Bet norėjau pasidalinti, jei dar kas neklausėt

Faina daina. Labai lauksim isryskintos juosteles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 28, 06)
. Tau asmeninę užduotį reiktų duoti, jei priimtum iššūkį. Padaryti autoportretą..smile.gif

Labai dekui uz komentarus visiem sutinku su viskuo aciuks.gif sakai issuki man cia buvo didziausias issukis save i kara ikist blush2.gif lotuliukas.gif bet tikrai bandysiu dar gal su veidrodziu pazaist mazais zingsneliais mazais biggrin.gif bet mestelk ideja ka turi galvoj Padaryt auto? mirksiukas.gif darysiu tikrai bandysiu tik ziuresim kaip seksis perlipt per save blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 28 sausio 2013 - 09:41
QUOTE(sayonara @ 2013 01 28, 09:25)
turi galvoje juostinuką, ant kurio sukasi objektyvas nuo skaitmenos?
aš fotkinu. ir manau, kad ne aš viena. kas konkrečiai domina? nes kažkaip sunku būtų pateikti nuomonę, norisi atgal paklausti - o kokia Tavo nuomonė fotkinant skaitmeniniu fotiku su nauju objektyvu? negaliu, jaučiu, atsakyti į šį klausimą, matyt, per ilgai su juosta fotkinu..smile.gif
mano galva, tai pats geriausias juostinis variantas: body, ant kurio sukasi objektyvai nuo turimos skaitmenos. fotkini, kaip su skaitmena, tik pilną kadrą turi ir juostą taupai. ir rezultatas kitoks.

įdomu, kaip praleidžia šviesą (ar eina tokiu būdu pagauti šviesos blyksnius)? Ir dar, ar reikia specialaus juostinuko su galimybe uždėti objektyvą, ar tam reikalingas adapteris? Gundausi juostinukui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 28, 09:41)
įdomu, kaip praleidžia šviesą (ar eina tokiu būdu pagauti šviesos blyksnius)? Ir dar, ar reikia specialaus juostinuko su galimybe uždėti objektyvą, ar tam reikalingas adapteris? Gundausi juostinukui  ax.gif

nesuprantu klausimo. kodėl kažkas turėtų nesigauti arba ką turi galvoje "ar praleidžia šviesą"? noriu priminti, kad juostiniai, kuriuos čia visos perkam, anksčiau tarnavo tiems patiems tikslams, kokius pasiekiate su dabartinėmis skaitmenomis: fotožurnalistikai, menams, hobiams ir pan. Mamiya buvo įprasčiausias ir greičiausias fotožurnalistų ginklas biggrin.gif
dėl adaptario, žiūrint koks juostinukas. dauguma sistemų (canon, nikon, pentax, sony) turi savo juostinukus (jie buvo gaminami iki skaitmeninės eros ir jai atėjus; man rodos, dalis tebegamina ir dabar, nesidomėjau), kuriems be adapterio tinka tos sistemos objektyvai. o jei norėsi kokį kitokį užsidėti, pvz., helios, tai tada tai sistemai pirksi atitinkamą adapterį. kai kurie firminiai objektyvai netinka juostiniams. pvz., kitinis canon 18-55 objektyvas netinka ant juostos, jis skirtas tik kropintoms matricoms, o juosta visada yra pilnas kadras. ar tinka konkretus objektyvas ant konkretaus juostinuko, sužinoti galėsi pagooglinusi.
kokia Tavo skaitmena? ar turi nusimačiusi konkrečius variantus, ar dar tik teoriškai domiesi?

Edeva, turiu galvoje, ar priimi iššūkį padaryti kitą autoportretą?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 28, 11:09)

Galvojau apie Zenitą smile.gif tokį draugė turi, galvoju, gal pasibandyti. Bet kol kas tik galvojimų-ieškojimų stadijoj esu. ainu pagooglint smile.gif
Bet šiaip ačiū už nušvietimą. Jėga, kad pilno kadro smile.gif aš susisvajojau į keliones vežiotis juostinuką. Šnd sumąsčiau, kad būt gerai toks, ant kurio galima ir šiuolaikinį objektyvą užmaut smile.gif

klausimas apie šviesos blyksnius, tai turėjau omeny, tokius ar įmanoma pagaut? nes pastebėjau, su heliošu pagaut lengviau nei su šiuolaikiniu, tai pamąsčiau, kad gal į juostą jie dar tobuliau gula smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 28 sausio 2013 - 10:25
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 28, 10:22)
Galvojau apie Zenitą  smile.gif ainu pagooglint  smile.gif
Bet šiaip ačiū už nušvietimą. Jėga, kad pilno kadro  smile.gif aš susisvajojau į keliones vežiotis juostinuką. Šnd sumąsčiau, kad būt gerai toks, ant kurio galima ir šiuolaikinį objektyvą užmaut  smile.gif

klausimas apie šviesos blyksnius, tai turėjau omeny, tokius ar įmanoma pagaut? nes pastebėjau, su heliošu pagaut lengviau nei su šiuolaikiniu, tai pamąsčiau, kad gal į juostą jie dar tobuliau gula  smile.gif

negalvok apie zenitą..smile.gif jis plėšo juostas, yra senas, sunkus, bjaurus tankas aštriais kampais. problemų daugiau negu malonumo.
kokią skaitmeną naudoji? gal galėsiu patarti ką nors konkretaus. heliosą ant daugelio fotikų galėsi sukti su adapteriu. aš turiu canon, canon -> m42 adapterį ir heliosą.
šviesos blyksnius tikrai sugausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 01 28, 11:26)
negalvok apie zenitą..smile.gif jis plėšo juostas, yra senas, sunkus, bjaurus tankas aštriais kampais. problemų daugiau negu malonumo.
kokią skaitmeną naudoji? gal galėsiu patarti ką nors konkretaus. heliosą ant daugelio fotikų galėsi sukti su adapteriu. aš turiu canon, canon -> m42 adapterį ir heliosą.
šviesos blyksnius tikrai sugausi smile.gif

yahooo biggrin.gif
turiu tokius pačius - canon, helios ir adapterį smile.gif tiesa, o kaip po to pagaminta nuotrauka verčiama į skaitmeną? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 28 sausio 2013 - 10:32