Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2013 01 27, 22:54)
Mano Annai šiandien 4:)

birthday.gif sveikinu
Atsakyti
Raudonuoju, bereikalo parašiau kad Dosa neatsiunte, koliažai baigti be skolininkių
Alabama sveikinimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 27 sausio 2013 - 22:52
O is jusu kas nors fotogruoja juostinukas plius siuolaikinis objetvyvas? Siaip idomu, kokios nuomones?

As irgi snd auto dariau, gavosi fee.. Kaip as sau nepatinku siandien smile.gif dar seima pardardejo namo per anksti, sutrukde reikalo rimtuma smile.gif zodz. Laikas pailseti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 27 sausio 2013 - 22:32
Ačiū, perduosiu:)

Žiūrėkit, ką radau-
http://fatmumslim.co...-them-all-here/
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 27, 20:30)
Ačiū, perduosiu:)
Žiūrėkit, ką radau-
http://fatmumslim.co...-them-all-here/

Su tortadieniu Anna wub.gif
Nerealiai faina ideja bet cia reiktu kas diena turet galimybe pafotkint unsure.gif ech kadanors uzsibookmarkinau dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 01 27, 21:29)
lunameja, o gal daleiskim aš norėjau, kad mano veidas būtų išplaukęs, nuu biggrin.gif gal tipo ale neryškus auto biggrin.gif va čia pvz, kur yvette įdėjo auto, irgi kamera fokuse biggrin.gif
http://imgsrv.worlds...it_mirror_4.jpg

niu gi skirtumas tai matosi tarp taviskes ir pvz:) pvz pagrindinis objektas-fotoaparatas, o paskui dedes akis.o pas tave beveik viskas vienam lygyje mirksiukas.gif

Alabamos mergaiciukei sveikinimai 4u.gif

chiquitka, techniskai tvarkingas darbas, mano akims smile.gif tik gan neiprastas vaizdelis, gal dar uzbaigtumo truksta, lyg paaiskinimo,kam jis ta triusiuka laiko.nes vyra laikanti triusiuka ir ziurinti pro langa ne daznai tikrai pamatysi... cia gal kaip ir kontrastai gaunasi: triuselis toks silpnesnis, pukuotas, o va vyrukas-stiprioji lytis, tvirtesnis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 27 sausio 2013 - 23:15
QUOTE(Yvette @ 2013 01 27, 21:18)
žinai, vaikai klykauja garsiausiai dainas, kurių žodžių nesuvokia.
Vat šią vasarą topas buvo, visi vaikai iki vieno dainavo šitą
Maniškis angliškai moka vos kelis žodžius, tad ir nesupanta ką dainuoja. Bet jį veža melodija, veža klipas. Svarsčiau ilgai dė tų kelių eilučių, bet kai pyplius radau garsiai plešiančius, tai praėjo visos dvejonės  smile.gif

Tai jau taip drinks_cheers.gif Mano pirznius dar dvieju neturedamas uzpakali krate palei LMFAO "I'm sexy and I know it" lotuliukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 01 27, 21:54)
Mano Annai šiandien 4:)

Su gimtadieniu Anna 4u.gif
Atsakyti
Iš šeštadieninio pasivaikščiojimo. Sušalom labai... Pavydžiu, tiems kas gražia ir saulėta žiema džiaugiasi.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 01 27, 22:12)
chiquitka, techniskai tvarkingas darbas, mano akims  smile.gif tik gan neiprastas vaizdelis, gal dar uzbaigtumo truksta, lyg paaiskinimo,kam jis ta triusiuka laiko.nes vyra laikanti triusiuka ir ziurinti pro langa ne daznai tikrai pamatysi... cia gal kaip ir kontrastai gaunasi: triuselis toks silpnesnis, pukuotas, o va vyrukas-stiprioji lytis, tvirtesnis  g.gif

Na, cia mano kasdienybes gyventojai ir man tas vaizdas labai iprastas ir artimas smile.gif Norejau parodyti ta rysi tarp, kaip tu sakai, silpno ir stipraus, draugyste, bendravima ir ramybes jausma, kuris uzplusta juos abu ir mane tuo paciu tokiom akimirkom. 4u.gif
Atsakyti
Dar kasdienybės (tiksliau, kasnaktybės biggrin.gif ).. Ne konkursui, aišku.. Pati suprantu, kad reikia kažką naujo atrast, o tai vien tik vaiką ir katiną fotkinu hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 28 sausio 2013 - 07:31
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 28, 07:29)
Dar kasdieninis vaizdelis.. Ne konkursui, aišku.. Pati suprantu, kad reikia kažką naujo atrast, o tai vien tik vaiką ir katiną fotkinu hihihi.gif

Man si be galo miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 28, 01:31)
Man si be galo miela wub.gif

Džiugu girdėt smile.gif
bandžiau pakarpyt, bet nieko gero neišėjo su tais karpymais. be to, ISO buvo užkeltas belekiek, tai pakarpius jau per grūdėta palieka.. ax.gif
Atsakyti