Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 27, 22:27)
man paklodė užkliuvo  ax.gif

kad nelyginta? Juk lazy savaitgalis, niekas nelygina tokiom dienom, o tik vartosi lovoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 27, 19:25)
Linijos pradinukems siandien baigiasi? g.gif Kazkaip truputi nesupratau-nesulauke jos demesio g.gif Kaip zinoti kas ne taip? ax.gif

As buvau imetus ne viena ir ne dvi biggrin.gif

QUOTE(gotte @ 2013 01 27, 19:25)

Tiesiog seniai norejua auto pabandyt, nepatinka mankadre but ta prasme kad niekada nebusiu patenkinta mirksiukas.gif o bandyt visada ir visaip noriu ta ir darau mirksiukas.gif sako gyveni ir mokais ax.gif suvaidint emocija nzn kaip tai man iseitu bus matyt ateiti, sio men projekte norejau padaryt auto buvo laisva tema bet sumasciau kad noriu pirmojo auto kuri atsiminsiu ateiti bus idomu paziuret mirksiukas.gif

QUOTE(Teka @ 2013 01 27, 19:26)
mano beveik trimetis tą dainą dainuoja biggrin.gif ir geriausiai skamba, kai dainuoja "oooou sexy lady"  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 27, 21:41)
Gero is smagaus sekmadienio vakaro viesiems... nesušalkit  4u.gif

pereksponavai ir su wb nesusitvarkei smile.gif raudonuoja.

QUOTE(Edeva @ 2013 01 27, 22:24)
lotuliukas.gif maniskiai pakvaise dabar del gnagamstyle  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif

doh.gif man nuo tos dainos jau bloga. D irgi leidzia ta daina istisai kiaura diena. visus judesius jau mintinai moka ir dar man liepia kartu su juo sokti, o jis dainuoja "vija no eeee sexy lady op op op ama gangamstyle" doh.gif biggrin.gif 3metu su keliais men vaikas. Nenuostabu kad tai ziurimiausias video klipas.
Atsakyti
merginos, dėl linijų foto. Ok, nesulaukėt komentarų. Bet tikslas buvo ne kažką super padaryti, o tiesiog bandyti linijų ieškoti. Atlikdamos užduotį turėjot pasidairyti aplink, atkreipti dėmesį į jus supantį pasaulį. Ir ieškoti linijų. Visos radot linijų, vienaip ar kitaip. Juk tai ir gerai, tikslas pasiektas.

Aš visų foto pakomentuoti nesugebu.
Kodėl kiti nekomentuoja čia jau nežinau smile.gif

prisipažinsiu. Žinau, kad yra toks gangnamstyle, bet nesu nei karto girdėjusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 27 sausio 2013 - 21:37
Dainos man sudetingai atrodo, abi patiko 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 27, 22:18)
Man nerodo daug video, Vokietija stabdo.

aga, man irgi nerodo daug ko smile.gif

QUOTE(Edeva @ 2013 01 27, 22:24)
lotuliukas.gif maniskiai pakvaise dabar del gnagamstyle  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif

maniskiai irgi dabar, reik eit i zirgyna fotografuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 27, 19:35)
prisipažinsiu. Žinau, kad yra toks gangnamstyle, bet nesu nei karto girdėjusi  smile.gif

Tai geriau nerodyk jo vaikuciui cia kaip liga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 27, 21:35)
prisipažinsiu. Žinau, kad yra toks gangnamstyle, bet nesu nei karto girdėjusi  smile.gif

Aš irgi.Sąmoningai niekada neklausiau tos dainos ir neklausysiu.
Amos taip mielai šypsosi tavo foto:)

Mano Annai šiandien 4:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 27, 22:54)

sveikinimai
Atsakyti
Manau visko reikia paklausyti, del bendro isprusimo biggrin.gif

Sveikinimai sukaktuvininkei 4u.gif

Isora-gali parasyti kur sausainiu su zirniukais recepto ieskoti, uzsimane sunelis g.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 27 sausio 2013 - 22:19
QUOTE(Alabama @ 2013 01 27, 21:54)

na reikia visiškai neklausyt radijo, nes per radiją, bent vieną kartą per dieną, tai visada užleidžia

sveikinimai dukrytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 01 27, 22:54)
Amos taip mielai šypsosi tavo foto:)

Mazajai Anai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 01 27, 20:10)
šiaip patinka dėl emocijos, dvelkia tokia ramybe, jb geras, šviesa, o kliūna nukirptas viršus, norėtųsi, kad akys būtų žemiau

Aciu kad pastebejai, jau galvojau viskas visai blogai, kad niek nieko nepasako smile.gif Kol nepasakei man visai nekliuvo akiu padetis, bet dabar mastau, kad gal ir reikejo daugiau virsaus. 4u.gif

Merginos, kas su juosta fotografuoja, gal galetumet koki nebrangu juostini Nikoniuka parekomenduot? Zenitas juostos neatsuka arba pleso, tai laikas pakeisti ax.gif

Ligoniukam sveikatos 4u.gif Gimtadieninkams skaniu tortu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 27 sausio 2013 - 22:19