Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2013 01 27, 21:38)
As atnesu foto i Kasdienybes zaidima ax.gif Komentarai labai laukiami  4u.gif

šiaip patinka dėl emocijos, dvelkia tokia ramybe, jb geras, šviesa, o kliūna nukirptas viršus, norėtųsi, kad akys būtų žemiau

QUOTE(Giniatte @ 2013 01 27, 21:39)
Sveikos, bandau II ND.

užskaitau

QUOTE(Dincelis @ 2013 01 27, 21:41)
Gero is smagaus sekmadienio vakaro viesiems... nesušalkit  4u.gif

visai patinka, norėčiau dabar kvepiančios žolelių arbatos smile.gif o balta šiek tiek raudonuoja
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 27, 21:52)
Siandien vakare pirma kart gyvenime dariau AUTO ir supratau kad tai laaaaaabai sunkus reikalas,  blink.gif emocijos nematai,veido israiskos nematai,vaidint nemoku  blink.gif nu bet kadangi labai knietejo isbandyt ,isbandziau uzsidedu sau pliusa bent uz bandyma  biggrin.gif labai tikiuosi kad kita kart iseis geriau keli variantai lauksiu pomidoru  biggrin.gif

gerai, kad bandai.
Kas labiausiai į akis krenta tai, kad žiuriai įsitempusi, išsigandusi to, ką darai.
Juodam fone pasimeta detalės. Aš apskritai nemyliu juodo fono, sunku jį suvaldyti ir jei nesuvaldai, gaunasi tikrai ne kas.
Abiejose tiek su poza, tiek su kompozicija ne kas.

Pradėkit nuo lengvesnių autoportretų. Topinis auto, kuriuos fotografai daro pries veidrodį.

pvz
čia
čia
čia
Atsakyti
aš ir turiu auto. prieš gerus metus darytą smile.gif

ax.gif

edeva, aha, man irgi antra nepatinka, nekokia poza

oi geras, anksčiau niekad nemačiau, kad viršuj kažkoks baltas plotas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 27 sausio 2013 - 21:39
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 27, 22:06)
Yvette, bingo biggrin.gif 
Supratai butent taip ka norejau pavaizduoti. Aciu 4u.gif
p.s. daina teisinga radai kaip suprantu....Keista kad nuorodos neatidaro g.gif
Tavoji nuotrauka patinka, bet man ta ddaina...na tokia nevaikiska blush2.gif  Tiesa tas klipukas su dvynukais taiso situacija, ir jei nesiklausyti KIEKVIENO zodzio, tai ziurisi tongue.gif

žinai, vaikai klykauja garsiausiai dainas, kurių žodžių nesuvokia.
Vat šią vasarą topas buvo, visi vaikai iki vieno dainavo šitą
Maniškis angliškai moka vos kelis žodžius, tad ir nesupanta ką dainuoja. Bet jį veža melodija, veža klipas. Svarsčiau ilgai dė tų kelių eilučių, bet kai pyplius radau garsiai plešiančius, tai praėjo visos dvejonės smile.gif

Man nerodo daug video, Vokietija stabdo. Reiktų youtube apgauti sakant, kad iš kitos šalies jungiuosi. Vyras aiškino kaip, bet aš pasidaviau, vistiek nesuprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 27 sausio 2013 - 21:19
QUOTE(Yvette @ 2013 01 27, 19:18)
žinai, vaikai klykauja garsiausiai dainas, kurių žodžių nesuvokia.

lotuliukas.gif maniskiai pakvaise dabar del gnagamstyle lotuliukas.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
uzskaitau paskutini ND 4u.gif
patiko ir man koliazai.tikrai pasistengta merginu smile.gif
Edeva, pritariu issakytai kritikai del tavo foto.saunu,kad bandai,zinai jau siu foto minusus,kitos tikiuosi gausis geriau.
Teka, noretusi,kad fokusas i aki butu ne i fotoaparata,juk AUTO,not CAMERA biggrin.gif
Atsakyti
Linijos pradinukems siandien baigiasi? g.gif Kazkaip truputi nesupratau-nesulauke jos demesio g.gif Kaip zinoti kas ne taip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 27, 21:07)
Sutinku su viskuo bet kaip sakiau tikriausiai turiu max 3foto su savim

niekada nemegau save kadruose matyt  biggrin.gif

del veido israiskos cia mano fotografavimo kaip ir normali  cool.gif nu nesisypsau as niekada  blush2.gif bandysim kada kita kart kazka  mirksiukas.gif

nesu modelis juo ir nebusiu,

bet su draugem darom metu projekta ,menesini tai teko save i kadra kist  biggrin.gif

tai, kad turi 3 foto su savimi nereiškia, kad turi trūks plyš padaryt bet kokį auto...

jeigu nemėgsti savęs kadruose, kam tai darai? g.gif man tas nesuvokiama g.gif su auto turi kažką pasakyt žiūrovui (jei jau tą auto rodai), jis turi būti apgalvotas ...plius minus g.gif galų gale tame auto turi bent kažkiek save mylėti...antraip, kaip jį supras žiūrovas, iš kur gaus emociją? ką jam nori pasakyt, kodėl nori pasakyt? jei nemėgsti savęs nuotraukose, gal visai būtų įsomu sugalvoti idėją ir tai parodyti savo autoportretą...tiesiog tai ko tu nemėgsti, kodėl nemėgsti...bet galvoju, kad iki to reikia priaugti kažkiek... g.gif

nebūtina šypsotis nuotraukoje, reikia ja "kažką pasakyt" 4u.gif

čia modelių turbūt nėra...tų tikrų...juo nebūtina būti...juk visai ne tai yra autoportreto esmė? ar tu galvoji, kad autoportretą gali pasidaryt tik modelis? g.gif kažkaip keistai nuskambėjo g.gif

ką reiškia "teko"? skamba kažkaip nemaloniai...fotografijoje neturi daryt, ko pati nenori...turi jausti malonumą fotografuodama, ieškodama kadro, apgalvodama, jį apdirbdama...jei nejauti - kam išvis daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 27, 21:24)
lotuliukas.gif maniskiai pakvaise dabar del gnagamstyle  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif

mano beveik trimetis tą dainą dainuoja biggrin.gif ir geriausiai skamba, kai dainuoja "oooou sexy lady" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 27, 14:49)
Tiesa, aš norėjau šiai dainai foto suruošti.
Gal ir turiu dar juostoje foto, neryškinau... Panaši  kaip su sūnužiu, tik be katino ir autoportretas... Bet paskutinę akimirką apsigalvojau. Tiesiog šios dainos neįimanoma iliustruoti... Bet norėjau pasidalinti, jei dar kas neklausėt

man paklodė užkliuvo ax.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 27, 15:06)
1.Na tu grynai galvoji apie vaiko metus... ax.gif  Man ta daina labai patinka, labai patinka video klipas...Kai tik pamaciau zaidima "Dainos iliustracija" iskart pradejo suktis mintys kaip galeciau butent ta daina iliustruoti...Deja "civil war" memorabilijos neturiu, turiu vaikus kurie kiek per jauni...na bet vienas pora metu nuo paauglystes, tai nusprendziau taip suzaisti... Cia ne apie konkretu vaika nuotraukoje, o apie jauno zmogaus isgyvenimus...tu matai mano vaika sioje foto, matyk kiek vyresni, matyk paaugli, jauna zmogu... biggrin.gif p.s. savas diedas jau butu per senas tongue.gif
of topic, i armija ne tik kad nesiulysim eiti, jeigu uzsimanytu labai stipriai bandytumem atkalbet...
Yvette, bingo biggrin.gif 
2.Supratai butent taip ka norejau pavaizduoti. Aciu 4u.gif

1. Na va, vienas kiek per jaunas, kitas per senas biggrin.gif Na bet galėtų apsimesti karo veteranu tada hihihi.gif Dirbam su tuo, ką turim, tiesa drinks_cheers.gif
aš irgi tikrai bandyčiau atkalbėt saviškį... man tai absoliučiai nepriimtina unsure.gif
2. Aš irgi tokią interpretaciją turėjau omeny, gerai Yvette painterpretavo smile.gif Pačiai nesusidėliojo, už tai paprašiau plačiau paaiškint 4u.gif

---

maniškis irgi įsimylėjęs Gangnam style.. kasdien ištisai klauso ir klauso, šoka ir šoka... ir žodžius irgi bando švebeldžiuoti...sexy lady.. ir ten tuos visus jodža jodža biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 27 sausio 2013 - 21:29
lunameja, o gal daleiskim aš norėjau, kad mano veidas būtų išplaukęs, nuu biggrin.gif gal tipo ale neryškus auto biggrin.gif va čia pvz, kur yvette įdėjo auto, irgi kamera fokuse biggrin.gif
http://imgsrv.worlds...it_mirror_4.jpg
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2013 01 27, 21:25)
Linijos pradinukems siandien baigiasi? g.gif Kazkaip truputi nesupratau-nesulauke jos demesio g.gif Kaip zinoti kas ne taip? ax.gif

nesulaukė nesulaukė. aš galvočiau taip, jei blogai, tai pasakytų, kad blogai, jei gerai, tai gerai, bet kai ignoruoja visos, tai nesupranti tada
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 27 sausio 2013 - 21:31
viktorija09, lunameja, Rittule ačiū už TAIP notworthy.gif , judu prie III ND.
Atsakyti