Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas,
kaip faina paziureti i visu tokius superinius koliazus. Saunuoles mergaites, labai labai visu darbeliai liuks. Ir labai smagiai susigroja dainos iliustracijos.
Bet ziuriu kiek naujokiu priguzejo ohoho paskutiniu metu. Smaguma.
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 26, 20:27)
kaip sitas variantas sharpo visai nedejau pakirpau,bet ten ta pastata noriu palikt jis toki sudaro ale ji ziuri nzn laukiu komentaru aciuks.gif

Kam dešinę nukirpai??? unsure.gif ten gi pats prikolas, pastatas ir tas paukštis skrendantis. Kairės reikėjo kirpti ir apačios, kad nebūtų horizontas per vidurį.

Labai faini koliažai ir toliau eina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 01 27, 12:28)
Cia dainos iliustracija...kokios dar kitos interpretacijos reikia? g.gif
Gink dieve butent sio berniuko nuotraukoje toks likimas nelaukia, i armija jam tikrai nesiulysim eiti biggrin.gif
Jei matei video klipa, tiesiog bandziau iliustruoti ta jauna veikeja, jo rupescius, isgyvenimus....aisku maniskis modelis kiek per jaunas hihihi.gif

Na taigi, iliustracija, kai suprantu, turėtų atspindėti dainos turinį.. ar ne? Na man tiesiog iškilo klausimas, kaip toks jaunas berniukas susijęs su daina. Dainoje to veikėjo rūpesčiai ir išgyvenimai, jei gerai supratau, yra būtent apie tarnybą armijoj.. Tai man ir nesusisiejo tiesiog.. Gal tiesiog dėl to, kad per jaunas tavasis modelis , ir jei sakai, kad į armiją jam nesiūlysit eiti (ačiūdie karsta.gif ), tai tada kaip ir nematau sąsajos su tema ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 27 sausio 2013 - 20:40
QUOTE(Yvette @ 2013 01 27, 18:01)
Mano dainos iliustracija  smile.gif  Būtent šio dainos varianto.

thumbup.gif geras dainuos variantas ir nuotrauka susigroja. Vienintelis dalykas tai gal noretusi matyt muzikos saltini, nes dabar atrodo kad katukas grotuvu dirba, nes visi laidai prie jo veda biggrin.gif

Koliazu zaidimas fantastiskas gavosi. Saunuoles, merginos smile.gif

As atnesu foto i Kasdienybes zaidima ax.gif Komentarai labai laukiami 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, bandau II ND.

F5, ISO100
user posted image

F11, ISO200
user posted image

F25, ISO320
user posted image
Atsakyti
Gero is smagaus sekmadienio vakaro viesiems... nesušalkit 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 01 27, 20:39)
Sveikos, bandau II ND.
F5, ISO100
F11, ISO200
F25, ISO320

užskaitau 4u.gif

Nu mergautės, nerealių koliažų prikėlėt per šiandien thumbup.gif wub.gif

O aš šiandien fotkint ėjau, tik dabar grįžau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 27 sausio 2013 - 20:48
Sea Girl, o man patinka, randu ryšį tarp dainos ir foto.
Ir šiaip, vaikis atrodo tarsi iš kitų laikų nužengęs. Sakai nelabai norėjo bendradarbiauti, bet man tai rodos jis liuksiškai padirbėjo.

O jei kabintis tik užkelių eilučių dainos, tai vėlgi nerealiai gerai susižaidžia, bet sakau tik kelių žodžių ar eilučių, atskirų... Tarkim "bad luck, wondering just who I am, some nights I wish that this all would end, Some nights I always win, I'm not sure if anybody understands... "
atrinkus tik tokius žodžius, gaunasi daina apie paaugliuko išgyvenimus, kai jų problemos jiems atrodo pačios didžiausios, visas pasaulis prieš juos, niekas jų nesupranta ir t.t....
Žodžiu, man patinka

Nuorodos man neatidarė, tai pagal pavadinimą dainos ieškojau. Jei nusigrybavau tai nekreipkit dėmesio smile.gif

Tiesa, aš norėjau šiai dainai foto suruošti.
Gal ir turiu dar juostoje foto, neryškinau... Panaši kaip su sūnužiu, tik be katino ir autoportretas... Bet paskutinę akimirką apsigalvojau. Tiesiog šios dainos neįimanoma iliustruoti... Bet norėjau pasidalinti, jei dar kas neklausėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 27 sausio 2013 - 20:54
QUOTE(noisy-B @ 2013 01 27, 18:21)
Kam dešinę nukirpai???  unsure.gif ten gi pats prikolas, pastatas ir tas paukštis skrendantis. Kairės reikėjo kirpti ir apačios, kad nebūtų horizontas per

Matai jei kerpu ta puse netelpu i trecdalius unsure.gif ech verysad.gif

Siandien vakare pirma kart gyvenime dariau AUTO ir supratau kad tai laaaaaabai sunkus reikalas, blink.gif emocijos nematai,veido israiskos nematai,vaidint nemoku blink.gif nu bet kadangi labai knietejo isbandyt ,isbandziau uzsidedu sau pliusa bent uz bandyma biggrin.gif labai tikiuosi kad kita kart iseis geriau keli variantai lauksiu pomidoru biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Edeva, man antra nea g.gif fokusas į rūbą, rankas, į kojas, vadinasi žvilgsnis ten turi būti. O bet tačiau...aukščiau pakeltoji pėda nelabai fotogeniškai atrodo, tokia didelė ir plati, beformė. Rankų pozicija ir laikymasis už užpakalio man irgi ni očen pati poza nelabai vykusi...
žodžiu, išeina kažkokia rankų, kojų ir rūbo makaliūzė. Ir tas kyboijimas juodame fone nelabai schmoll.gif

Pirmoji foto geresnė, tik nepatinka, kad plaukų linija su fonu susilieja. Žvilgsnis suvaidintas kiek griežtokas ir gana griežta akinių rėmelių forma...bet vot kas kliūva - toks dirbtinumas juntamas, tiek žvilgsnyje, tiek pozoje - kažkoks susikaustymas, lyg iš savęs bandytum kažką nulipdyt...aš galvoju, kad pirmam auto visai nebūtinai žiūrėti į objektyvą g.gif jei jau sunku sukontroliuoti išraišką. Juk akimis, veidu reikia "kažką sakyt", o jei jos sako "aš pozuoju", tada galima juk fokusuoti į veidą, bet nežiūrėti į objektyvą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 27 sausio 2013 - 21:05
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 27, 20:37)
Na taigi, iliustracija, kai suprantu, turėtų atspindėti dainos turinį.. ar ne? Na man tiesiog iškilo klausimas, kaip toks jaunas berniukas susijęs su daina. Dainoje to veikėjo rūpesčiai ir išgyvenimai, jei gerai supratau, yra būtent apie tarnybą armijoj..  Tai man ir nesusisiejo tiesiog.. Gal tiesiog dėl to, kad per jaunas tavasis modelis , ir jei sakai, kad į armiją jam nesiūlysit eiti (ačiūdie karsta.gif ), tai tada kaip ir nematau sąsajos su tema  ax.gif

Na tu grynai galvoji apie vaiko metus... ax.gif Man ta daina labai patinka, labai patinka video klipas...Kai tik pamaciau zaidima "Dainos iliustracija" iskart pradejo suktis mintys kaip galeciau butent ta daina iliustruoti...Deja "civil war" memorabilijos neturiu, turiu vaikus kurie kiek per jauni...na bet vienas pora metu nuo paauglystes, tai nusprendziau taip suzaisti... Cia ne apie konkretu vaika nuotraukoje, o apie jauno zmogaus isgyvenimus...tu matai mano vaika sioje foto, matyk kiek vyresni, matyk paaugli, jauna zmogu... biggrin.gif p.s. savas diedas jau butu per senas tongue.gif
of topic, i armija ne tik kad nesiulysim eiti, jeigu uzsimanytu labai stipriai bandytumem atkalbet...

QUOTE(Yvette @ 2013 01 27, 20:49)
Sea Girl, o man patinka, randu ryšį tarp dainos ir foto.
Ir šiaip, vaikis atrodo tarsi iš kitų laikų nužengęs. Sakai nelabai norėjo bendradarbiauti, bet man tai rodos jis liuksiškai padirbėjo.

O jei kabintis tik užkelių eilučių dainos, tai vėlgi nerealiai gerai susižaidžia, bet sakau tik kelių žodžių ar eilučių, atskirų... Tarkim "bad luck, wondering just who I am, some nights I wish that this all would end, Some nights I always win, I'm not sure if anybody understands... "
atrinkus tik tokius žodžius, gaunasi daina apie paaugliuko išgyvenimus, kai jų problemos jiems atrodo pačios didžiausios, visas pasaulis prieš juos, niekas jų nesupranta ir t.t....
Žodžiu, man patinka

Nuorodos man neatidarė, tai pagal pavadinimą dainos ieškojau. Jei nusigrybavau tai nekreipkit dėmesio  smile.gif

Yvette, bingo biggrin.gif
Supratai butent taip ka norejau pavaizduoti. Aciu 4u.gif
p.s. daina teisinga radai kaip suprantu....Keista kad nuorodos neatidaro g.gif

Tavoji nuotrauka patinka, bet man ta ddaina...na tokia nevaikiska blush2.gif Tiesa tas klipukas su dvynukais taiso situacija, ir jei nesiklausyti KIEKVIENO zodzio, tai ziurisi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 27 sausio 2013 - 21:12
QUOTE(gotte @ 2013 01 27, 19:02)

Sutinku su viskuo bet kaip sakiau tikriausiai turiu max 3foto su savim niekada nemegau save kadruose matyt biggrin.gif del veido israiskos cia mano fotografavimo kaip ir normali cool.gif nu nesisypsau as niekada blush2.gif bandysim kada kita kart kazka mirksiukas.gif nesu modelis juo ir nebusiu, bet su draugem darom metu projekta ,menesini tai teko save i kadra kist biggrin.gif
Atsakyti