QUOTE(Foggy @ 2013 01 27, 10:32)
Man patinka, labai gerai sugalvojai. As kazkodel sitoje nuotraukoje isivaizduoju berniuka aprengta, idomu, kaip atrodytu su rubais. Bet siaip labai gera dainos iliustracija
Dekui
Norejau kaip tas berniukas klipe...su maikute, bet tokios neturejom, tai isvis numovem...Neturiu su rubais. O be to jei su rubais, tai turetu atitikti tada tos eros apranga
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 27, 11:36)
Negaliu siuo metu paklausyti dainos, bet nuotrauka labai patinka. Tik mintys siandien nesirezga, tai nesiplesiu, kodel patinka
QUOTE(vienintelė @ 2013 01 27, 11:46)
Sea Girl pati nuotrauka patinka, bet su daina žiūrint man
berniuko išraiška netinka, labiau ekspresijos norėtusi
Visiskai pritariu, bet mano modelis aktoriu dirbti negaletu...visaip bandziau itikinti kad man reikia kitokios israiskos, labiau itemptos, susirupinusios...nu bet...jam tai kas
11 metu vejai galvoje svilpia
Nu va- kalte suverciau modeliui
Aciu uz komentara
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 27, 17:11)
Aš mielai išgirščiau
Sea girl nuotraukos interpretaciją.. Nes man nelabai aišku, apie ką vaikis galvoja... čia jam nusimato tokia ateitis?
ar jis čia apie kokį nors artimą žmogų- kariškį- galvoja?
Turint omeny, kaip teisingai interpretavau tavo nuotrauką anąkart, tai jaučiu vėl nepataikiau visai
Cia dainos iliustracija...kokios dar kitos interpretacijos reikia?
Gink dieve butent sio berniuko nuotraukoje toks likimas nelaukia, i armija jam tikrai nesiulysim eiti
Jei matei video klipa, tiesiog bandziau iliustruoti ta jauna veikeja, jo rupescius, isgyvenimus....aisku maniskis modelis kiek per jaunas
Nrealus koliazai
a la la la ir
gotte
Ligoniukems sveikatos
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2013 01 26, 18:00)
pandre, nuostabiai, puikus koliazas