Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(o la la la @ 2013 01 27, 17:57)
Ateinu su koliažu.

O la la la + ...

kaip fainiai bigsmile.gif
Atsakyti
Zirze, šaunus pratęsimas, pirma foto mano tongue.gif sorry, kad sukėliau tiek kančių biggrin.gif aš už pirmąjį variantą mirksiukas.gif

Mano koliažas...va čia tai buvo užduotėlė doh.gif pirma foto man stipri ir bet kokią mintį mano nugalėjo doh.gif šalia dėti kitą kvadratą pasirodė netinkama... žodžiu, visaip derinau ir palikau šį variantą, tiesa spalviškai suderinti irgi nepavyko idealiai, žiauriai privargau doh.gif :

Kasdienybės trupiniai:

gotte + ............

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2013 01 27, 10:32)
Man patinka, labai gerai sugalvojai. As kazkodel sitoje nuotraukoje isivaizduoju berniuka aprengta, idomu, kaip atrodytu su rubais. Bet siaip labai gera dainos iliustracija  4u.gif

Dekui 4u.gif Norejau kaip tas berniukas klipe...su maikute, bet tokios neturejom, tai isvis numovem...Neturiu su rubais. O be to jei su rubais, tai turetu atitikti tada tos eros apranga g.gif

QUOTE(Jurzole @ 2013 01 27, 11:36)
Negaliu siuo metu paklausyti dainos, bet nuotrauka labai patinka. Tik mintys siandien nesirezga, tai nesiplesiu, kodel patinka  ax.gif

4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 27, 11:46)
Sea Girl pati nuotrauka patinka, bet su daina žiūrint man berniuko išraiška netinka, labiau ekspresijos norėtusi blush2.gif

Visiskai pritariu, bet mano modelis aktoriu dirbti negaletu...visaip bandziau itikinti kad man reikia kitokios israiskos, labiau itemptos, susirupinusios...nu bet...jam tai kas biggrin.gif 11 metu vejai galvoje svilpia biggrin.gif Nu va- kalte suverciau modeliui biggrin.gif
Aciu uz komentara 4u.gif

QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 27, 17:11)
Aš mielai išgirščiau Sea girl nuotraukos interpretaciją.. Nes man nelabai aišku, apie ką vaikis galvoja... čia jam nusimato tokia ateitis?  unsure.gif ar jis čia apie kokį nors artimą žmogų- kariškį- galvoja?
Turint omeny, kaip teisingai interpretavau tavo nuotrauką anąkart, tai jaučiu vėl nepataikiau visai hihihi.gif

Cia dainos iliustracija...kokios dar kitos interpretacijos reikia? g.gif
Gink dieve butent sio berniuko nuotraukoje toks likimas nelaukia, i armija jam tikrai nesiulysim eiti biggrin.gif
Jei matei video klipa, tiesiog bandziau iliustruoti ta jauna veikeja, jo rupescius, isgyvenimus....aisku maniskis modelis kiek per jaunas hihihi.gif

Nrealus koliazai a la la la ir gotte 4u.gif

Ligoniukems sveikatos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2013 01 26, 18:00)

....+pandre

pandre, nuostabiai, puikus koliazas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 27 sausio 2013 - 18:15
Aciu, kas praleidote manu 2 ND, prieisiu kita diena prie 3 ND 4u.gif
Papildyta:
o lala koliazas labai superinis thumbup.gif , o cia koliazus tik praeje visus ND gali uzsiimti?
Atsakyti
Mano dainos iliustracija smile.gif Būtent šio dainos varianto.

Lazy song

user posted image

Didesnė flickr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 27 sausio 2013 - 19:02
Kokie stiprūs koliažai, wow.. bigsmile.gif thumbup.gif nu bet ir šaunuolynas čia... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šįkart turiu pripažinti koliažai beveik visi nerealūs. Išties
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 27, 20:07)
Šįkart turiu pripažinti koliažai beveik visi nerealūs. Išties

tikra tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
vėliau sužiūrėsiu ar visos padarė koliažus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 01 27, 19:00)
, žiauriai privargau  doh.gif :

Kasdienybės trupiniai:

gotte + ............

Puikiu puikiausiai susitvarkyta.

Ir o la la koliazas tokia nostalgija kvepia...vaikysteje visas knygas pridziovindavau augaliuku.mmmm....
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2013 01 27, 18:57)
Ateinu su koliažu.

Man patinka skaityti kelias knygas vienu metu ir jose saugoti šiltų orų prisiminimus smile.gif

O la la la + ...

mano antroji smile.gif kažkaip tie burtai įdomiai veikia biggrin.gif
taip ir galvojau, kad už knygos bus kabinamasi, man tik asmeniškai gal tas pats knygos kampas nelimpa mirksiukas.gif

QUOTE(gotte @ 2013 01 27, 19:00)
Kasdienybės trupiniai:
gotte + ............

fainai

QUOTE(Yvette @ 2013 01 27, 20:01)
Mano dainos iliustracija  smile.gif  Būtent šio dainos varianto.

kaip smagiai! tikrai susigroja smile.gif
Atsakyti
Net nebegaleciau isskirti kuris koliazas geresnis, o kuris ne itin vykes... deja, visu puikus!!! biggrin.gif Metgaites šaunuolės...

Isora, atsiprasau uz apkarpyta foto, su ps koliazu daryti nemoku, o photoscape automatiskai taip padare blush2.gif reiks bandyti ismokti kaip mandriau juos padaryti!
Čiur aš vakar naudojausi nuostabiu oru... wub.gif oras gal ir geras, bet saulutė buvo per aukštai ir per aštri... unsure.gif
Atsakyti