Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 27, 16:32)
Zirzėo matau idėja su sagutėm tiko smile.gif
aš už pirmą variantą

jeigu ne Tu, tai buciau ejusi susalusiu ir susiraukslejusiu putino uogu skinti doh.gif tad aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 27 sausio 2013 - 15:36
o koks yra koliažų žaidimo tikslas? suasocijuoti nors ką nors su pradine foto, ar būtinai pramsiškai?
Atsakyti
Ačiū visom už rūpestį... group.gif

Kaip ir sakiau nuo įtampos, man jau prieš nestuke.gif sakė kad yra nedidelė skrandžio opa ir kad vengt nervų, jokių naktinių darbų g.gif ir mest rūkyt.. biggrin.gif nu ok per nėštumą nerūkiau, bet nustojus maitint ir vėl pradėjau, nu bet nemesiu.. blush2.gif eina kakų jie.. biggrin.gif
Padarė kraują tai crb mažiau nei 5, poto sako varom endoskopija ar ką te daryt, nes ėjau susirietus už grobų susiėmus... unsure.gif apendicitas išoperuotas tai sako iškart skrandis kasa arba dvilikapirštė ir akurat išdidėjus opa labai, sakė ir nėštumas įtakot galėjo nes ale vistiek lelius ten palei skrandi trinasi,o man būdavo kai suima tai stumdavau lauk žemyn aš jį ir rėkdavau vyrui,kad patrauktu.. biggrin.gif

O po vakar nervukų čia nemažai turėtų, dar šiandien sūnaus ilgesys savo padarė ir susikrovė viskas ir sakė kai rimtesnės opos būna tokie žiaurūs priepoliai, bet dar tikrins pilnai dvilikapirštę, tik nznau kaip.. g.gif ryt žarną rysiu dar kažkokį ten ale rūgščių testą darys rodė tokį kaip NT tik ten spalvos o ne brūkšneliai.. nu vienu žodžiu, prirašiau čia litaniją. doh.gif

Prirašė vaistų sakė jokio krūvio daba,o aš šiandien dar ryte viena pati savo svorio sofą išvilkau į balkoną... blink.gif lotuliukas.gif vyras da nematė kas namie per perestroika, nesupras kur gryžo,nes neužėjo kai atvažiavo manęs paimt.. biggrin.gif Nu db gausiu velnių..

Bet kaip džiaugiuosi, kad ne koks virusas ir galėsiu sūnų pasiimt.. clap.gif net drebu iš laimės.. blush2.gif
Tik gaila kad tokiu oru nepasinaudojau, bet ryt su Dovyduku kartu eisim saulės ( jei bus ), gaudyt. wub.gif

Ačiū visom.. 4u.gif

Bet blyn dar pykina, aš jau išsigandus laukiau priimamajam,kad gal nestuke.gif scare.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 01 27, 16:28)
....... + Zirze

Aš už pirmą, gražiai spalviškai susigrojo. Alia man, kaip smulkmeniškumo įsikūnijimui, niu niekaip nelimpa skirtingų formatų koliažai ax.gif

Isora, sveikatos 4u.gif ..bet tai randa dar ji jėgų SM'oms..
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 01 27, 16:49)
Isora, sveikatos  4u.gif ..bet tai randa dar ji jėgų SM'oms..

Guliu kol viena ir ką veikt.. biggrin.gif vaistų prigėriau ir neskauda tiek, tik tampo ir dega kažkaip... irnesakyk.gif Tempa da reik sekt sakė..

zirze , man pirma labai labai.. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki

pateikiu savo 2ND 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 01 27, 16:28)
....... + Zirze

Pirmas variantas man patiko 4u.gif

QUOTE(krispuka @ 2013 01 27, 17:58)

taip 4u.gif

Isora, sveikatos 4u.gif bet tokie pasakymai, kad nemesiu tikrai rukyt mane isvercia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 01 27, 17:01)
Isora, sveikatos 4u.gif bet tokie pasakymai, kad nemesiu tikrai rukyt mane isvercia doh.gif

Aišku, jei pasakys, kad tikrai būtina, tai faktas, kaip ir nėščia ir maitinant nebuvo nė minties norėt rūkyt, pirma vaikas visada buvo ir bus... ir dabar jei ryt pasakys kad NU NU NU, tai reiškia nu nu nu... blush2.gif aš tą suprantu, bet vistiek man reik paprieštaraut net daktaram... biggrin.gif
friends.gif

krispuka , +

Va, kaip gražu... http://500px.com/photo/23543183 nagrinėju daba visur kur imanoma šviesą, nes ji man viena iš ne draugių.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 01 27, 10:58)
Sveiki
pateikiu savo 2ND  4u.gif

Fainai, užskaitau bigsmile.gif

Aš mielai išgirščiau Sea girl nuotraukos interpretaciją.. Nes man nelabai aišku, apie ką vaikis galvoja... čia jam nusimato tokia ateitis? unsure.gif ar jis čia apie kokį nors artimą žmogų- kariškį- galvoja?
Turint omeny, kaip teisingai interpretavau tavo nuotrauką anąkart, tai jaučiu vėl nepataikiau visai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 27 sausio 2013 - 17:12
QUOTE(sayonara @ 2013 01 27, 17:39)
o koks yra koliažų žaidimo tikslas? suasocijuoti nors ką nors su pradine foto, ar būtinai pramsiškai?

suasocijuoti nors ką nors su pradine foto, o jei dar ir prasmiskai pavyksta suderinti - tobula rolleyes.gif
pradiniu koliazu tikslas buvo paziureti kaip dvieju visiskai skirtingu zmoniu nuotraukos gali dereti tarpusavyje rolleyes.gif

QUOTE(Rittule @ 2013 01 27, 17:49)
Aš už pirmą, gražiai  spalviškai susigrojo. Alia man, kaip smulkmeniškumo įsikūnijimui, niu niekaip nelimpa skirtingų formatų koliažai  ax.gif

horizontalios negalejau daryti nes tuomet visiskai nesiziuretu schmoll.gif todel ir pojavau pirstuku pirmos foto autorei biggrin.gif

QUOTE(isora @ 2013 01 27, 17:53)
zirze ,  man pirma labai labai..  thumbup.gif

aciu rolleyes.gif

QUOTE(krispuka @ 2013 01 27, 17:58)
Sveiki

pateikiu savo 2ND  4u.gif

[url=http://www.radikal.ru]

uzskaitau smile.gif

QUOTE(ich @ 2013 01 27, 18:01)
Pirmas variantas man patiko 4u.gif

aciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 01 27, 18:15)
horizontalios negalejau daryti nes tuomet visiskai nesiziuretu schmoll.gif todel ir pojavau pirstuku pirmos foto autorei biggrin.gif

Man atrodo graziai atrodytu koliazas is triju foto, apacioje noretusi batu raudonu, o virsuje akiu biggrin.gif tada galima butu lipdyti horizontalias foto smile.gif
Atsakyti
Ateinu su koliažu.

Man patinka skaityti kelias knygas vienu metu ir jose saugoti šiltų orų prisiminimus smile.gif

O la la la + ...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 27 sausio 2013 - 18:01