Ačiū visom už rūpestį...
Kaip ir sakiau nuo įtampos, man jau prieš
sakė kad yra nedidelė skrandžio opa ir kad vengt nervų, jokių naktinių darbų
ir mest rūkyt..
nu ok per nėštumą nerūkiau, bet nustojus maitint ir vėl pradėjau, nu bet nemesiu..
eina kakų jie..
Padarė kraują tai crb mažiau nei 5, poto sako varom endoskopija ar ką te daryt, nes ėjau susirietus už grobų susiėmus...
apendicitas išoperuotas tai sako iškart skrandis kasa arba dvilikapirštė ir akurat išdidėjus opa labai, sakė ir nėštumas įtakot galėjo nes ale vistiek lelius ten palei skrandi trinasi,o man būdavo kai suima tai stumdavau lauk žemyn aš jį ir rėkdavau vyrui,kad patrauktu..
O po vakar nervukų čia nemažai turėtų, dar šiandien sūnaus ilgesys savo padarė ir susikrovė viskas ir sakė kai rimtesnės opos būna tokie žiaurūs priepoliai, bet dar tikrins pilnai dvilikapirštę, tik nznau kaip..
ryt žarną rysiu dar kažkokį ten ale rūgščių testą darys rodė tokį kaip NT tik ten spalvos o ne brūkšneliai.. nu vienu žodžiu, prirašiau čia litaniją.
Prirašė vaistų sakė jokio krūvio daba,o aš šiandien dar ryte viena pati savo svorio sofą išvilkau į balkoną...
vyras da nematė kas namie per perestroika, nesupras kur gryžo,nes neužėjo kai atvažiavo manęs paimt..
Nu db gausiu velnių..
Bet kaip džiaugiuosi, kad ne koks virusas ir galėsiu sūnų pasiimt..
net drebu iš laimės..
Tik gaila kad tokiu oru nepasinaudojau, bet ryt su Dovyduku kartu eisim saulės ( jei bus ), gaudyt.
Ačiū visom..
Bet blyn dar pykina, aš jau išsigandus laukiau priimamajam,kad gal