Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

isora, sveik greičiau!!! 4u.gif
Atsakyti
aš tai nepaeinu.. toks geras oras, norėjosi eit saulės pagaudyt, bet nugara neklauso, vos atsistoju iš lovos.. doh.gif

isora, nejuokauk, varyk į ligoninę ir sveik.. 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

koliazai visu fantaskisti, gailiuosi, kad nesiryzau dalyvauti verysad.gif butu ir man isbandymas geras saves iksbandymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 01 26, 22:47)

QUOTE(vienintelė @ 2013 01 26, 22:50)

superiniai koliažiukai thumbup.gif

isora, ojej, nejuokauk su sveikata, gi tai didžiausias turtas, tad saugokis 4u.gif

o mes nuo ryto miske davemes, o jau saulute kaip sviete wub.gif Tik salta biski, -17 buvo smile.gif
O vakar visa diena lovoj... po laaaabai ilgo laiko isgeriau vyno , tai galutinai nusprendziau, daugiau jokio alkoholio schmoll.gif unsure.gif biggrin.gif

Yvette, Say, sveikit 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau aš pastebėta thumbup.gif
QUOTE(viktorija09 @ 2013 01 27, 11:08)
O dabar užskaitau  4u.gif
Ar pati matai skirtumą?

Labai ačiū! aciuks.gif Taip, skirtumą matau smile.gif Ir išmokau nemažai...

QUOTE(Jurzole @ 2013 01 27, 11:36)
Uzskaitau  4u.gif

Sitie du paskutiniai perdarytu ND pavyzdziai (Gitusios ir Giniattes) - geriausias vaizdinis argumentas vis atsinaujinancioje diskusijoje apie tai, ar ne be reikalo burbam del estetiskai nelabai kokiu ND. Nes nu pacios paziurekit, koks rezultatas gaunasi, kai naujokes isiklauso i kritika ir pasistengia padaryti ND geriau  thumbup.gif

Beveik vertetu i pirma psl ideti, pries ir po variantus  smile.gif

aciuks.gif
Tik noriu pabrėžti, kad kartais per mažai netgi tos kritikos, na labiau gal paaiškinimų, kas ne taip, kodėl ne taip, ką keist, nes neužtenka pasakyt "ne toks objektas, ne toks apšvietimas", tokiom žaliom kaip aš labai norisi patarimų,kaip tą padaryti techniškai ax.gif

Trūksta dar vieno TAIP ax.gif
Atsakyti
Gitusia uzskaitau.
Atsakyti
isora, mars i ligonine.sveik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika~ @ 2013 01 27, 13:40)
Gitusia uzskaitau.

Ačiū clap.gif assa.gif assa.gif
Pradėsiu mokytis atlikti antrą ND smartass.gif
Atsakyti
visom sergančiom sveikatos.
Aš tai vėl matau, nerealumas bigsmile.gif

Norėjom šiandien į parką važiuoti fotografuoti. Iš darbo vyrui skambinau, susakiau ką paimti. Avažiavo paimti ir prdėjo pliaupti lietus. Tai nukėlėm geresniems orams. Gaila
Atsakyti
o pas mus fantastiškas oras.. nervas ima, kad nepaeinu.. šimtu proc. būčiau tempus vieną iš mergičkų į lauką..

kas nors iš vilniečių šiandien naudojatės gero oro privalumais? a? smile.gif
Atsakyti
vaje kiek cia serganciu unsure.gif Sveikatytes visiems 4u.gif

Atnesu koliaza. Tiksliau du variantus. Abu man paciai patinka smile.gif ir NU NU NU mojuoju pirstuku pirmos nuotraukos autorei - uz tai kad siunte horizontalia foto tongue.gif

prisipazinsiu - tie sermuksniai mane i nevilti vare biggrin.gif

....... + Zirze

user posted image

ir antras variantas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 27 sausio 2013 - 15:34
Zirzėo matau idėja su sagutėm tiko smile.gif
aš už pirmą variantą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 27 sausio 2013 - 15:33