Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,22 tema

QUOTE(Gutka @ 2013 01 29, 21:58)
as nerimstu...merginos namie turiu grazutelaiti labai morkavu vidumi moliuga, skaitau apie ji ir visokiu geriu prirasyta  smile.gif  pamasciau o jei ta minkstima kokiu aliejumi, pvz capryliu uzpilt? butu kas gero?  g.gif  norisi kol sviezias panaudot  smile.gif  gal turit minciu  ax.gif

Siūlau išlukštenti moliūgo sėklas, šiek tiek sutrinti ir užmerkti aliejuje.Pagal mano logiką, turėtų į ištrauką pereiti tos medžiagos, kurias randame moliūgų sėklų aliejuje (bent jau dalis iš jų). ax.gif
Atsakyti
Aš nebandžiau, tingiu terliotis, bet su moliūgo mikštimu muilus verda. Galima dar bandyt sulčių išsispausti ir vietoj hidroliato panaudoti - tik tada būtinai turi būt kaitinamas kremukas, palaikoma apie 70 laipsnių 20 min., gerai konservuoti, gaminti nedaug ir be mandrybių, nes laikytis gali trumpiau. 4u.gif
Atsakyti
O muilams tikriausiai taip pat džiovintas naudojamas ar šviežias?

Man emulsiklis NR2 (žiemai) kol kas geriausias ir dar Simulgelis (vasarai) thumbup.gif . Simulgelio drėkinimas superinis (dar plius su drėkinačiais priedais)
Tikiuosi, Prolipid nenuvils (nes Oliviem 1000 tai visai nepatiko) Abu Montanov 68 ir L nieko (dar gal reikia patobulinti receptuka) ypač derinyje su Simulgel

Gal kas galit palyginti GelMaker EMU ir Simulgel ? Įdomu būtų.
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2013 01 30, 13:23)
O muilams tikriausiai taip pat džiovintas naudojamas ar šviežias?

Gal kas galit palyginti GelMaker EMU ir Simulgel ? Įdomu būtų.

Muilams naudojama moliūgų tyrė.
Man atrodo, GelMaker EMU ir Simulgel - sinonimai, gali skirtis tik koks niuansas, nes INCI praktiškai toks pats, tik vienas elementas skiriasi : Acrylamide - Simulgel ir Sodium acrylate- Gelmakeryje
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 01 30, 14:08)
Muilams naudojama moliūgų tyrė.
Man atrodo, GelMaker EMU ir Simulgel - sinonimai, gali skirtis tik koks niuansas, nes INCI praktiškai toks pats, tik vienas elementas skiriasi : Acrylamide - Simulgel ir  Sodium acrylate- Gelmakeryje

O priminkit, kur jūs perkatės gelmaker emu ir simulgelį?
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2013 01 30, 14:15)
O priminkit, kur jūs perkatės gelmaker emu ir simulgelį?

GelMaker (gaunasi pigiau sakyčiau) iš JAV makingcosmetics, Simulgelį Rusijoje, Ukrainoje.
O Akrylamide ir Sodium acrylate - tai vienas ir tas pats, sinonimai, acrylamide gali būt angliškas pavadinimas, sodium acrylate INCI sistemos. Žodžiu, dažnai būna kad ta pati medžiaga turi keletą pavadinimnų. 4u.gif
O gal ir ne tas pats, bet abu panašūs polimerai. Vadinasi, primelavau;netrinsiu, žodis ne žvirblis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 30 sausio 2013 - 13:31
QUOTE(krepsyte @ 2013 01 30, 08:40)
Siūlau išlukštenti moliūgo sėklas, šiek tiek sutrinti ir užmerkti aliejuje.Pagal mano logiką, turėtų į ištrauką pereiti tos medžiagos, kurias randame moliūgų sėklų aliejuje (bent jau dalis iš jų).  ax.gif

seklos siuksliadezeje doh.gif pagalvojau apie jas pervelai. Nu nieko, tos plonos riekutes vysta, gal ir isdzius, labai idomu kas cia gausis biggrin.gif blogiausiu atveju plaukams i balzama sudesiu ta alieju ax.gif
Atsakyti
Asta mes gelmakerEMU is JAV parsisiuntem per "grupinius" pirkimus. Lietuvoj nieko panasaus nemacius.

Gutka nuodeme ismest seklas. As susidziovinu ir suvalgau, man skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 01 30, 15:57)
Asta mes gelmakerEMU is JAV parsisiuntem per "grupinius" pirkimus. Lietuvoj nieko panasaus nemacius.

Gutka nuodeme ismest seklas. As susidziovinu ir suvalgau, man skanu ax.gif

O grupiniai pirkimai yra kur nors afišuojami ar aš kažką praleidau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2013 01 30, 16:20)
O grupiniai pirkimai yra kur nors afišuojami ar aš kažką praleidau?  blush2.gif

"grupiniais" pirkimais as pavadinau kai kooperuojames ir kartu perkam. Pirkimu temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
O Plantamulse Liquid žadat kombinuoti su Ksantanu ? Galvoju, ar man jo reikia to Plantamulse Liquid?
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2013 01 30, 16:45)
O  Plantamulse Liquid žadat kombinuoti su Ksantanu ? Galvoju, ar man jo reikia to Plantamulse Liquid?

As zadu Plantamulse Liquid su UltraMaize kombinuoti smile.gif Ksantanas man kremuose labai nepatinka schmoll.gif tempia oda, tai va tas UltraMaize manau ji pakeis, kur reikia vandens faze sutirstinti, padidinti emulsijos stabiluma.
Galvojau ka cia is sarasiuko isbraukti, o rezultate tik Viamerine 2500 isbraukiau ir prisikroviau dar daugiau emulsikliu doh.gif Nebus ramybes, jei neisbandysiu biggrin.gif
Einu sukrauti krepseli ir nusiusiu tarpininkei.
Atsakyti