A/R, ačiū už patarimą, tikrai pabandysiu paderinti SugarMulse su OP. Lanolino neturiu, reikės įsigyti. Labai norėčiau prisijaukinti kitokius emulsiklius.
Olivem 1000 man ir vasarą per lengvas, visada maišau su Nr.2, tik keičiu proporcijas, priklausomai nuo aplinkos sąlygų. Kokia emulsija gaunasi - neaišku, bet jei odai tinka - tai ir gerai.
Maišyklę bandysiu pafotografuoti, bus vaizdinė medžiaga.
QUOTE(Gutka @ 2013 01 29, 15:58)
as vel su klausimu, zadu daryt kremuka, viskas aisku kas kaip, bet va, seniau dedavau hialurono geli gale gamybos kai pravesdavo, dabar turiu hialurono milteliu. Juos kaitinti su vandens faze, nieko tokio? ar darytis geli ir gamybos gale iterpti? dekui kas atsakys
Aš palieku dalį vadens fazės aktyvų tirpinimui, joje visoje ( arba dalyje , jei būna keli tirpinami aktyvai) ištirpinu hialiurono miltelius, paplaku ir įterpiu gale
Papildyta:
QUOTE(Sidabražolė @ 2013 01 29, 16:18)
A/R, ačiū už patarimą, tikrai pabandysiu paderinti SugarMulse su OP. Lanolino neturiu, reikės įsigyti. Labai norėčiau prisijaukinti kitokius emulsiklius.
Olivem 1000 man ir vasarą per lengvas, visada maišau su Nr.2, tik keičiu proporcijas, priklausomai nuo aplinkos sąlygų. Kokia emulsija gaunasi - neaišku, bet jei odai tinka - tai ir gerai.
O koks odos tipas, jei tokie emulsiklai per lengvi ?
Labai mėgstu AZ vašką Nr.2, bet veidui dabar jau labai retai naudoju
QUOTE(Gutka @ 2013 01 29, 16:58)
as vel su klausimu, zadu daryt kremuka, viskas aisku kas kaip, bet va, seniau dedavau hialurono geli gale gamybos kai pravesdavo, dabar turiu hialurono milteliu. Juos kaitinti su vandens faze, nieko tokio? ar darytis geli ir gamybos gale iterpti? dekui kas atsakys
As nekaitinu, isbrinkinu mazame kiekyje hidrolato ar vandens ir sudedu kaip aktyva.Manau, nelabai gerai ja kaitinti.
Mano veido oda "brandi" (švelniai tariant), normali į sausumą. Žiemos laikotarpiu naudoju tik Nr.2, parenku aliejus ir didinu jų procentą, pridedu fitosterolių, lecitino, aišku ir drėkiklių kiek telpa. Man Nr.2 plėvelė apsauginė tinka.
Dar neradau sau idealesnio varianto. Ieškosiu toliau. Ir šio forumo informacija labai praverčia!
Dar neradau sau idealesnio varianto. Ieškosiu toliau. Ir šio forumo informacija labai praverčia!
QUOTE(Sidabražolė @ 2013 01 29, 18:09)
Mano veido oda "brandi" (švelniai tariant), normali į sausumą. Žiemos laikotarpiu naudoju tik Nr.2, parenku aliejus ir didinu jų procentą, pridedu fitosterolių, lecitino, aišku ir drėkiklių kiek telpa. Man Nr.2 plėvelė apsauginė tinka.
Mano gal ir dar "brandesnė", bet man pačiai tinka lengvesni kremai ( tiksliau su lengvesniais emulsikliais ir nedidele aliejine dalimi).
Žieminius šiemet gaminu su Montanov 68, atrodo, kad nebloga apsauginė plėvelė susidaro, dedu visokių drėkiklių, tai netraukia ir nesausina odos. Anksčiau plakdavau su AZ nr.2, o apsauginius nuo šalčio - su OP iš AZ. Dabar visokių įdomybių prisisiunčiau, tai eksperimentuoju
Šiaip domiuosi, nes savo "aptarnaujamam " ratui ( šeimai, draugėms, visiems šeimos narių draugams) dažnai sunkiai atitaikau emulsiklius ir aliejų %
Čia ne į temą :didžiuojuosi, kad atsilaikiau ir neprisijungiau prie paskutinio pirkimo iš US, nes nėra pabaigos mano norams
pasirodo ne as viena tokia, labai nieztejo rankos bet susitariau su savim kad kita karta, merginos isbandys, pasidalins patirtimi ir tada kad pirksiu...
as nerimstu...merginos namie turiu grazutelaiti labai morkavu vidumi moliuga, skaitau apie ji ir visokiu geriu prirasyta pamasciau o jei ta minkstima kokiu aliejumi, pvz capryliu uzpilt? butu kas gero? norisi kol sviezias panaudot gal turit minciu
QUOTE(Gutka @ 2013 01 29, 20:58)
as nerimstu...merginos namie turiu grazutelaiti labai morkavu vidumi moliuga, skaitau apie ji ir visokiu geriu prirasyta pamasciau o jei ta minkstima kokiu aliejumi, pvz capryliu uzpilt? butu kas gero? norisi kol sviezias panaudot gal turit minciu
Aliejiniai užpilai - tik iš džiovintos ar bent gerai apvytintos žaliavos, nes rūgsta.
Iš šviežių žolių ar kt. - spiritiniai, spirit/glicerininiai užpilai daromi.
Nežinau apie moliūgą - karotinų gal nemažai, bet morkose ar šaltalankiuose - daugiau, labai daug vandens, sunku pasakyti, ar padžiovinus kas gero išeis.
Man atrodo - geriausia maistui sunaudoti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 01 29, 18:23)
Čia ne į temą :didžiuojuosi, kad atsilaikiau ir neprisijungiau prie paskutinio pirkimo iš US, nes nėra pabaigos mano norams
QUOTE(Gutka @ 2013 01 29, 18:53)
pasirodo ne as viena tokia, labai nieztejo rankos bet susitariau su savim kad kita karta, merginos isbandys, pasidalins patirtimi ir tada kad pirksiu...
Lygiai tas pats. Svarsciau gal uzsisakyt, bet realiai man nereikia kolkas. Tada irgi pagalvojau isbandys, bus daugiau nuomoniu, tada jei man tikrai reiks nusipirksiu
nesusilaikiau as, su bulviu skustuku pridroziau plonu moliugo gabaleliu ir bandysiu dziovint jei nenores dziut keliaus i orkaite pasisildyt lengvai o tada i alieju idomu paciai kas gausis
Gutka, o moliugas savas? Nes musiskiai savi jau senai sunaudoti o pirktiniai buna prifarsiruoti visokio velnio. Ir jie kaip arbuzai savyje viska kaupia
ne pirktinis, is savu darzu, ji reikia laikyti kad negautu saules ir dregmes ir medinese dezese, tada isilaiko ne pirmi metai mes jau ziema jais dziaugiames