QUOTE(krepsyte @ 2013 01 29, 11:04)
Aš irgi prie kavos užbaigiau vakarykštes diskusijas. Ir prisiminiau, kad esu skaičiusi, jog kremų maišymui viena moteriškė bandė tešlos maišyklę (jei teisingai išsireiškiau, nes prancūziškai tai skamba "sausier patissiere") Tokia maišyklė turi turėti kelis greičius ir reguliuotis temperatūrą. Principas toks: sudedi aliejus ir emulsiklius į talpą, pastatai suktis ir šildyti, kai išsilydo, supili pašildytą vandeninę fazę ir padidini greitį. Kai gaunasi emulsija, sumažini greitį ir temperatūrą išjungi ir palieki maišytis kol atvėsta. Kaip rašo ta moteriškė, tai ypač patogu, kai gamini su vašku. Va čia aprašyta, bet prancūziškai My Webpage
Mane tai labiausiai tokioje gamyboje domina, kaip susijungia, nes čia "vieno indo" metodas taikomas: viskas sudedama kartu, šildoma ir maišoma.
Anksčiau rusiškuose forumuose (vadina "tinginio"metodu) esu skaičiusi, kad ne su visais emulsikliais ir aktyvais merginoms tai tiko, dažnai nesusijungia kremas , temperatūras sunku atitaikyti O į Naturalį iš viso viską deda nešildyta, jis pats šildo