Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,22 tema

QUOTE(zydrem @ 2013 03 06, 21:46)
as pernai visus roziu ziedus tik prasiskleidus nuskindavau ax.gif gaila kad tik 2 rozes pas mane, is dziovintu viriau hidrolata ,viskas gaunasi gerai thumbup.gif agurku dar ir dabar turiu pririsaldzius kubeliai ,sia vasara daugiau virsiu is sviezios produkcijos ir saldysiu kubeliais  ax.gif
pernai dar pasodinau 3 vietose levandu krumu bigsmile.gif  nakvisos patvory labai graziai auga biggrin.gif

va kiek ideju thumbup.gif , pas diedukus daug roziu zydejo, na bet sia vasara nebezydes, nes viska iskinsiu biggrin.gif

sita magistro darba jau tikriausiai visos perskaitet apie v/a modeliavima ir ju savybiu tyrima, cia tikriausiai tik man - tamsuolei sviestis ir sviestis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
http://vddb.laba.lt/...DS.005.0.01.ETD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita9: 06 kovo 2013 - 23:01
QUOTE(rita9 @ 2013 03 06, 23:00)
va kiek ideju  thumbup.gif , pas diedukus daug roziu zydejo, na bet sia vasara nebezydes, nes viska iskinsiu biggrin.gif

biggrin.gif
saule/goda gerai rase apie ersketrozes thumbup.gif reikia prie juros atostogas planuotis kad jos zydi,as pernai buvau rugpjūti tai ziedu nelabai kas buvo bet vaisiu prisirinkau ,juos sudžiovinau ir visai nesenai ir hidrolata viriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 03 06, 22:56)
Labai puikus hidrolatas iš šviežių erškėtrožių žiedlapių, švelniai kvepia rožėmis ir žaliavos galima prisirinkti daug  smile.gif

drinks_cheers.gif As pernai juos rinkau prie juros ir dariau hidrolata. Super kvepia smile.gif
Atsakyti
as turiu dziovintu erskeciu vaisiu bet net nepagalvojau kad galima hidrolata pasidaryti ax.gif liepos men buvau juodkrantej ir nepagalvojau ersketroziu ziedlapiu paziuret doh.gif nu sia vasara busiu snipas slankiojantis pakampem biggrin.gif supratau kad reikes vasara musu kaimo sodyba siaubti biggrin.gif vienkiemis, zarasai, toli nuo kelio turetu buti svari zaliava g.gif
Atsakyti
QUOTE(rita9 @ 2013 03 07, 00:00)
va kiek ideju  thumbup.gif , pas diedukus daug roziu zydejo, na bet sia vasara nebezydes, nes viska iskinsiu biggrin.gif

sita magistro darba jau tikriausiai visos perskaitet apie v/a modeliavima ir ju savybiu tyrima, cia tikriausiai tik man - tamsuolei sviestis ir sviestis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
http://vddb.laba.lt/...DS.005.0.01.ETD

Aš irgi tamsuolė, nes pirmą kartą jį matau biggrin.gif pasiskaitinėsiu:)
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2013 03 07, 10:38)
Aš irgi tamsuolė, nes pirmą kartą jį matau biggrin.gif  pasiskaitinėsiu:)

Ir aš tamsuolė. Ačiū, skaitysiu kai tik laiko nutversiu. (užtat ir kartoju kaip papūga, dėkit nuorodas kas kur ką įdomaus radot. Neįmanoma visko vienam žmogui sužiūrėti! Kai pasidalinam informacija, visoms žinių kaupimas tampa efektyvesnis) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 07 kovo 2013 - 10:22
QUOTE(roalma @ 2013 03 05, 08:13)
o gal kas galit parasyti tuos vadinamus griaucius su situo emulsikliu blush2.gif
aciu 4u.gif

Veido kremas su Prolipid 141

Aliejine faze:
Prolipid 5 %
Aliejai 18.46 %
Lanolinas (AZ) 1 %
Fitosteroliai (AZ) 3 %

Vandens faze:
Hidrolatas/Roziu milteliu istrauka 66 %
Cofeinas 1 %

Aktyvus priedai:
visi like %
4u.gif

QUOTE(Rima44 @ 2013 03 05, 09:19)
Liurda, o naudojai Prolipid 141 kaip savarankiska emulsikli, ar dar maisei kazkoki papildomai?
Dar noriu paklausti, ar jus randate galiojimo datas ant buteliuku? As niekaip, net su padidinimo stiklu isziurejau  unsure.gif

Jau atsake, del Prolipid maisymo su kitais emulsikliais - nemaisiau ir nemaisysiu, nenoriu lameliarines emulsijos sugriauti.
Jau kaip Herbarie del tu galiojimu datu nusivyliau doh.gif Ipratau prie AZ pakuociu, aprasymu, informacijos pateikimo ir sia kad nori, gauni buteliukus kaip is kokios "saraskino kontoros" doh.gif Nera jokio galiojimo nurodyta schmoll.gif

QUOTE(krepsyte @ 2013 03 05, 19:38)
nes abejoju ar gali duoti nuorodas į amerikoniškus psl. arba angliškus, nes nei vienus nei kitus jie nelabai myli.

Tai nuorodu ir nereiktu siusti, manau pakanka inci norimo emulsiklio parasyti smile.gif

Kad prancuzai susireiksmine ir kitakalbiu nemegsta, girdejau, bet AZ ne eilinis prancuzas gatveje sutiktas, cia gi biznis ir zmones ten dirba, kurie angliskai moka. Laiskus jiem angliskai rasau, visada atraso, labai malonus, jokios diskriminacijos nejauciu thumbup.gif Jei jau patriotai butu, tai Prancuzijoje ir pardavinetu viska, o dabar su likusiom salim manau, kad daugiau tenka angliskai, o ne prancuziskai bendrauti smile.gif

QUOTE(rita9 @ 2013 03 06, 14:42)
dekui smile.gif  o yra daug tokiu kurios savo darzeliuose augina levandas, ramuneles ir tt smile.gif ?

Auginam wub.gif levandu "plantacija" liepos men. po langais
user posted image
Atsakyti
Liurda wub.gif ziuriu ir uzuodziu tikiuosi kad pas mane jos gerai bus peržiemojusios ax.gif

mergaites jei kas turit ka parodyti kuo pasigirti, kokiu noru/pageidavimu del pirmo puslapio prasom man i AZ blush2.gif
Atsakyti
Liurda, net smilkiniuose dilgtelėjo nuo levandų wub.gif
reikės ir man pas tėvukus plantaciją užsiveisti.. smile.gif
Atsakyti
Paerzinau, ane biggrin.gif tongue.gif
Mane pacia pavasarine saulute is proto varo (geraja prasme) wub.gif Eteriniai aliejai negelbsti, reik gyvos zoles, geliu zydinciu.... wub.gif
Atsakyti
Magistro darbas kaip saldainis vaikui. Pirma ka paziurejau - apimtis, ir apsidziaugiau, kad nereikes laizyti palengva, kad ilgiau uztektu biggrin.gif Baltai pavydziu tam, kas ji rase ax.gif
O dar literaturos sarasas gale thumbup.gif

o levandos fantastika, kai pagalvoji apie gaivuma kuris dvelkia pro langus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taskuotas_vabalas: 07 kovo 2013 - 15:32
Pavasariskos nuotaikos jau cia kokios wub.gif Levandos dieviskos, tikekimes neissalo maniskes smile.gif
As vakar nusipirkau lakisiu sodinuku jau su ziedeliais smile.gif , seklyciu negavau, turesiu dabar savos, lig siol vis pirkdavau. O, kaip nakvisas panaudojat, pas mane tik, kad grazu, daugiau niekur nepritaikiau, gal ziudu hidrolata dayti g.gif Gerai cia is erketroziu vaisiu hidrolata sugalvojot, as tai tik istrauka aliejuje dariau, tik nesugalvoju, gal kur zaliava panaudot, susmulkinus, gal i kauke, ar kur?
Isbandziau kieta sampuna, labai maloniai nustebino, plaukai kokie slidus, glotnus ir ilgai nesiriebaluoja, su pirktiniais sampunais nepavyko pasiekti to.
Dar pasidziaugsiu kremuku, gal gel greiciau geliuku su emulsikliu Gel maker Emu, labai smagus gavosi, tokia puiki konsistencija ir ant odos smagiai jauciasi, gerai susigeria, nepalieka pleveles pojucio thumbup.gif
Atsakyti