Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,22 tema

Merginos, daret kas toki kaip vazelina ar panasu is alieju ir emulsinio vasko, man reiktu rieboko su biciu vasku neblogas, ydomu koks gautusi su emulsiniu vasku?
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2013 03 05, 02:49)
Merginos, ar jau gavot siuntinukus is Herbarie? Ka idomaus isbandet  bigsmile.gif

...:

As taip pagalvojau viena diena, o jei AZ laiska parasius, apie poreiki/nora tam tikru emulsikliu, kuriuos dabar tenka is JAV, Rusijos siustis, idomu sureaguotu...  g.gif Ne kvaila tokius laiskus jiem butu rasyti  blush2.gif

Aš gavau, bet deja nieko negaminau verysad.gif Svarstykles žioplai užpyliau spiritu ir visiškai sugadinau doh.gif Dabar baisinės "lomkės", nes tiek visko norisi ir reikia, o sverti nėra kaip, nes pagal ml nemoku doh.gif Teks kentėti kol atplauks naujosios svarstyklės....
Šiaip kažkada seniai parašiau AZ laikšką, klausdama ar neturi Cera Bellina, nes prancūzaitės "svaigo" koks tai neralus daiktas. Jų atsakymas buvo neigiamas, bet po gero pusmečio ar daugiau Cera Bellina atsirado ir pas juos. Nenoriu teigti, kad tai mano nuopelnas, bet, manau, kad ir aš buvau tuo lašeliu, kuris prisidėjo prie tąšymo smile.gif Taigi, manau, kad verta pabandyti, tik kažin kaip diplomatiškai tai parašyti, nes abejoju ar gali duoti nuorodas į amerikoniškus psl. arba angliškus, nes nei vienus nei kitus jie nelabai myli.
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2013 03 05, 16:43)

Mergaites, o kur jūs celiuliozę dantų pastos gamybai perkat? Susigundžiau ir aš dantų pastą pasigaminti, bet turiu tik Guarą ir Ksantaną.

Aš perku Ukrainos Aroma-vitoje. Ten pat ir Prolipid užsisakiau, po jūsų visų pagyrų nesusiturėjau, dabar laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galit parašyti atsiliepimus apie Relaxides iš AZ?
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2013 03 05, 16:43)
Mergaites, o kur jūs celiuliozę dantų pastos gamybai perkat? Susigundžiau ir aš dantų pastą pasigaminti, bet turiu tik Guarą ir Ksantaną.

Yra pirkti visose USA parduotuvėse ir Aroma-vitoj ( Ukrainos)
Papildyta:
QUOTE(redazuka @ 2013 03 05, 21:15)

O kas domina?
Kiek naudojau kremuose jaunoms moterims (25-35metų) - visoms patiko, bet nemanau, kad būtų stebuklingas veikimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 05 kovo 2013 - 22:54
QUOTE(redazuka @ 2013 03 05, 22:15)

as irgi situo dalyku lb susidomejau ir noriu ka nors sumeistrauti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
nesenai merginos kalbėjo apie natūralius putokšlius. iš prieinamų radau dar "Panamos medieną", jos AZ turi
http://www.aroma-zon...tes2.asp#panama
gal kam tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriness @ 2013 03 06, 09:00)
Sveikos,
nesenai merginos kalbėjo apie natūralius putokšlius. iš prieinamų radau dar "Panamos medieną", jos AZ turi
http://www.aroma-zon...tes2.asp#panama
gal kam tiks  4u.gif

Brangoka, tada geriau muilo riešutai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

siandien is ryto daziausi blakstienas ir susimasciau, gal paciai tusa imanoma pasidaryti, gal kas jau bendet?
Kazkada kazkur skaiciau straipsniuka kaip tai daroma, bet dabar nerandu ;(

Geros dienos visoms
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2013 03 06, 10:29)
Labas rytas,

siandien is ryto daziausi blakstienas ir susimasciau, gal paciai tusa imanoma pasidaryti, gal kas jau bendet?
Kazkada kazkur skaiciau straipsniuka kaip tai daroma, bet dabar nerandu ;(

Geros dienos visoms

alioniukas kažkada dare 4u.gif
bet dabar ji cia neužsuka jos puslapis neveikia g.gif gal kuri ka patars
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 03 06, 11:37)
alioniukas kažkada dare  4u.gif
bet dabar ji cia neužsuka jos puslapis neveikia  g.gif  gal kuri ka patars

Jau veikia!
Atsakyti
O brandesnei odai iš jauninančių priemonių, kas labiausiai patiko? Norėčiau mamai ką nors efektyvaus pagaminti.
Atsakyti