Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,22 tema

Murka yra SM ir muilo darymi is baziu tema. berods ranku darbo muilas vadinasi. As kazkada is baziu dariau. Grazus muiliukai gaunas. Bet darant nuo nulio - is riebalu ir sarmo, tikrai zinai ka idejai ir kad jokiu SLS nera ir putoja super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 02 25, 14:02)
Murka yra SM ir muilo darymi is baziu tema. berods ranku darbo muilas vadinasi. As kazkada is baziu dariau. Grazus muiliukai gaunas. Bet darant nuo nulio - is riebalu ir sarmo, tikrai zinai ka idejai ir kad jokiu SLS nera ir putoja super 4u.gif

va va drinks_cheers.gif
kazkada buvau nusipirkusi tokia baze ir pridejus ko ten reikia bet muiliukai nepatiko doh.gif tai ir nesigilinau i muilo gamyba ax.gif
dabar gerai kad Rima uzsieme situo reikalu tai aprūpins ir mane blush2.gif
muilas labai skiriasi kur is bazes o kur Rimos padarytas drinks_cheers.gif
jei jau pradeti muilus gaminti tai tik nuo nulio g.gif
Atsakyti
indu ploviklio receptas lb paprastas, bet ir patiko tuo. Reikia 30g muilo drozliu(as naudojau ukiska muila) supilti y 450ml karsto vandens, pakaitinti ir pamaisyti kol drozles istirps, bet neuzvirinti. Tuomet atvesinti iki kambario temperaturos ir supilti 55ml glicerino 1/2 arb. š. citrinu at. al. (as lasinau keleta lasus greifruktu et. al). Gauta mase supilti y norimus buteliukus, nes paskui viska pavirsta y tokia zele, netakia mase, as susipyliau y platesny sampuno buteliuka, tai man visai patogu dozuoti plaunant indus smile.gif

noriu pasidaryti kremo nuo rauksliu, galvoju pirkti visa sita deze is AZ
http://www.aroma-zon...ge-anti-age.asp
nes kaip tik baigiau dauguma gamybos komponentu, paskui dar papildomai paimsiu alieju, galesiu daugiau kremu pamiksuoti. Gal kas turit kokiu geru receptu su Actif Relax'rides ar siaip ka nuo pirmuju rauksliu
Atsakyti
QUOTE(rita9 @ 2013 02 25, 15:32)
indu ploviklio receptas lb paprastas, bet ir patiko tuo. Reikia 30g muilo drozliu(as naudojau ukiska muila) supilti y 450ml karsto vandens, pakaitinti ir pamaisyti kol drozles istirps, bet neuzvirinti. Tuomet atvesinti iki kambario temperaturos ir supilti 55ml glicerino 1/2 arb. š. citrinu at. al. (as lasinau keleta lasus greifruktu et. al). Gauta mase supilti y norimus buteliukus, nes paskui viska pavirsta y tokia zele, netakia mase, as susipyliau y platesny sampuno buteliuka, tai man visai patogu dozuoti plaunant indus smile.gif
noriu pasidaryti kremo nuo rauksliu, galvoju pirkti visa sita deze is AZ
http://www.aroma-zon...ge-anti-age.asp
nes kaip tik baigiau dauguma gamybos komponentu, paskui dar papildomai paimsiu alieju, galesiu daugiau kremu pamiksuoti. Gal kas turit kokiu geru receptu su  Actif Relax'rides ar siaip ka nuo pirmuju rauksliu

As asmeniskai neimciau tokio komplekto. Vaskas nr3 man neprikibo. Ten tik du aktyvai ir vienas eterinis, o kvapiojo aliejaus as i kremus nededu. Jie ten tik del kvapo, kuris nebutinai patiks ir gavusi dezute, gal net jo nenaudosit. O eterinis jei neppatiks siandien, po menesio ar keliu gal alpsit nuo jo. Ir juos visada galima pamiksavus gaut kita kvapa.wink.gif
Viska ko reikia atskirai susideciau. Gal kompekto kaina palyginus su jo ingridientu kaina ir pigesne, bet mano nuomone, jau geriau pasiimt, tai ko reikia, nei kad atsius nereikalingu buteliuku 4u.gif
Atsakyti
reikia truputi pagalbos. help.gif
pati registravaus AZ, bet dabar drauge nori pirkti is aromazone, bet nerandu kur registruotis reikia doh.gif Nerandu resistracijos
Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gtn @ 2013 02 25, 21:28)
reikia truputi pagalbos.  help.gif
pati registravaus AZ, bet dabar drauge nori pirkti is aromazone, bet nerandu kur registruotis reikia  doh.gif Nerandu resistracijos
Aciu is anksto  4u.gif

Registruojamasi darant užsakymą. Ta prasme, susirenki prekes į krepšelį, paskui eini link mokėjimo, prašo prisijungti arba prisiregisrtuojti, jei naujas klientas.
Atsakyti
QUOTE(krepsyte @ 2013 02 25, 20:37)
Registruojamasi darant užsakymą. Ta prasme, susirenki prekes į krepšelį, paskui eini link mokėjimo, prašo prisijungti arba prisiregisrtuojti, jei naujas klientas.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 02 25, 11:20)
as keramidu plaukams pagailejau, nedaug turiu  ax.gif  norejau paklausti gal kas zinote ar ta tubele is AZ dantu pastai vienkartine ar ne? galima ja kaip nors isardyti panaudojus?  g.gif

Turėjau iš az keletą dantų pastai indelių - visi šiukšlių dėžėje atsidūrė, labai prasti, antrą kartą naudojant praktiškai nebepumpuoja pastos, o ir pirmą kartą ne stebuklas.
Dabar dažniausiai sukrečiu pastą į 100 ml indelį nuo az aliejų ir užsuku su pompa, atskirai ten pat perku.
Vaikams į tokį indelį 50 ml dedu: http://www.aroma-zon...ubes-Tottle.asp
Atsakyti
As pastai naudoju tokia tubele kaip neringa.jn vaikams. O del buteliuko ir pompos- gera mintis. Manau bus patogiau. smile.gif
Atsakyti
teks ir man tada ne uz ilgo mest lauk turbut verysad.gif o del tos pompos ant buteliuko gera ideja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2013 02 25, 20:59)
Turėjau iš az keletą dantų pastai indelių - visi šiukšlių dėžėje atsidūrė, labai prasti, antrą kartą naudojant praktiškai nebepumpuoja pastos, o ir pirmą kartą ne stebuklas.

+1
Visiškai nepasiteisinantis reikalas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 02 25, 17:23)
As asmeniskai neimciau tokio komplekto. Vaskas nr3 man neprikibo. Ten tik du aktyvai ir vienas eterinis, o kvapiojo aliejaus as i kremus nededu. Jie ten tik del kvapo, kuris nebutinai patiks ir gavusi dezute, gal net jo nenaudosit. O eterinis jei neppatiks siandien, po menesio ar keliu gal alpsit nuo jo. Ir juos visada galima pamiksavus gaut kita kvapa.wink.gif
Viska ko reikia atskirai susideciau. Gal kompekto kaina palyginus su jo ingridientu kaina ir pigesne, bet mano nuomone, jau geriau pasiimt, tai ko reikia, nei kad atsius nereikalingu buteliuku  4u.gif

dekui lb uz nuomone, gal dar kas kokiu pastebejimu parasys, nes kolkas svarstau ka geriau paimti. Siaip tie visi buteliukai sunaudojami butu, nes daryciau anytai ir mamai dovanas. O kaip kitom emulsinis nr.3? as kolkas gaminau su emulsiniu nr. 2, tai dariau pagal rekomenduojamas proporijas ir viskas puikiai gavosi. Eteriniai aliejai man visi nelb, nelb dar prapletus akiraty toje srityje, va kvapusis aliejus man patinka, man isvis tokie saldus stiprus kvapai patinka smile.gif , tai galvoju gal tiks smile.gif
Atsakyti