Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,22 tema

QUOTE(goccia @ 2013 02 24, 12:30)
Saule/Guoda ar pavyko su prolipid 141 padaryt tirstesni kremuka? As pries pora dienu vel dariau. 17% alieju ir 2% squalano. Emulsiklio 5%. Gaunas gan tirstas kremas. is pradziu kai susijungia buna dar tirstesnis, bet antra kart irgi tirstas. 4u.gif

Mano su 16% aliejų ir 5 Prolopid normaliai tirštas, bet aš bandysiu su mažesniu aliejų kiekiu ( 10-7).
Dar nebandžiau, nes esu prisimaišiusi tos "bazės" nemažai, tai dabar tik aktyvus įmaišau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 24 vasario 2013 - 13:37
As kazkodel uzfiksavau, kad jums nelabai tirstas gavosi.. ax.gif Reiks tada man bandyt kitakart pamazint truputi alieju, nors dabartiniu variantu patenkinta, bet kas cia zino, gal kitas dar labiau patiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 02 24, 16:30)
As kazkodel uzfiksavau, kad jums nelabai tirstas gavosi.. ax.gif Reiks tada man bandyt kitakart pamazint truputi alieju, nors dabartiniu variantu patenkinta, bet kas cia zino, gal kitas dar labiau patiks rolleyes.gif

Nežinau, kaip aprašyti tą tirštumą: formą laiko, neskysta, tikrai ne pienelis, tik labai lengvas atrodo, kai užtepi - greitai pasiskirsto ir tarsi nelieka smile.gif
Sudėtyje yra simondsijos ir caprylio, nemažai soč, pagal skaičiavimą išeina poli/mono/soc 29/47/24, nelabai gražūs skaičiukai, bet tikriausiai tos soč ir išlaiko formą, o ant veido jokios plėvelės nesijaučia, čia tikriausiai Prolipid nuopelnas.
Kiti, kur tiek daug soč - aiški plėvelė jaučiasi, stengiuosi, kad soč būtų iki 18-20
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 24 vasario 2013 - 16:31
Saviskio rugsciu pasiskirstymo dabr nepamenu. Bet nujauciu, kad tekstura bus panasi. Irgi labai maloniai tepas (kaip silkinis) ir greit gerias

Merginos kas turit keramidus is MC naudojat plauku priemonese? Juose yra ksantano, o as psizymejus, kad BTMS ir ksantanas nelabai draugauja. g.gif
Atsakyti
Vakar perskaičiau, jog visos kerpės turi kvapą fiksuojančių savybių (turiu prisirinkusi islandinės kerpenos). Tai vieną indelį ir užpyliau kapriliu , o kita spiritų 70 proc. Kaprilio ankščiau niekad neturėjau. Ar maceravimo procesas toks pats kaip ir kitų aliejų?
O spiritinei ištraukai kažin kiek kartų reiktų naujai kerpes užpilti? 3 kartų gal užteks, kad koncentracija būtų pakankama kvepalams kaip kvapo fiksatorius?
Dar su kapriliu užpyliau erškštrožių žiedlapius, raudonus dobilus, levandas (jau artėja laikas kai galima pradėti levandas daigintis ant palangės? Įdomu, kaip maniškės šią žiemą atlaikė)

Persikų aromatinis ekstraktas iš AZ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 02 24, 17:47)

Merginos kas turit keramidus is MC naudojat plauku priemonese? Juose yra ksantano, o as psizymejus, kad BTMS ir ksantanas nelabai draugauja.  g.gif

Turiu keramidus iš MC ir naudoju visose plaukų priemonėse, kaukes gaminu su BTMS visas ir jokių pokštų nėra buvę 4u.gif
Atsakyti
as keramidu plaukams pagailejau, nedaug turiu ax.gif norejau paklausti gal kas zinote ar ta tubele is AZ dantu pastai vienkartine ar ne? galima ja kaip nors isardyti panaudojus? g.gif
Atsakyti
gal mesteltumet nuoroda ar puslapy, kur kalbama kaip namuose muila pasigaminti ir ko reikia?? ax.gif ax.gif
aciu.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 02 25, 14:30)
gal mesteltumet nuoroda ar puslapy, kur kalbama kaip namuose muila pasigaminti ir ko reikia?? ax.gif  ax.gif
aciu.... 4u.gif

Reikia šarmo (UAB Avsista Vilniuje) ir aliejų, pradžiai prekybos centro kokybės per akis. Pasiskaityk apie saugumą, tai pirmas darbas. Plačiau čia http://www.supermama...howtopic=906006
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 02 25, 13:46)
Reikia šarmo (UAB Avsista Vilniuje) ir aliejų, pradžiai prekybos centro kokybės per akis. Pasiskaityk apie saugumą, tai pirmas darbas. Plačiau čia http://www.supermama...howtopic=906006

pasiskaiciau, kad tas sarmas kaip ir nuodingas, su juo reikia atsargiai, ir dar moketi kaip ka...
ech kazkaip maniau viskas paprasciau bus.. biggrin.gif kazkaip istrige man , kad yra pirkti gatavo kieto muilo pagrindo(esu maciusi vienam ekologisku prekiu tinklapyje), ji susismulkini,istirpdai, dapyli visokiausiu alieju, eteriniu alieju ir pan.ir stingdai.. turbut kazka ne taip supratusi busiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2013 02 25, 13:54)
pasiskaiciau, kad tas sarmas kaip ir nuodingas, su juo reikia atsargiai, ir dar moketi kaip ka...
ech kazkaip maniau viskas paprasciau bus.. biggrin.gif  kazkaip istrige man , kad yra pirkti gatavo kieto muilo pagrindo(esu maciusi vienam ekologisku prekiu tinklapyje), ji susismulkini,istirpdai, dapyli visokiausiu alieju, eteriniu alieju ir pan.ir stingdai.. turbut kazka ne taip supratusi busiu... g.gif

yra ir toks variantas mirksiukas.gif aroma-zone tikria yra tokio 'muilo' pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2013 02 25, 13:56)
yra ir toks variantas mirksiukas.gif aroma-zone tikria yra tokio 'muilo' pirkt mirksiukas.gif

dekuj, reikes pasiziureti 4u.gif
Atsakyti