Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,22 tema

Puslapio apacioje raso. Nuo 59euru siuncia nemokamai. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 02 17, 11:49)
gal kas darete ka nors su akaciju sakais? as jau kelinta krema darau ir nepatinka, nesuprantu ar nesigauna ar taip turi buti ir man netinka  ax.gif

Dariau tik laka plaukams. Kazkaip i veido krema man nelabai norisi jos deti schmoll.gif
Atsakyti
kaitinu vandenyje 70 laipsniu kol istirpsta smile.gif mane suviliojo kad tinka paakiams, patempia oda ir t.t... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 02 17, 20:18)
kaitinu vandenyje 70 laipsniu kol istirpsta  smile.gif  mane suviliojo kad tinka paakiams, patempia oda ir t.t...  ax.gif

Kiek procentų dėjai, taip ir neparašei.
O kas nepatinka? Jei procentas nemažas, tai susidaro plėvelė, kuri tempia odą. Ar kas kita nepatinka?
Čia parašyta, kad paakimas - bet tikriausiai suglebusiai, pavytusiai odai patempti. Turėjau tokią priemonę brangios firmos, tai man visiškai nepatiko tas tempimo jausmas ax.gif
Atsakyti
si karta dejau apie 5% praeita karta nedaug dejau. jausmas toks nesuprasi, kai isigeria atrodo kad kaip servetele gerai nusausinta odalieka, ypatingai po nakties jauciasi toks lyg ir lengvas patempimas, bet ir lyg padziuvusi oda verysad.gif nera kad labai pagadintu produkta bet nemalonus dalykas schmoll.gif kur man ja dabar deti g.gif
dar pastebejimas kad tas nemalonus jausmas man tik paakiu odai, kai tepu kakla ar dekolta tuo kremu nieko visai ax.gif visa veida pabandyt patept pabijojau kazkodel ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gutka: 18 vasario 2013 - 07:33
QUOTE(Gutka @ 2013 02 18, 08:27)
si karta dejau apie 5% praeita karta nedaug dejau. jausmas toks nesuprasi, kai isigeria atrodo kad kaip servetele gerai nusausinta odalieka, ypatingai po nakties jauciasi toks lyg ir lengvas patempimas, bet ir lyg padziuvusi oda  verysad.gif nera kad labai pagadintu produkta bet nemalonus dalykas  schmoll.gif  kur man ja dabar deti g.gif
dar pastebejimas kad tas nemalonus jausmas man tik paakiu odai, kai tepu kakla ar dekolta tuo kremu nieko visai  ax.gif  visa veida pabandyt patept pabijojau kazkodel  ax.gif

Aš naudoju dantų pastose biggrin.gif
5 - nemažas procentas, maksimalus pagal AZ į veido priemones, tikrai tempimui blink.gif
man atrodo, kad užtektų 1%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 18 vasario 2013 - 08:44
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 02 18, 08:42)
Aš naudoju dantų pastose  biggrin.gif

gal receptuka blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 02 18, 11:18)
gal receptuka  blush2.gif  4u.gif

Dažniausiai darau variacijas AZ temomis iš akies: kreida (CaCO3), baltas molis, koks tinkamas hidrolatas, tirštiklis ( akacijos, karaginanas), skirtingi eteriniai, priedai (irisų milteliai, papainas, spirulina, amla, koralų milteliai ir pan.). Putoklių nedėdavau, dabar bandysiu su tuo nauju iš AZ, kartais dedu truputį geriamos sodos biggrin.gif
Turiu prisirinkusi iš kitur receptų, šiuo metuu turiu sorbitolio ir celiuliozės, bandysiu daryti gelinę pastą, tada galėsiu parašyti 4u.gif
Atsakyti
reikes i dantu pasta sunaudot tada, aciu uz ideja 4u.gif gal kas zinot kur ksilitolio isigyt galima? ax.gif
Atsakyti
Žinau! Prieš kelias dienas pirkau... Dar net negavau. ax.gif Beje, su savo stomatologe kaip tik apie jį neseniai šnekėjausi - tai sakė kad norint kad ksilitolis saugotų nuo karieso, reikia kad formulėjo jo būtų DAUG, apie 70 proc.
Iš I-herb pirkau (mano pirmas pirkinys šitoje parduotuvėje, gėda prisipažint): http://www.iherb.com...1-lb-454-g/5307
Pirmą kart perkantiems duoda 5 USD nuolaidą, įvedus rekomendavusio pirkėjo kodą. PVZ mano... : WPG536 biggrin.gif
Atsiuntimas 6 USD, bet su ta nuilaida beveik pusė kilo ksilitolio man gavosi 7,35 USD. Nebrangu... Reikia neviršyt 75 litų sumos su atsiuntimu, kad muitų nebūtų. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnė/Ramutė: 18 vasario 2013 - 21:56
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 02 18, 22:52)
Žinau!  Prieš kelias dienas pirkau... Dar net negavau. ax.gif  Beje, su savo stomatologe  kaip tik apie jį neseniai šnekėjausi - tai sakė kad norint kad ksilitolis saugotų nuo karieso, reikia kad formulėjo jo būtų DAUG, apie 70 proc.
Iš I-herb pirkau (mano pirmas pirkinys šitoje parduotuvėje, gėda prisipažint): http://www.iherb.com...1-lb-454-g/5307
Pirmą kart perkantiems duoda 5 USD nuolaidą, įvedus rekomendavusio  pirkėjo kodą. PVZ mano... :  WPG536  biggrin.gif
Atsiuntimas 6 USD, bet su ta nuilaida beveik pusė kilo ksilitolio man gavosi 7,35 USD. Nebrangu... Reikia neviršyt 75 litų sumos su atsiuntimu, kad muitų nebūtų. biggrin.gif

Parašykit, ką žinot apie ksilitolio naudą dantims, man čia naujiena 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gutka @ 2013 02 18, 22:31)
reikes i dantu pasta sunaudot tada, aciu uz ideja  4u.gif  gal kas zinot kur ksilitolio isigyt galima?  ax.gif

Naudok maisto gamyboj, pastai labai mažai reikia:
Ideal to make solid gels, as for "patches" cosmetics
- Ideal for cooking, such as vegetarian gelatin substitute, to make puddings, desserts, jellies ...
Atsakyti
Kol kas nedaug žinau, bet lengva rasti. Manau ir rusų kalba googlas atsakytų. Jis sukuria dantis gadinančioms bakterijioms nepalankią terpę, tos bakterijos jo kaip cukraus fermentuoti negali, saugo nuo apnašų, demineralizacijos ir padeda remineralizuotis (vajezau kas per žodeliai). Tiesą sakant, pati mažai žinau. Neseniai Neringa.jn drinks_cheers.gif sakė kad dantims naudingas, ji kažkur išskaitė. 4u.gif O mano stomatologė atrodo tikrai kalbėjo apie 70 proc., o čia randu kad efektyvu jau 20 proc. Žodžiu, reikia pasiskaityti dar ir man.
http://www.xylitolpr...itol-works.html
Atsakyti