Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminame pačios,22 tema

QUOTE(redazuka @ 2013 02 05, 21:57)
Mergaites, gal galit priminti AZ yra Salicilo rūgšties kokioj nors formoj ar ne? Ieškau, bet vis nerandu. gal ne ten žiūriu blush2.gif

ne schmoll.gif
Atsakyti
Ot aš tundra juk turiu Šliaužiančiųjų bruknuolių ea, ten juk salicilo rūgštis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2013 02 05, 23:19)
Ot aš tundra juk turiu Šliaužiančiųjų bruknuolių ea, ten juk salicilo rūgštis. doh.gif

ir dar beržų biggrin.gif
O dar pelkinė vingiorykštė daug turi, bet EA nemačiau, o naminiam hidrolate tikriausiai nebūna, tik jeigu užpilą daryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 05 vasario 2013 - 23:00
Merginos, ar esate dariusios kvepaliukus vaikams? Ar imanoma padaryti ne kietus, o skystus, tinkancius 5 m vaikui? g.gif Uzsiprase mergina kvepalu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gtn @ 2013 02 05, 23:54)
Merginos, ar esate dariusios kvepaliukus vaikams? Ar imanoma padaryti ne kietus, o skystus, tinkancius 5 m vaikui?  g.gif Uzsiprase mergina kvepalu  rolleyes.gif

Na taip, į kokį bekvapį aliejuką įlašinti apelsinų, mandarinų ar kitų EA, kur vaikams galima smile.gif
Atsakyti
cia gal atrodys ne i tema bet beda su oda ax.gif ciucikui biski beda nutiko nusitryne pagalveles oda, kraujo nera bet slepsi dabar, ka galeciau uztept ar uzpilt kad greiciau ta odele ataugtu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė/Guoda @ 2013 02 06, 00:00)
Na taip, į kokį bekvapį aliejuką įlašinti apelsinų, mandarinų ar kitų EA, kur vaikams galima  smile.gif

Bet ji irgi reikia su ranka patepti? g.gif O purskiama iseina padaryt g.gif Dabar pagalvojau, gal tiktu vanduo, solubolis ir koks nors ea ir i grazu buteliuka ipilti, kad nesuprastu, kad mama pagamino? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutka @ 2013 02 05, 23:07)
cia gal atrodys ne i tema bet beda su oda  ax.gif  ciucikui biski beda nutiko nusitryne pagalveles oda, kraujo nera bet slepsi dabar, ka galeciau uztept ar uzpilt kad greiciau ta odele ataugtu ?  g.gif

visai ne i tema bet musu laukinui šuniui pristam ,ankaklis labai buvo nutryne doh.gif mes pylem ant tos vietos slapima ax.gif kaip tik sese maza buvo tai jos tiko labai greitai uzgijo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gtn @ 2013 02 05, 23:08)
grazu buteliuka ipilti, kad nesuprastu, kad mama pagamino?  biggrin.gif

biggrin.gif
manau tiktu
Atsakyti
Teko gaminti purškiamus kvepaliukus ir labai patiko mano pupoms. Alkoholis, eteriniai, alkoholiniai vaisiu ekstraktai iš AZ, vanduo (distiliuotas) . Visos proporcijos pagal savo skonį. thumbup.gif
Su citrusiniais nedaryčiau dėl fototoksiškumo vasara.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redazuka: 05 vasario 2013 - 23:27
QUOTE(gtn @ 2013 02 06, 00:08)
Bet ji irgi reikia su ranka patepti? g.gif O purskiama iseina padaryt g.gif Dabar pagalvojau, gal tiktu vanduo, solubolis ir koks nors ea ir i grazu buteliuka ipilti, kad nesuprastu, kad mama pagamino?  biggrin.gif

Aš tai dariau aliejinius, įpiliau į buteliuką su rutuliuku ( AZ yra) stiklinį arba plastikiniai yra
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz mintis ir idejas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2013 02 06, 00:22)
Teko gaminti purškiamus kvepaliukus ir labai patiko mano pupoms. Alkoholis, eteriniai, alkoholiniai vaisiu ekstraktai iš AZ, vanduo (distiliuotas) . Visos proporcijos pagal savo skonį. thumbup.gif
Su citrusiniais nedaryčiau dėl fototoksiškumo vasara.

matai, kaip skirtingai atrodo kiekvienai biggrin.gif
dėl fototoksiškumo tu teisi, bet juk nesipurkš vaikai ant odos, greičiau ant rūbų ax.gif
O aš vaikams su alkoholiu nenorėjau daryti, nes labai sausina odą, ir purškiamų nenorėjau - kad į akis nepasipurkštų ar dar kur g.gif
dariau į tokius buteliukus su rutuliukais ( AZ yra plastikinių ir stiklinių) parodžiau, kad pavedžioti per riešus su rutuliuku , ir patenkintos abi labai buvo biggrin.gif
Dabar jau metai praėjo, kvepaliukų neprašo, bet kai pamato mane išsidėliojusią EA klausia, kuriais galima pasikvėpinti ir jau tiesia riešiukus , ne visada leidžiu, aišku
Papildyta:
QUOTE(Gutka @ 2013 02 06, 00:07)
cia gal atrodys ne i tema bet beda su oda  ax.gif  ciucikui biski beda nutiko nusitryne pagalveles oda, kraujo nera bet slepsi dabar, ka galeciau uztept ar uzpilt kad greiciau ta odele ataugtu ?  g.gif

tikriausiai kaip ir žmogui - su pantenoliu kažką, pabandyk paskaityti internete, kokie būna tepalai, tikrai pritaikysi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė/Guoda: 05 vasario 2013 - 23:40