QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 02 01, 13:56)
Pamenu tą lentelę su rūgštimis, bet nežaidžiu su jom labai. Man regis kad su jomis ir konkrečia oda kaip ir su eteriniais aliejais ir konkrečiu žmogumi - nėra absoliučių taisyklių (tuo labiau iš kiekvienos partijos ir skirtingų pardavėjų cheminės sudėtys skiriasi). Net ir su vienodais ar panašiais rūgščių parametrais aliejai gali savo savybėmis, tirštumu, gėrimusi ir t.t. labai skirtis, kaip ir eteriniai net ir iš labai panašių pagrindinių sudedamųjų skiriasi savo poveikiu, kvapu, aštrumu. Tie menki skirtumai, kartais vos šimtosios dalys, lemia labai daug. Nakvišos/agurklės man veidui netinka, irgi daro tuos gumbelius; sėmenų, kamelinų, erškėtrožių, inka-inci, aviečių sėklų, juodų serbentų ir pan., nors turi daug linolio ir linoleno rūgščių, - tinka. Ir skaičiavimas realybės neatspindėtų.
Kurios seniai gamina, turi atsirinkusios savo kažkokius loginius principus kaip ką derina. Taip, rusų forumuose tokios informacijos daugiausia. Bet pasikartosiu, šitoj vietoj nesureikšminu.
Kurios seniai gamina, turi atsirinkusios savo kažkokius loginius principus kaip ką derina. Taip, rusų forumuose tokios informacijos daugiausia. Bet pasikartosiu, šitoj vietoj nesureikšminu.
Sutinku tik dalinai
Aš su ta lentele ir nežaidžiu kaskart, nes daugiausiai naudoju aliejus, kurie patiko jau kelis metus
bet visada pasižiūriu, kai įvedu kokį naują aliejų ir dar pasitikrinu, kai būna labai vykęs ar nevykęs kremas.Galiu pasakyti, kad pasiteisino